Bencede erken canım bırazdaha beklemelısın guzel haber alıcaz ınsallahevet bugün test yaptım ama çıkmadı bilmiyorum bir yandan da erken diorum kendime
evet canım bence de erken diyorum zaten adetime de 5 gün varken de diyorum hayırlısı bakalım pazartesi kanda kesin çıkar önce kanda sonra idrara geçiyormuşBencede erken canım bırazdaha beklemelısın guzel haber alıcaz ınsallah
Evet bıde kesınlıkle 15gunu bekleyın dıyolar canım ama bızler kendımıze engel olamıyoruz hemen test yapıyoruzevet canım bence de erken diyorum zaten adetime de 5 gün varken de diyorum hayırlısı bakalım pazartesi kanda kesin çıkar önce kanda sonra idrara geçiyormuş
aynen canım daha 10 gün yeni tamamlanmışken hemen test yapılır mıEvet bıde kesınlıkle 15gunu bekleyın dıyolar canım ama bızler kendımıze engel olamıyoruz hemen test yapıyoruz
yapılmaz tabı canım ınsallah bunun ustune pazartesı guzel haberler alıcazaynen canım daha 10 gün yeni tamamlanmışken hemen test yapılır mı
ay inşallah hayırlısı ile sağlıcakla sevinelim canım az daha sabıryapılmaz tabı canım ınsallah bunun ustune pazartesı guzel haberler alıcaz
İnşallah canımay inşallah hayırlısı ile sağlıcakla sevinelim canım az daha sabır
Canım bursey sorcam sanaArkadaşlar benim bu ay iğnelerle ikinci aşılamam daha öncede bir kere 2 ay hap kullanıp catlatma iğnesiyle aşılama oldum yani toplamda bu 3. Aşılama daha önceki doktorlar prolaktin hormonumla ilgili bir tedavi başlamamışlardı bu ay hormon değerim yüksek çıkınca prolaktin içind e tedaviye başladım umarım bu ay bu aşılama tutar tutmaz ise tüp bebek merkezinin yolunu yatacağım
Canım bursey sorcam sanaArkadaşlar benim bu ay iğnelerle ikinci aşılamam daha öncede bir kere 2 ay hap kullanıp catlatma iğnesiyle aşılama oldum yani toplamda bu 3. Aşılama daha önceki doktorlar prolaktin hormonumla ilgili bir tedavi başlamamışlardı bu ay hormon değerim yüksek çıkınca prolaktin içind e tedaviye başladım umarım bu ay bu aşılama tutar tutmaz ise tüp bebek merkezinin yolunu yatacağım
canım öncelikle moralini bozma kımlere neler dıyo doktorlarda sonrasında tedavıler sonucu allahın izniyle hamile kalan bısürü hatun var ıkıncı olarakta ben asılamayı zaman kaybı olarak düşünüyorum tecrübelerım dahılınde tabı ama senın bedenın senın hayatın en doğru kararı alcagna emınım canımıniçiMerhaba kizlar suan hastanedeyim.kan verdim bekliyorum. Doktorum pcomun vok ilerlediğini soyledi 1 2 3 4 diye seviyeleri varmis benim 3 seviyedeymiş. Klomen tedavi yumurta takibi ise yaramaz dedi. Ben ilac tedavisi uyglamıyorum sadece asilama ve tup bebek yapiyirum ilaç kullanmak istersen seni yonlenditebilirim dedi. Ama cok yorulacaksin senin ihtimalin cok dusuk dedi. Buyuk ihtimal senede 1 yada iki defa yumurtlıyorsun dedi. Asilamada cok dusuk ihtimalin dedi ama deneyelim 2 deneme sonrasi tup bebek dedi ah kizlar asilamaya karsr verdim gibi ne dersiniz
Canım bak doktor demiş zaten asılama ile düşük bir ıhtımal olur demiş bılmiyorum ama senede ıkı defa yumurtlarsan mısal bır sene bıyunca ıkı asılama yapıcaksın ozaman olmassa bır senede tüp bebek için yumurtlama beklencek cok uzun ve yorucu olmucakmı sekerım bu yüzden tüp bebek deneyıp sansını artırmak varken asılama yapıp hem bedenını hem ruhunu yormaya ne gerek var tatlımHurihuri2013 cani cok kararsizim nerden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum
Tatlım hala hastanedesın galıba cık bı kahve iç rahatla esınle konuş sakin kafayla karar ver dünyanın sonu deıl tatlı arkadasım allahım dert verır dermanınıda pesınden gönderır hadi sakınlesCanım bak doktor demiş zaten asılama ile düşük bir ıhtımal olur demiş bılmiyorum ama senede ıkı defa yumurtlarsan mısal bır sene bıyunca ıkı asılama yapıcaksın ozaman olmassa bır senede tüp bebek için yumurtlama beklencek cok uzun ve yorucu olmucakmı sekerım bu yüzden tüp bebek deneyıp sansını artırmak varken asılama yapıp hem bedenını hem ruhunu yormaya ne gerek var tatlım
Hurihuri2013 cani cok kararsizim nerden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum
Klomenle bosa zaman kaybından ıyıdır canım asılama benım kararıımMerhaba kizlar suan hastanedeyim.kan verdim bekliyorum. Doktorum pcomun vok ilerlediğini soyledi 1 2 3 4 diye seviyeleri varmis benim 3 seviyedeymiş. Klomen tedavi yumurta takibi ise yaramaz dedi. Ben ilac tedavisi uyglamıyorum sadece asilama ve tup bebek yapiyirum ilaç kullanmak istersen seni yonlenditebilirim dedi. Ama cok yorulacaksin senin ihtimalin cok dusuk dedi. Buyuk ihtimal senede 1 yada iki defa yumurtlıyorsun dedi. Asilamada cok dusuk ihtimalin dedi ama deneyelim 2 deneme sonrasi tup bebek dedi ah kizlar asilamaya karsr verdim gibi ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?