Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende sanki tekrar olacak gibi ağrı çekiyorum

Bak okadar üzüldün büyümedi diye.canım bence 3 yumurtayla Şansın yüksek inşallah bu defa hayırlı haberler alırız senden

Valla bomba gibiyim ya bi yandan 3gündür adet olamıyorum karnım şiş dolu gibi patlayacak gibi, bi yandan test yaptım negatiff
Geleceksen gel kırmızılaaaaaar

Yarın sabaha bi test daha yaparım..yine negatif çıkarsa doktora gitcem yarın kan vermeye

Yarın gidecem histeroskopi için randevu verecek.adetim bitince olurum artik aşılamadan korkuyorum bide bu cikti
histereskopide birşey yok anestezi altında olacan zaten sonra nez fazla çatlam iğne ağrısını hatırlıyon mu ondn bile az ağrın olursa belki

Kizlar bende pco var.
İlacsiz adet olamiyorum. Hsg cekildim temiz çıktı. Esimin degerleride guzel.

İki kez klomen kullandim. Birinde yumurtam oldu kendiliginden catladi fakat gebelik olmadi. İkincisinde hiç yumurta olmadi.

Simdi dr bana aşılama yapalım diyor. İlaclar dahil 1000 tl dedi. Bana tuhaf geldi. Neden once yumurta büyütücü ilaclarla denemiyor. Takip altında tutup..

Sizce ne yapsam çok kararsız kaldım.
23 yaşındayım. 11 aylik evliyim. Ve hic korunmadik.. ama olmadi. Sizden fikir istiyorum..

kn vereydin keşke hem muaynede olmuş olurdun rutin kontrol
Valla bi test daha yapayım dedim canım sabahı beklicem..yarın da negatif çıkarsa zaten korkmaya basladım kuzum doktora giderim yarın 4.gün oluyo gecikeli..
Yani gebelik yoksa bukadar gecikme olur mu?

Ama arada adet olacakmısım gibi hissediyorum karnım kasılıyo agrıyo gibi oluyo.. arada o his kayboluyo hiçbişey hissetmiyorum..öyle oluyo mu gebelik belirtisinde ???

Merhaba canım bence bır kere dene zaten ilaclar dahıl bın lıra ıyı en azından hersey doktor takıbınde olur catlama gününüzü kacırma rıskı olmax doktor zamanında spermlerı transfer eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…