- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
bende sanki tekrar olacak gibi ağrı çekiyorumKızlar ben bugün de adet olmadım belirtim de yok belim ve karnım arada agrıyo geri geçiyo o kadar..
Bugün de test aldım baska marka
Ama sabah yapcam yine negatif cıkarsa dogru doktora yoksa kafayı yicemm yahastalansam da rahatlasammmm
Yarın gidecem histeroskopi için randevu verecek.adetim bitince olurum artik aşılamadan korkuyorum bide bu ciktibir şey beklemeyenlerde var o da kötü bişisen olmadın mı daha doktorunla görüştün mü
Bak okadar üzüldün büyümedi diye.canım bence 3 yumurtayla Şansın yüksek inşallah bu defa hayırlı haberler alırız sendenkızlar selam .bugün doktora gittim büyümeyen yumuşlarım bir anda büyümüş 14 mm dedi.3 tane yumurtam oluşmuş bu benim için bir ilk.ama 3 iğne daha verdi iyice büyüsün dedi cumartesi çatlatma yapacam pazartesi de aşılama bide ebe kadın dediki ikiz üçüz olabilir dedi siz ne düşünüyosunuz kızlar ?
Olmayızz inşallah yaabende sanki tekrar olacak gibi ağrı çekiyorum
Histeroskopi niye canım?Yarın gidecem histeroskopi için randevu verecek.adetim bitince olurum artik aşılamadan korkuyorum bide bu cikti
Aşılama tedavisi için yumurta kontrolüne gitmiştim doktor rahimde polip gördü et beni diyolar onu alacaklar genel anestezi ileHisteroskopi niye canım?
Geçmiş olsun şimdiden canımAşılama tedavisi için yumurta kontrolüne gitmiştim doktor rahimde polip gördü et beni diyolar onu alacaklar genel anestezi ile
Yarın sabaha bi test daha yaparım..yine negatif çıkarsa doktora gitcem yarın kan vermeye
Başa gelen çekilir.elden bişey gelmez mecbur kuzu kuzu aldiracamGeçmiş olsun şimdiden canım
Atlatırsın hayırlısıyla inşallah
histereskopide birşey yok anestezi altında olacan zaten sonra nez fazla çatlam iğne ağrısını hatırlıyon mu ondn bile az ağrın olursa belkiYarın gidecem histeroskopi için randevu verecek.adetim bitince olurum artik aşılamadan korkuyorum bide bu cikti
olcaksam hemen olayım valla bekletmesin beni beklemek ölüm demekOlmayızz inşallah yaa
Gecmiş olsun canım benimAşılama tedavisi için yumurta kontrolüne gitmiştim doktor rahimde polip gördü et beni diyolar onu alacaklar genel anestezi ile
Valla bomba gibiyim ya bi yandan 3gündür adet olamıyorum karnım şiş dolu gibi patlayacak gibi, bi yandan test yaptım negatiff
Geleceksen gel kırmızılaaaaaar
İnşallah canımİnşallah idrar testi yaniliyordir
Valla bi test daha yapayım dedim canım sabahı beklicem..yarın da negatif çıkarsa zaten korkmaya basladım kuzum doktora giderim yarın 4.gün oluyo gecikeli..kn vereydin keşke hem muaynede olmuş olurdun rutin kontrol
Merhaba canım bence bır kere dene zaten ilaclar dahıl bın lıra ıyı en azından hersey doktor takıbınde olur catlama gününüzü kacırma rıskı olmax doktor zamanında spermlerı transfer ederKizlar bende pco var.
İlacsiz adet olamiyorum. Hsg cekildim temiz çıktı. Esimin degerleride guzel.
İki kez klomen kullandim. Birinde yumurtam oldu kendiliginden catladi fakat gebelik olmadi. İkincisinde hiç yumurta olmadi.
Simdi dr bana aşılama yapalım diyor. İlaclar dahil 1000 tl dedi. Bana tuhaf geldi. Neden once yumurta büyütücü ilaclarla denemiyor. Takip altında tutup..
Sizce ne yapsam çok kararsız kaldım.
23 yaşındayım. 11 aylik evliyim. Ve hic korunmadik.. ama olmadi. Sizden fikir istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?