Günaydın kuzumGunaydinnnn kimsecikler kalmamis benim netim biteli nerelerdesinizzz ablalarimRuhudeli Hurihuri2013 SchonerDuft
Merhaba canım nasılsın:)Gunaydinnnn kimsecikler kalmamis benim netim biteli nerelerdesinizzz ablalarimRuhudeli Hurihuri2013 SchonerDuft
iyim ablacm geziyorm her daim babamlara ordanda babaneme gectm simdi srn napiyosnMerhaba canım nasılsın:)
Valla canım bende evdeyım dısarda resmen kadırga var örgüye devam ediyorum bendeiyim ablacm geziyorm her daim babamlara ordanda babaneme gectm simdi srn napiyosn
Valla canım bende carsamba randevum var tüp için ondan sonra karar vercem bende bır ay ara vermiş gıbıyım ama asılama istemıyorum bakalım doktorlar ne karar vercek onlar aşılama dıyo esimde ama ben tüp dıyorum ben aşılamaya olan o heyecanımı ınancımı yıtırdım işallahhhh senınki basarılı olur canım allah kımsenın emeğnı bos cıkarmasınKızlar ne var ne yok hangi asamadasiniz. Ben sanırım 2 ay ara vermiş olacam sonra tekrar aşılama.
Ikinci aşılama düşünüyorum kuzum adet olayım kontrole gidecem ondan sonraki adette muhtemelen aşılama başlarKızlar ne var ne yok hangi asamadasiniz. Ben sanırım 2 ay ara vermiş olacam sonra tekrar aşılama.
Iyi akşamlar kış temizliği yapıldı çok yoruldum ondan pek.yoktumGunaydinnnn kimsecikler kalmamis benim netim biteli nerelerdesinizzz ablalarimRuhudeli Hurihuri2013 SchonerDuft
denetim canım sizde ki sorun neydi?Iyi akşamlar kış temizliği yapıldı çok yoruldum ondan pek.yoktum
Yarım rahimliyim ve yumurtam kalitesizdenetim canım sizde ki sorun neydi?
Denetim onceki asilamada kulandigin iğneler gonal f miydi . Gonal f ise yan etkisi oluyormuyduYarım rahimliyim ve yumurtam kalitesiz
merional kullandım gonal f i 3.cü tüp tedavimde kullandım yan etkiler hepsinde vardır mutlaka canımDenetim onceki asilamada kulandigin iğneler gonal f miydi . Gonal f ise yan etkisi oluyormuydu
Aşılama yok 3 kere klomen tedavisi gördüm canım. Kist oluştuğu için gecen ay ve bu ay birsy kullanmadim erimesini bekliyor doktorum. Yarn gidicem bakalim son durumu ögrenicem bende..ınsallah canım daha once varmı asılama falan sende hıc canım
Midem kasiklarim belim fena ignelerden mi diye düşündümmerional kullandım gonal f i 3.cü tüp tedavimde kullandım yan etkiler hepsinde vardır mutlaka canım
bende de tedavilerde oluyordu özellkle son günlerde ve çatlama iğnesi vurulduğumda kendini üşütme dikkat et ayağına çorap giy atlet giy yoksa daha kötü oluyor mideMidem kasiklarim belim fena ignelerden mi diye düşündüm
Hadi ınsallah hayırlısı ıle canımherkese günaydın kızlar dün gece saat00:00 itibari ile ovitrelle vuruldum dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?