- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
ben polenli balla yaptim ablacm ayi. 5 i malesef ki bugun kocam evde ondan baglaniyorum :-( bana yetmiyor 3 gb kaliyorm boyle ortadaBen çok seviyorum hatta çam balına yapmıştım en son senin internet paketin ne zaman yenileniyor bakim yoksun hiç
Canım rapor geçerlimi bilmiyorum yarın ara bence bilgi al bence uygun fiyatı ben raporsuzum özel olarak yaptırdım çünkü eşimin çocukları var benim yok devlet karşılamıyorMemnunsunuz kendisi tup bebek yapiyormu fiyatları konusunda bilginiz varmı bende izmir de merkez arıyorum rapor geçerli olacak bir yerde
Gb tan pek anlamam bendeben polenli balla yaptim ablacm ayi. 5 i malesef ki bugun kocam evde ondan baglaniyorum :-( bana yetmiyor 3 gb kaliyorm boyle ortada
Anladım teşekkür ederim arayayım yarınCanım rapor geçerlimi bilmiyorum yarın ara bence bilgi al bence uygun fiyatı ben raporsuzum özel olarak yaptırdım çünkü eşimin çocukları var benim yok devlet karşılamıyor
valla bisey yapmiyom ama bitiyo instagramdaym genelde ondan sanirimGb tan pek anlamam bendeaz kullan o zaman yetsin özlemeyelim seni buralarda
Ikinci evliligimi esinin canim özel oldu istersen cevap vermeyebilirsinCanım rapor geçerlimi bilmiyorum yarın ara bence bilgi al bence uygun fiyatı ben raporsuzum özel olarak yaptırdım çünkü eşimin çocukları var benim yok devlet karşılamıyor
bir şey beklemeyenlerde var o da kötü bişiGünaydın nasıl olalım canım herkes bişey bekliyor kimi adetini.kimi test gününü. Kimi doktor randevularini. Kimi bebeğini.
kızlar nete çok giremiyorum nette sorun var bazen çekmiyor
mersinde de kapalı canım sıkıcı bir havahava çok kapalı canımı sıktı yaz güneşini uzun süre göremicez sanırım
Ben napimmmmm bacım burası hep kasvetliiiiiiiiihava çok kapalı canımı sıktı yaz güneşini uzun süre göremicez sanırım
İşallahhhh istedığın gibi olur canım hersey ben cok yorum yapmak istemiyorum cünkü asılamayla şıddetli gecımsızlığmiz varkızlar selam .bugün doktora gittim büyümeyen yumuşlarım bir anda büyümüş 14 mm dedi.3 tane yumurtam oluşmuş bu benim için bir ilk.ama 3 iğne daha verdi iyice büyüsün dedi cumartesi çatlatma yapacam pazartesi de aşılama bide ebe kadın dediki ikiz üçüz olabilir dedi siz ne düşünüyosunuz kızlar ?
bacım çık gel buraya yerleş yada bize misafir olarak gel :)Ben napimmmmm bacım burası hep kasvetliiiiiiiiitürkiyem yine cennet kızzzzzz
bende pek farklı sayılmam canım aşılamanın doğal yollardan farkı yok ama olmuyo nedenseİşallahhhh istedığın gibi olur canım hersey ben cok yorum yapmak istemiyorum cünkü asılamayla şıddetli gecımsızlığmiz varhakkında hayırlısı bacım
Ayyyyyyy allah razı olsun cansınızzzzzz ama olmuyo işte işler güçler burda hep ahhhh keşke olaydıbacım çık gel buraya yerleş yada bize misafir olarak gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?