canım sen kan tahlili ne zaman yaptırdın kaçıncı gün kaç çıktı idrar tahlilini kaçınvı gün yaptın bugün benim 10. günGünaydın herkese
Asilamanin 9. günü idrarda pozitif çıktı 10. günü kanda 48 çıktı. Benimkiler biraz erken yerleşti galibacanım sen kan tahlili ne zaman yaptırdın kaçıncı gün kaç çıktı idrar tahlilini kaçınvı gün yaptın bugün benim 10. gün
Yaaaaaa cok şekersınız benımkıler dıyonyaaa allahım maşallah Masallah yaaaaAsilamanin 9. günü idrarda pozitif çıktı 10. günü kanda 48 çıktı. Benimkiler biraz erken yerleşti galiba
kan tahlilini yenilettin mi artışı görmek için canım bugün kaçıncı günAsilamanin 9. günü idrarda pozitif çıktı 10. günü kanda 48 çıktı. Benimkiler biraz erken yerleşti galiba
ben şuan yapmam cesaretim yok yaAsilamanin 9. günü idrarda pozitif çıktı 10. günü kanda 48 çıktı. Benimkiler biraz erken yerleşti galiba
Evet ertesi gün tekrarladim sonra iki günde bir. Kollarım delik deşik cumartesi gene kan vercem. En son bugün kan alınırken biraz zipladim hemşire de kızdı. Çok acıyor artik yaa bakmasınlar hcg şöyle bı üç hafta uyuyayım.kan tahlilini yenilettin mi artışı görmek için canım bugün kaçıncı gün
inşallah keseyi kalp atışını duymaya gider duyar görür sevinerek gelirsin canım bizlere de dua et inşallahEvet ertesi gün tekrarladim sonra iki günde bir. Kollarım delik deşik cumartesi gene kan vercem. En son bugün kan alınırken biraz zipladim hemşire de kızdı. Çok acıyor artik yaa bakmasınlar hcg şöyle bı üç hafta uyuyayım.
Amin inşallah sizleri de burda dinleriz. Ayy acıdı ayy midem bulanıyo görürüm hepiniziinşallah keseyi kalp atışını duymaya gider duyar görür sevinerek gelirsin canım bizlere de dua et inşallah
inşallah hayır ile sağlıcakla aminAmin inşallah sizleri de burda dinleriz. Ayy acıdı ayy midem bulanıyo görürüm hepinizi
Hayırlı sağlıklı olsun bebişlerin çok sevindim ben de aşılama ile mi hamile kaldın ve belirtiler nelerdiAsilamanin 9. günü idrarda pozitif çıktı 10. günü kanda 48 çıktı. Benimkiler biraz erken yerleşti galiba
evet canım mersindeyimsen mersinde misin
Evet canım ilk asilamam sağol darısı başına insallah. Mide bulantısı göğüs ağrısı baş dönmesi karın şişliği ve adet agrisi. Normalde bu belirtiler çok daha geç baslarmis ama benim bünye zayıf heralde.Hayırlı sağlıklı olsun bebişlerin çok sevindim ben de aşılama ile mi hamile kaldın ve belirtiler nelerdi
hadi canım hayırlı olsun inşalah sağlıkla doğarlaroh ne güzel büyümüşler maşallah. olumlu düşün artık ama veren de alan da Allah duanı güzelce et gerisi tevekkül.
ikiz üçüz hatta dördüz bile olabilir. şansına artık. benim yumoşların kaçı çatlayacak düzeydeydi bilmiyorum ama iki kese gördük bugün.
inşalah canım ama hiçç bi ağrı belirti hissetmedimBak okadar üzüldün büyümedi diye.canım bence 3 yumurtayla Şansın yüksek inşallah bu defa hayırlı haberler alırız senden
morelini bozmak istmeme ama bende de öle olmuştu psikolojik olabilio bazenAma arada adet olacakmısım gibi hissediyorum karnım kasılıyo agrıyo gibi oluyo.. arada o his kayboluyo hiçbişey hissetmiyorum..öyle oluyo mu gebelik belirtisinde ???
Gözun aydın canımEvet canım ilk asilamam sağol darısı başına insallah. Mide bulantısı göğüs ağrısı baş dönmesi karın şişliği ve adet agrisi. Normalde bu belirtiler çok daha geç baslarmis ama benim bünye zayıf heralde.
Yok be tatlım ya afıyet olsun :)kızlar aşılamadan sonra gazoz içmek yasak mı asitli ya o bakımdan sordum
ama kola çay kahve asitli içecekler içmeyin dio internette araştırdımYok be tatlım ya afıyet olsun :)
Bende mersindeyim senin dr kimdievet canım mersindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?