Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese teskkur ederimmmm gunaydinn kendimi toparlicam insallaaaah dualarim sizinle sizinde benimle oldugunuzu biliyorum ya o bana yetiyor yalniz degilim bunu bilmek bile dik tutuyor insani
Kuzum kaç gündür üşütmüşüm yorgan döşek yatıyordum yeni gördüm sonucu çok üzüldüm bu durumda bişeyde denmiyorki vardır elbet göremediğimiz bir hayrı Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah cümlemize.buarada kız Hurihuri2013 3-4gün yazamadım hemen Asksevgihuzur la bir ask başlamış satışlar satışlar sorarım hesabını size

Canım SchonerDuft sen nasılsın umarım daha iyisindir

Buarada kızlar tüp bebek için bir yerle anlaştım gerek merkez gerekse hoca için çok güzel yazılar hasta mektupları okudum Cumartesi nasipse ön muayene ile zorlu yolculuğumuzun startını vereceğiz ama çok garibim sanki tedaviye gittikten sonra evime bir daha dönemeyecekmişim bana bişey olacakmış gibi hissediyorum ve garip bir huzur ve rahatlık var içimde

nldım ki bir kayıp yaşadın mı yarası ömür boyu kalacak kimi zaman kabuk bağlayacak kimi zaman da kanayacak alışacam sadece kuzum .....
hadi bakalım başlamadan folik asit kullanmaya başla b12 de çok öenmli diyorlar

kızlar ben ara ara hayıt otu tohumu almıştım onu içiyordum kaliteyi rttırma özelliği de varmış sizde günde 1 fincan içebilirsiniz . Hurihuri2013 sen içme ama sonucun belli olsun inşallah da hiç gerek klmaz

Asksevgihuzur canım çok üzüldüm.inşallah sonraki asilamaya Şansın yükselecek. Benimde pek umudum yok bende peşinden geliyorum yanlız degilsin

İşallahhhh allahım kucağını boş burakmıcak allahın iznıyle hemen hamile kalcan:)

Herkese teskkur ederimmmm gunaydinn kendimi toparlicam insallaaaah dualarim sizinle sizinde benimle oldugunuzu biliyorum ya o bana yetiyor yalniz degilim bunu bilmek bile dik tutuyor insani
Stres yapmamalisin canım. Stres en büyük etken. Her zaman olumlu düşun. Bu ay kısmet değilmis ma bubdemek degilki hic olmayacak elbette olacak. Tek yolu kendni rahat tutman.

günaydın kızlar size birşey sormak istiyorum.
Benim iki gündürr yumuşlarımın olduğu yerler deli gibi ağrıyor. nasıl bir ağrıma çıldırtıyor. Geçen atda böyle oldu ben üşüttüm diy düşünmüştüm. bu ayda aynı şeyi yaşıyorum. Sizce üşütmekmi yoks ayumurtamı çatlıyor sağlam bir ağrı var yaa

Canım Allah yolunu açık etsin ınsallah hersey senin için kolay olur

Canım yumurtlama donemindeysen catlama ağrısı olabilir. Kızlar ayaklarınızı sıcak tutun üşüme yın.

Burada ki bircok kisi asilama yaptirdi veya ilk denemesini yaptiracak. Ama hepimizin icini ferah tutmasi lazim. Üzülmek bunalmak yerine bol bol dua edelim ki hamile kalmak icin sansimiz daha çok artsin inşaallah ..

Canım yumurtlama donemindeysen catlama ağrısı olabilir. Kızlar ayaklarınızı sıcak tutun üşüme yın.
evet tamda o dönemdeyim canım
ama geçen ay aşılamadan dolayı iğneler falan etkilediydi sanırım. bu ay öyle bir durum yok.
ölüyorum ağrıdan çorapsız uyumuyorum inanki soba yakayım şimdide ayaklarımın altına

Burada ki bircok kisi asilama yaptirdi veya ilk denemesini yaptiracak. Ama hepimizin icini ferah tutmasi lazim. Üzülmek bunalmak yerine bol bol dua edelim ki hamile kalmak icin sansimiz daha çok artsin inşaallah ..

amin inş canım. ben bir defa yaptırdım geçen ay. tutmadı birdaha yaptırmyacağım ama dualarım sizlerle Niş emekleriniz boşa gitmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…