Canım adet oldum benYarından sonra çıkar test yapmayı düşünüyor musun
cidden miCanım adet oldum ben
Önemli değil canim gebelik yoksa erken adet olmam iyi oldu.perşembe doktora gidip polibi aldırmak için gün alacam.cidden mipardon ya yazdıysan da okuyamadım işlerim yoğun diye hayırlısı olsun canım
Tamam canım teşekkür ederimKUZUM BENDE KARIN AĞRISI VARDI AMA ÇOK ŞİDDETLİ DEĞİLDİ KARNIMIN ŞEKLİ DEĞİŞMİŞTİ AMA TOPARLANMIŞTI ... MESELA YÜZ ÜSTÜ HİÇ UYUYAMADIM ORDA BİŞİ VAR DA YÜZ ÜSTÜ YATINDA AĞRI VERİYORDU ...GÖĞÜSLERİM BÜYÜDÜ PROGRAM AÇIK KALMIŞ BÜYÜK YAZDIM
Kan ver canım evde yapma granti değil evde yaptığımızTamam canım teşekkür ederim
Ben belki kendi kendime gelin güvey oluyorum da yine de sorayım sana dedimadetim gecikeli yarın 3.gün olcak yarın test alıp perşembe yapayım diyorum sen ne diyosun kuzum??
belki böylesi daha hayırlı oldu senin için polip sıkıntıydıÖnemli değil canim gebelik yoksa erken adet olmam iyi oldu.perşembe doktora gidip polibi aldırmak için gün alacam.
Direk gidip kan mı veriyim? Ona cesaret edebilir miyim ki acabaKan ver canım evde yapma granti değil evde yaptığımız
erken gebelik alKızlar ben dayanamayıp gidip test alcam
2tane alırım
Birini bu akşam birini yarın sabah mı yapsam??
Akşam yapınca cıkıyor mu
valla cesaret zor işDirek gidip kan mı veriyim? Ona cesaret edebilir miyim ki acaba
Canım clear blue al o iyi normal bi tanede alabilirsinKızlar ben dayanamayıp gidip test alcam
2tane alırım
Akşam yapınca cıkıyor mu
Canim kadinlar düsük yaptiginda 40 gün boyunca rahim kendini temizlemeye calisir hatta 40 gün iliskiye girneyin derler bizimkiler ama devam ederse doktora gidersin canim benimkiler hep ninemin tavsiyeleri yani kocakari laflari sekerimkızlar bende akıntı oldu içinde kırmızılık var side hiç öyle oluyor mu
kocakarılara inanırım ama bu geçen ayda olmuştu sanki bilemiyorum kafamda deli sorularCanim kadinlar düsük yaptiginda 40 gün boyunca rahim kendini temizlemeye calisir hatta 40 gün iliskiye girneyin derler bizimkiler ama devam ederse doktora gidersin canim benimkiler hep ninemin tavsiyeleri yani kocakari laflari sekerim
Senin rahim saat gibi islemeye basladiysa o deli sorular mantikli olabilir sekerimkocakarılara inanırım ama bu geçen ayda olmuştu sanki bilemiyorum kafamda deli sorular
Sabah daha garanti cikar canimKızlar ben dayanamayıp gidip test alcam
2tane alırım
Akşam yapınca cıkıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?