- 15 Ekim 2017
- 151
- 271
- 23
gerçekten mi çok sevindim ... birinci gittiğim doktor amh düşüklüğün var neredeyse hiçbir şekilde hamile kalamazsın sesi.2.doktorumuz ise yumurta takibine aldı gayet olumlu konuştu. Üstüne bir de eşimin sorun çıkınca çok zor zamanlar geçirdim.dün gittiğimiz ürolog ise olumlu konuştu birazda olsa içim rahatladı. Aşılamaya uygun dedi.sende ve eşinde sıkıntı var mıydı cnm?.
Canim doktor aşılamaya uygun demiş şükür..Hurma yeyin ikiniz de bol bol..Aşılama yaptir bence..benim de 5 yıl sonra ilk asilamayla tuttu şükür.
Bı sebebı olmalı tatlım ya dısardan yada içinden anlatmak istermısınKızlar çok gerginim moralim bozuk ama sebebini bilmiyorum
Tedavilerden çok yoruldum canim nedense bu aşılamanın da olumsuz olacağını düşünüyorum yada kötü sonuçlanmasından korktuğum için kendi kendime tedbir alıyor zihnim sanki.... herşeyin üstüme geldiğini düşünüyorum... eşim sıktı biraz ona yetersiz geldigimi hisseder oldum bu yüzden ondan da uzaklaştım sanki öyle canım işte :-(Bı sebebı olmalı tatlım ya dısardan yada içinden anlatmak istermısın
İnan aynı durumdayım üçüncü aşılamam ve sonuc olumsuz olucak dıye yıyorum kendımı sonra tüp bebek baslıcak bedenım yorgun ruhum yorgun erkekler kalınkafalı bısey anlamıyolar anlıcagın senden farklı deilim inan allahım bıze yardım etsın yaz arada konusalım ınan rahatlatıyı insanı bazen tanımadığın ınsanlar senındaha ıyı anlayabılıyo üzülme lütfen olurmu asla yetersız deılsın allahın bıze sınavı bu tatlımTedavilerden çok yoruldum canim nedense bu aşılamanın da olumsuz olacağını düşünüyorum yada kötü sonuçlanmasından korktuğum için kendi kendime tedbir alıyor zihnim sanki.... herşeyin üstüme geldiğini düşünüyorum... eşim sıktı biraz ona yetersiz geldigimi hisseder oldum bu yüzden ondan da uzaklaştım sanki öyle canım işte :-(
Hayırlısı işallahhhh canımıniçiKan verdim kizlarrr 1 saate cikcak sonuc
Canım benim kıyamam ben cok üzgünümMalesef
Bir dahakine olur inşallah moralini bozmaMalesef
Bir heves ile baktım kuzum hayırlısı olsun çok yıpratma kendini vardır bunda da bir hayır demekMalesef
Daha iyimisin sekerimMalesef
seni çok iyi anlıyorum ama yapacağımız birşey yok elimizden birşet gelmiyor kuzum moralini yüksek tutmaya çalış olur mu kuzumHerkese teskkur ederimmmm gunaydinn kendimi toparlicam insallaaaah dualarim sizinle sizinde benimle oldugunuzu biliyorum ya o bana yetiyor yalniz degilim bunu bilmek bile dik tutuyor insani
Eşimin son değerleri çok düşük çıktı canım benimki tüp bebeğe döndüaa hayır hiç korkmana gerek yok.ben de aşılama yaptırdım.oyle bi ameliyat tarzı bişey değil ki bu.normal alttan muayene tarzı bişey.benim de canım çok tatlıdır.herşeyde aman beni bayıltsınlar acı çekmiyim derim:) ama herahngi bi jinekoloji muayenesinden farklı değildi.uzanıyorsun,içinde eşinin spermleri olan,ucu çıkarılmış şırıngayı rahmine veriyolar o kadar.ne acı ne bişey...
ugrasiyorum abla gune kotu baslasamda ugrasiyorm kendimi toplamam gerek biraz uyuyum belki iyi gelir gece boyu uyumadm aglarken sizmisimseni çok iyi anlıyorum ama yapacağımız birşey yok elimizden birşet gelmiyor kuzum moralini yüksek tutmaya çalış olur mu kuzum
Hangi duayı dağıtıyorsun kuzumolsum ablam kendine basla ben dagitiyorum simdi ztn dua ederken kwndimi degil sizide katacagim allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?