Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gerçekten rabbimin mucizesi hamilelik tabi yaşayıp araştıran bunu anlıyor öpüyorum seni ciciş anne teşekkür ederim..

Kızlaaar Günaydın Benim belim çok ağrıyor bir de dün akşam göğüslerimde acımaya başladı ateş 37.00 çok merak ediyorum bugün 9. Gün sizde belirtilerinizi paylaşın olumlu olumsuz

Günaydın kızlar.doktordan geldim histeroskobi için 20 kasima gün verdi bu ay boş geçecek. Bide yumurtalık kisti oluşmuş onun içinde ginera diye bir ilaç verdi.ameliyat günün neredeyse adet zamanıma rasliyor.inşallah adet olmamda operasyon iptal olmaz

kızlar gebelik testinde negatif çıkıp da kanda pozitif çıkanlar var mı bugün benim de 11. gün aşılama gününü 1. gün diye sayıyor muyuz arkadaşlar ?

kızlar gebelik testinde negatif çıkıp da kanda pozitif çıkanlar var mı bugün benim de 11. gün aşılama gününü 1. gün diye sayıyor muyuz arkadaşlar ?
Evet canım ben de duydum
İdrarda negatif cıkıyo sonra kan veriyolar pozitiff..
Geç döllenmede olabiliyormus bu tür şeyler hatta kimininki idrarda hiç cıkmıyomus

artık biraz daha bekleyeceğiz nasipse pazartesi kan tahlili yaptıracağım 15. gün olacak
Aynen canım herşey kısmet,..hayırlısı neyse o olsun..
Ben bugün doktora gidicektim eşim pazartesini bekle olmazsam gidersin dedi
Pazartesi ben de gidicem eger adet olmazsam
Haberleşelimm bide aynı anda güzel haber veriyomusuzz burda

Adetim gecikmeden öğrendim adet belirtilerim birebir aynıydı hatta erken adet olcam sanmistim
Adet agrısıyla gebelikteki agrı ayırt edilemiyo yani
Ben adet olcam gözüyle bakıyorum canım
Çünkü iki test yaptım ikisinde de çıkmadı
Her an adet olacak gibiyim bi agrı geliyo bi geçiyo geri..pazartesiye olmazsam doktora gidicem
Beklicez yapcak bişey yok

ay inşallah hayırlısıyla sağlıcakla seviniriz canım ya...
beklemek çok zor

Ya kıxlar bırsey sorcak aklım karıstı
Mesela sadece klomen kulanılıp stontan gebelıkmı beklenır acaba ? Bana adetım 5gunu klomen baslamamı soyledı doktor bbugun salı gunude ultrsna cagırdı. Ama benım esımde sprem azlıgı var urolojı doktoru asılama raporu verdı. Yınede 2klomen tedavısı yapmadan asılama yapmazmı acaba burda okuyunca kafam karıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…