Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bencede erken canım bırazdaha beklemelısın guzel haber alıcaz ınsallah
evet canım bence de erken diyorum zaten adetime de 5 gün varken de diyorum hayırlısı bakalım pazartesi kanda kesin çıkar önce kanda sonra idrara geçiyormuş

evet canım bence de erken diyorum zaten adetime de 5 gün varken de diyorum hayırlısı bakalım pazartesi kanda kesin çıkar önce kanda sonra idrara geçiyormuş
Evet bıde kesınlıkle 15gunu bekleyın dıyolar canım ama bızler kendımıze engel olamıyoruz hemen test yapıyoruz

Canım bursey sorcam sana

Canım bursey sorcam sana

Merhaba kizlar suan hastanedeyim.kan verdim bekliyorum. Doktorum pcomun vok ilerlediğini soyledi 1 2 3 4 diye seviyeleri varmis benim 3 seviyedeymiş. Klomen tedavi yumurta takibi ise yaramaz dedi. Ben ilac tedavisi uyglamıyorum sadece asilama ve tup bebek yapiyirum ilaç kullanmak istersen seni yonlenditebilirim dedi. Ama cok yorulacaksin senin ihtimalin cok dusuk dedi. Buyuk ihtimal senede 1 yada iki defa yumurtlıyorsun dedi. Asilamada cok dusuk ihtimalin dedi ama deneyelim 2 deneme sonrasi tup bebek dedi ah kizlar asilamaya karsr verdim gibi ne dersiniz

canım öncelikle moralini bozma kımlere neler dıyo doktorlarda sonrasında tedavıler sonucu allahın izniyle hamile kalan bısürü hatun var ıkıncı olarakta ben asılamayı zaman kaybı olarak düşünüyorum tecrübelerım dahılınde tabı ama senın bedenın senın hayatın en doğru kararı alcagna emınım canımıniçi

Hurihuri2013 cani cok kararsizim nerden başlayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum
Canım bak doktor demiş zaten asılama ile düşük bir ıhtımal olur demiş bılmiyorum ama senede ıkı defa yumurtlarsan mısal bır sene bıyunca ıkı asılama yapıcaksın ozaman olmassa bır senede tüp bebek için yumurtlama beklencek cok uzun ve yorucu olmucakmı sekerım bu yüzden tüp bebek deneyıp sansını artırmak varken asılama yapıp hem bedenını hem ruhunu yormaya ne gerek var tatlım

Tatlım hala hastanedesın galıba cık bı kahve iç rahatla esınle konuş sakin kafayla karar ver dünyanın sonu deıl tatlı arkadasım allahım dert verır dermanınıda pesınden gönderır hadi sakınles

Klomenle bosa zaman kaybından ıyıdır canım asılama benım kararıım

Çok sıkıldım kızlar valla patlayacak yer arıyorumm
Bir türlü adet olamadım testler negatif cıkıyo kan vermedim pzt ye kadar olmazsam vercem ama bi olaydım rahatlayaydım diyorum artıkk

Adama da yaklasamıyorum kaç gündür adet olcam diye uzagızz düzz duvara tırmanıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…