Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaptım kızlaarrr kocaman bir tek çizgiiii çıktııı
Kısmet herşeyde vardır bir hayır..
Yarın da hasta olmazsam doktora gitcem yarın

Gercekden bu tarcin corek otu bal karisimini yiyebilenlere helal olsun simdi yaptim yarin baslamak icin ama tadina bakmak bile gelmedi icimden
Ben çok seviyorum hatta çam balına yapmıştım en son senin internet paketin ne zaman yenileniyor bakim yoksun hiç

Benim daha aşılama falan yok canım.ozelde tedavtedavi görüyorum. GecenGeçen aylarda klomenle olmadolmadi. Bu ay sadece iğnelerle. Aşılama değil daha. O zaman her halükarda özelde tedavtedavi görüyorsak verecez ilaç parasini

Canim bütün kullandigmiz ilaclar para cocugun olmuyosa bi imtihan bide parayla imtihan oluyoz verilen her ilac malesefki bütceyi zorluyo ama ne edelim ya vercez alcaz yada oturup beklicrz allahim versin diye dogal yolla ahhhhhhhh keskeeeee
Aynen haklısın o zaman bu ilaçları özelde raporlu alamiycaz mi ilerde tüp bebek tedavisi görürsem hepsi ayrı para yine

Izmirde hangi merkezde aşılama oldunuz

Bu kadar para vereceğine aşılama yapsan daha iyiydi aşılama özellerde bin tl tutuyor ortalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…