Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tamam canım teşekkür ederim
Ben belki kendi kendime gelin güvey oluyorum da yine de sorayım sana dedim adetim gecikeli yarın 3.gün olcak yarın test alıp perşembe yapayım diyorum sen ne diyosun kuzum??

Tamam canım teşekkür ederim
Ben belki kendi kendime gelin güvey oluyorum da yine de sorayım sana dedim adetim gecikeli yarın 3.gün olcak yarın test alıp perşembe yapayım diyorum sen ne diyosun kuzum??
Kan ver canım evde yapma granti değil evde yaptığımız

Kızlar ben dayanamayıp gidip test alcam
2tane alırım
Birini bu akşam birini yarın sabah mı yapsam??
Akşam yapınca cıkıyor mu

kızlar bende akıntı oldu içinde kırmızılık var side hiç öyle oluyor mu

kızlar bende akıntı oldu içinde kırmızılık var side hiç öyle oluyor mu
Canim kadinlar düsük yaptiginda 40 gün boyunca rahim kendini temizlemeye calisir hatta 40 gün iliskiye girneyin derler bizimkiler ama devam ederse doktora gidersin canim benimkiler hep ninemin tavsiyeleri yani kocakari laflari sekerim

Canim kadinlar düsük yaptiginda 40 gün boyunca rahim kendini temizlemeye calisir hatta 40 gün iliskiye girneyin derler bizimkiler ama devam ederse doktora gidersin canim benimkiler hep ninemin tavsiyeleri yani kocakari laflari sekerim
kocakarılara inanırım ama bu geçen ayda olmuştu sanki bilemiyorum kafamda deli sorular

arkadaşlar ben adetin 3. Günündenitibaren menagon iğnesi vuruldum. Bugün doktor 5 tane yumurta oluşmuş dedi. 2 gun daha menagon vurulacak ve cetrotidevurulacak. 2 gun sonra tekrar gidicem perşembe günü. Ben şimdi bu ilaçlara 700 tlverdim 10 gündür. Bu daha artacak mi dersiniz. Tup bebek tedavisi değil bu arada aşılama tedavisi de değil sadece ilaç kullanip doğal yolla deneyecegiz. Amaanladığım kadarıyla bu ilaçlar tüp bebektedavisinde kullaniliyormus. Kafam karıştı. Olmazsa bu dahaki ay rahim filmi çekilecek. Ne dersiniz bu şekilde hamile kalan var mi

Kızlar gittim eczaneye tek çeşit kalmıştı (diğer eczane de eve biraz uzak), bluewell diye bişey vardı onu aldım..
Üstünde sabah ya da akşam yapın diye bişey yazmıyo
Bide malum eşimin haberi yok koştur koştur gittim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…