Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Memnunsunuz kendisi tup bebek yapiyormu fiyatları konusunda bilginiz varmı bende izmir de merkez arıyorum rapor geçerli olacak bir yerde
Canım rapor geçerlimi bilmiyorum yarın ara bence bilgi al bence uygun fiyatı ben raporsuzum özel olarak yaptırdım çünkü eşimin çocukları var benim yok devlet karşılamıyor

Canım rapor geçerlimi bilmiyorum yarın ara bence bilgi al bence uygun fiyatı ben raporsuzum özel olarak yaptırdım çünkü eşimin çocukları var benim yok devlet karşılamıyor
Anladım teşekkür ederim arayayım yarın

Günaydın nasıl olalım canım herkes bişey bekliyor kimi adetini.kimi test gününü. Kimi doktor randevularini. Kimi bebeğini.
bir şey beklemeyenlerde var o da kötü bişi sen olmadın mı daha doktorunla görüştün mü

kızlar selam .bugün doktora gittim büyümeyen yumuşlarım bir anda büyümüş 14 mm dedi.3 tane yumurtam oluşmuş bu benim için bir ilk.ama 3 iğne daha verdi iyice büyüsün dedi cumartesi çatlatma yapacam pazartesi de aşılama bide ebe kadın dediki ikiz üçüz olabilir dedi siz ne düşünüyosunuz kızlar ?

İşallahhhh istedığın gibi olur canım hersey ben cok yorum yapmak istemiyorum cünkü asılamayla şıddetli gecımsızlığmiz varhakkında hayırlısı bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…