- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Bence şekerli şeylerden biraz uzak dur etkiliyor şekerama kola çay kahve asitli içecekler içmeyin dio internette araştırdım
Gerçekten rabbimin mucizesi hamilelik tabi yaşayıp araştıran bunu anlıyor öpüyorum seni ciciş anne teşekkür ederim..Evet canım ilk asilamam sağol darısı başına insallah. Mide bulantısı göğüs ağrısı baş dönmesi karın şişliği ve adet agrisi. Normalde bu belirtiler çok daha geç baslarmis ama benim bünye zayıf heralde.
Evet canım sayıyoruz muhakkak vardır geç tutunma geç döllenme olabiliyor dikkat et kendinekızlar gebelik testinde negatif çıkıp da kanda pozitif çıkanlar var mı bugün benim de 11. gün aşılama gününü 1. gün diye sayıyor muyuz arkadaşlar ?
Canım senin adetin gecikmiş miydi? Bide belirtilerinde adet olacakmıs hissin varmıydı? Belirtiler hemen hemen aynı diyolar daAsilamanin 9. günü idrarda pozitif çıktı 10. günü kanda 48 çıktı. Benimkiler biraz erken yerleşti galiba
Yok canım olsam da bi rahatlasam diyorum ben hayırlısı valla adet olursam da kabulum bebiş olursa da kabulummorelini bozmak istmeme ama bende de öle olmuştu psikolojik olabilio bazen
Evet canım ben de duydumkızlar gebelik testinde negatif çıkıp da kanda pozitif çıkanlar var mı bugün benim de 11. gün aşılama gününü 1. gün diye sayıyor muyuz arkadaşlar ?
artık biraz daha bekleyeceğiz nasipse pazartesi kan tahlili yaptıracağım 15. gün olacakEvet canım ben de duydum
İdrarda negatif cıkıyo sonra kan veriyolar pozitiff..
Geç döllenmede olabiliyormus bu tür şeyler hatta kimininki idrarda hiç cıkmıyomus
Adetim gecikmeden öğrendim adet belirtilerim birebir aynıydı hatta erken adet olcam sanmistimCanım senin adetin gecikmiş miydi? Bide belirtilerinde adet olacakmıs hissin varmıydı? Belirtiler hemen hemen aynı diyolar da
Aynen canım herşey kısmet,..hayırlısı neyse o olsun..artık biraz daha bekleyeceğiz nasipse pazartesi kan tahlili yaptıracağım 15. gün olacak
Adet agrısıyla gebelikteki agrı ayırt edilemiyo yaniAdetim gecikmeden öğrendim adet belirtilerim birebir aynıydı hatta erken adet olcam sanmistim
ay inşallah hayırlısıyla sağlıcakla seviniriz canım ya...Aynen canım herşey kısmet,..hayırlısı neyse o olsun..
Ben bugün doktora gidicektim eşim pazartesini bekle olmazsam gidersin dedi
Pazartesi ben de gidicem eger adet olmazsam
Haberleşelimm bide aynı anda güzel haber veriyomusuzz burda
Evde testmı yaptın canımay inşallah hayırlısıyla sağlıcakla seviniriz canım ya...
beklemek çok zor
evet bugün test yaptım ama çıkmadı bilmiyorum bir yandan da erken diorum kendimeEvde testmı yaptın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?