Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Siz bu ucretleri biliyoaunuz sanirim bisey sorabilir miyim. Biz bu ay da menagon ve cetrotide kullaniyoruz. 10 gunde 700 tl verdik. Bu konuda tecrubesizim. Biraz sasirdim. Bu ay da olmaz sa rahim filmi cekilecek sonra asilama ya da tup bebek yapilacak. Daha asilama olmadan bu kadar para verdik bu ilaclara rapor cikarmayin tup bebek te cikarirsiniz diyolar

siz neyin tedavisini görüyorsunuz da 700 tl ödeme yaptınız ? devlet hastanelerinde aşılama yaptırırsanız rapor çıkıyor özelde raporsuz oluyor aşılama ? keşke önce rahim filmi çekilseydiniz tıkanıksa tüpler sıkıntı varsa rahimde boşa emek vermiş olacaksınız

Canim bütün kullandigmiz ilaclar para cocugun olmuyosa bi imtihan bide parayla imtihan oluyoz verilen her ilac malesefki bütceyi zorluyo ama ne edelim ya vercez alcaz yada oturup beklicrz allahim versin diye dogal yolla ahhhhhhhh keskeeeee

Rahim filmi diyince sinirim bizuluyo dogru diyon benim varya cekmediler ya hala kafamda deli sorular var belkide cekilseydi bu kadar vakit kaybetmezdim bide dünya masraf tövbe yarabbim ya

Belki boşa umutlanıyorum kızlar ama hep diyorum hayırlısı..hayırlısıysa olsun değilse olmasın Rabbim doğrusunu bilir..
Bi umut işte
Yapıyım mı şimdi ne diyosunuz

Adetim geçeli bugün 2.gün canım..akşam yapılınca çıkıyor mu test?
Canım çıkar 2 gün geçmiş akşam yapılan testlerde çıkmaz diye bir kural yok.sabah yapılmasının sebebi hcg hormonu en fazla sabah salgilaniyor diye ama senin günün geçmiş.tabi şunu da belirtim bazen adet geçsede geç döllenme durumundan idrarda da cikmayabilir

Gercekden bu tarcin corek otu bal karisimini yiyebilenlere helal olsun simdi yaptim yarin baslamak icin ama tadina bakmak bile gelmedi icimden

Eklentiler

• IMG-20171024-WA0019.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…