Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
.
Canim doktor aşılamaya uygun demiş şükür..Hurma yeyin ikiniz de bol bol..Aşılama yaptir bence..benim de 5 yıl sonra ilk asilamayla tuttu şükür.
gerçekten mi çok sevindim ... birinci gittiğim doktor amh düşüklüğün var neredeyse hiçbir şekilde hamile kalamazsın sesi.2.doktorumuz ise yumurta takibine aldı gayet olumlu konuştu. Üstüne bir de eşimin sorun çıkınca çok zor zamanlar geçirdim.dün gittiğimiz ürolog ise olumlu konuştu birazda olsa içim rahatladı. Aşılamaya uygun dedi.sende ve eşinde sıkıntı var mıydı cnm?

Bı sebebı olmalı tatlım ya dısardan yada içinden anlatmak istermısın
Tedavilerden çok yoruldum canim nedense bu aşılamanın da olumsuz olacağını düşünüyorum yada kötü sonuçlanmasından korktuğum için kendi kendime tedbir alıyor zihnim sanki.... herşeyin üstüme geldiğini düşünüyorum... eşim sıktı biraz ona yetersiz geldigimi hisseder oldum bu yüzden ondan da uzaklaştım sanki öyle canım işte :-(

İnan aynı durumdayım üçüncü aşılamam ve sonuc olumsuz olucak dıye yıyorum kendımı sonra tüp bebek baslıcak bedenım yorgun ruhum yorgun erkekler kalınkafalı bısey anlamıyolar anlıcagın senden farklı deilim inan allahım bıze yardım etsın yaz arada konusalım ınan rahatlatıyı insanı bazen tanımadığın ınsanlar senındaha ıyı anlayabılıyo üzülme lütfen olurmu asla yetersız deılsın allahın bıze sınavı bu tatlım

Günaydın kızlar nasılsınız..
Bu ay adetim normal sürer değil mi ? Uzamaz çok yordu beni acayip halsizlestim

İste bu sozlere tutunarak bundan sonraki surecde dik duracagim birazda olsa icime su serpti kelimeler

Eklentiler

• Screenshot_2017-10-16-08-13-05_1_1.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 38
Herkese teskkur ederimmmm gunaydinn kendimi toparlicam insallaaaah dualarim sizinle sizinde benimle oldugunuzu biliyorum ya o bana yetiyor yalniz degilim bunu bilmek bile dik tutuyor insani
seni çok iyi anlıyorum ama yapacağımız birşey yok elimizden birşet gelmiyor kuzum moralini yüksek tutmaya çalış olur mu kuzum

Eşimin son değerleri çok düşük çıktı canım benimki tüp bebeğe döndü

seni çok iyi anlıyorum ama yapacağımız birşey yok elimizden birşet gelmiyor kuzum moralini yüksek tutmaya çalış olur mu kuzum
ugrasiyorum abla gune kotu baslasamda ugrasiyorm kendimi toplamam gerek biraz uyuyum belki iyi gelir gece boyu uyumadm aglarken sizmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…