- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
bilmiyorum ki kuzum daha 1 regli oldum 2.cisi olsun öyle anlıcaz nasıl işlediğiniSenin rahim saat gibi islemeye basladiysa o deli sorular mantikli olabilir sekerim
Evett sanırım öyleymişş canımArkadaşlar yardımcı olur musunuz 3 kutu menagon ve 2 kutu
Sabah daha garanti cikar canim
Hadi yap canimKızlar gittim eczaneye tek çeşit kalmıştı (diğer eczane de eve biraz uzak), bluewell diye bişey vardı onu aldım..
Üstünde sabah ya da akşam yapın diye bişey yazmıyo
Bide malum eşimin haberi yok koştur koştur gittim geldim
Canım senin adetin 1 gün gecmedimi aksama yapsan çıkar diye dusunuyorumBunu akşammi yapıyım sabah mı?
Siz bu ucretleri biliyoaunuz sanirim bisey sorabilir miyim. Biz bu ay da menagon ve cetrotide kullaniyoruz. 10 gunde 700 tl verdik. Bu konuda tecrubesizim. Biraz sasirdim. Bu ay da olmaz sa rahim filmi cekilecek sonra asilama ya da tup bebek yapilacak. Daha asilama olmadan bu kadar para verdik bu ilaclara rapor cikarmayin tup bebek te cikarirsiniz diyolarValla verdiğim o kadar para ile sıfır araba alırdım 40 bin tllik en az ... bana bile koyuyor belki sonuç alsaydık gözümüze batmazdı... biz kadınlar herşeyi çekiyoruz adamlar sadece sprem veriyorlar onu bile zevkleri tavan yaparak veriyorlar ...
Ben olsam hic beklememCanım senin adetin 1 gün gecmedimi aksama yapsan çıkar diye dusunuyorum
siz neyin tedavisini görüyorsunuz da 700 tl ödeme yaptınız ? devlet hastanelerinde aşılama yaptırırsanız rapor çıkıyor özelde raporsuz oluyor aşılama ? keşke önce rahim filmi çekilseydiniz tıkanıksa tüpler sıkıntı varsa rahimde boşa emek vermiş olacaksınızSiz bu ucretleri biliyoaunuz sanirim bisey sorabilir miyim. Biz bu ay da menagon ve cetrotide kullaniyoruz. 10 gunde 700 tl verdik. Bu konuda tecrubesizim. Biraz sasirdim. Bu ay da olmaz sa rahim filmi cekilecek sonra asilama ya da tup bebek yapilacak. Daha asilama olmadan bu kadar para verdik bu ilaclara rapor cikarmayin tup bebek te cikarirsiniz diyolar
Canim bütün kullandigmiz ilaclar para cocugun olmuyosa bi imtihan bide parayla imtihan oluyoz verilen her ilac malesefki bütceyi zorluyo ama ne edelim ya vercez alcaz yada oturup beklicrz allahim versin diye dogal yolla ahhhhhhhh keskeeeeeSiz bu ucretleri biliyoaunuz sanirim bisey sorabilir miyim. Biz bu ay da menagon ve cetrotide kullaniyoruz. 10 gunde 700 tl verdik. Bu konuda tecrubesizim. Biraz sasirdim. Bu ay da olmaz sa rahim filmi cekilecek sonra asilama ya da tup bebek yapilacak. Daha asilama olmadan bu kadar para verdik bu ilaclara rapor cikarmayin tup bebek te cikarirsiniz diyolar
Canım akşam oldu ya çıkar mı ki?Hadi yap canim
Rahim filmi diyince sinirim bizuluyo dogru diyon benim varya cekmediler ya hala kafamda deli sorular var belkide cekilseydi bu kadar vakit kaybetmezdim bide dünya masraf tövbe yarabbim yasiz neyin tedavisini görüyorsunuz da 700 tl ödeme yaptınız ? devlet hastanelerinde aşılama yaptırırsanız rapor çıkıyor özelde raporsuz oluyor aşılama ? keşke önce rahim filmi çekilseydiniz tıkanıksa tüpler sıkıntı varsa rahimde boşa emek vermiş olacaksınız
Adetim geçeli bugün 2.gün canım..akşam yapılınca çıkıyor mu test?Canım senin adetin 1 gün gecmedimi aksama yapsan çıkar diye dusunuyorum
su iç 1 saat bekle öyle yapAdetim geçeli bugün 2.gün canım..akşam yapılınca çıkıyor mu test?
hangi testten aldınValla heyecan yaptım şimdi kızlar
tüp bebekten önce çekerler muhtemelenRahim filmi diyince sinirim bizuluyo dogru diyon benim varya cekmediler ya hala kafamda deli sorular var belkide cekilseydi bu kadar vakit kaybetmezdim bide dünya masraf tövbe yarabbim ya
Canım çıkar 2 gün geçmiş akşam yapılan testlerde çıkmaz diye bir kural yok.sabah yapılmasının sebebi hcg hormonu en fazla sabah salgilaniyor diye ama senin günün geçmiş.tabi şunu da belirtim bazen adet geçsede geç döllenme durumundan idrarda da cikmayabilirAdetim geçeli bugün 2.gün canım..akşam yapılınca çıkıyor mu test?
Kuzum işler çok yoğun okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor haftaya tüpe başlayınca 1 ay izin kullanıcam vururuz gıybetin dibine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?