- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
Canım sabah adet olmadan 3 4 gün önce yaparsan diye yazar. Adet günün geldiyse her zaman yapılabilir diye yazıyor:)Canım akşam oldu ya çıkar mı ki?
Yap yap bende adetten önce akşamdan ciktiydi. Ama idrarını tut biraz azıcık cisle yapma.Valla heyecan yaptım şimdi kızlar
Ben çok seviyorum hatta çam balına yapmıştım en son senin internet paketin ne zaman yenileniyor bakim yoksun hiçGercekden bu tarcin corek otu bal karisimini yiyebilenlere helal olsun simdi yaptim yarin baslamak icin ama tadina bakmak bile gelmedi icimden
Erken gebelikten mi almıştın kuzum stresten olabiliyor bazen gecikmeYaptım kızlaarrr kocaman bir tek çizgiiii çıktııı
Kısmet herşeyde vardır bir hayır..
Yarın da hasta olmazsam doktora gitcem yarın
Canım hayırlısı simi en azından kafanda acaba olmazYaptım kızlaarrr kocaman bir tek çizgiiii çıktııı
Kısmet herşeyde vardır bir hayır..
Yarın da hasta olmazsam doktora gitcem yarın
Normal gebelik testi canımErken gebelikten mi almıştın kuzum stresten olabiliyor bazen gecikme
Hayırlısı olsun canım yarın hastalanırım büyük ihtimal..hastalanmazsam doktora giderimCanım hayırlısı simi en azından kafanda acaba olmaz
Hayırlısı olsun canım vardır herşey de bir hayırNormal gebelik testi canım
Erken olan galiba adet zamanından önce yapılıyormus
Kuzum sen yazdın mı bişiyler bahsetmiştin yaBen olsam hic beklemem
Benim daha aşılama falan yok canım.ozelde tedavtedavi görüyorum. GecenGeçen aylarda klomenle olmadolmadi. Bu ay sadece iğnelerle. Aşılama değil daha. O zaman her halükarda özelde tedavtedavi görüyorsak verecez ilaç parasinisiz neyin tedavisini görüyorsunuz da 700 tl ödeme yaptınız ? devlet hastanelerinde aşılama yaptırırsanız rapor çıkıyor özelde raporsuz oluyor aşılama ? keşke önce rahim filmi çekilseydiniz tıkanıksa tüpler sıkıntı varsa rahimde boşa emek vermiş olacaksınız
Aaaaa yazim mi bende bekliyomki haber veresin canimKuzum sen yazdın mı bişiyler bahsetmiştin ya
Sabirsizliklan beliyom deli kizzzzKuzum işler çok yoğun okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor haftaya tüpe başlayınca 1 ay izin kullanıcam vururuz gıybetin dibine
Aynen haklısın o zaman bu ilaçları özelde raporlu alamiycaz mi ilerde tüp bebek tedavisi görürsem hepsi ayrı para yineCanim bütün kullandigmiz ilaclar para cocugun olmuyosa bi imtihan bide parayla imtihan oluyoz verilen her ilac malesefki bütceyi zorluyo ama ne edelim ya vercez alcaz yada oturup beklicrz allahim versin diye dogal yolla ahhhhhhhh keskeeeee
Hayırlısı olsun canım ben de olsaydım biHayırlısı olsun canım yarın hastalanırım büyük ihtimal..hastalanmazsam doktora giderim
Izmirde hangi merkezde aşılama oldunuzCanım ben İzmir de yaşıyorum öyle pahalı değil tüp bebek Micro Çip 8-10 bin TL aşılama 2000TL oldum ben başarı oranınyüksek mikro akışkan çip yönteminde tüp bebeğe göre bilgin olsun Türkiye bin her yerinden İzmir e geliyorlar.
Bu kadar para vereceğine aşılama yapsan daha iyiydi aşılama özellerde bin tl tutuyor ortalamaBenim daha aşılama falan yok canım.ozelde tedavtedavi görüyorum. GecenGeçen aylarda klomenle olmadolmadi. Bu ay sadece iğnelerle. Aşılama değil daha. O zaman her halükarda özelde tedavtedavi görüyorsak verecez ilaç parasini
Sen bana yazdın ya ben sana orda cvb verdim görmediğini düşündüğümden tekrar yazayım dedim yaz mail atarsın bana olur mu adres veririm sanaAaaaa yazim mi bende bekliyomki haber veresin canim
Canım ben Medical Parkta oldum Funda Göde drumIzmirde hangi merkezde aşılama oldunuz
Memnunsunuz kendisi tup bebek yapiyormu fiyatları konusunda bilginiz varmı bende izmir de merkez arıyorum rapor geçerli olacak bir yerdeCanım ben Medical Parkta oldum Funda Göde drum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?