Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ne var ne yok hangi asamadasiniz. Ben sanırım 2 ay ara vermiş olacam sonra tekrar aşılama.

Kızlar ne var ne yok hangi asamadasiniz. Ben sanırım 2 ay ara vermiş olacam sonra tekrar aşılama.
Valla canım bende carsamba randevum var tüp için ondan sonra karar vercem bende bır ay ara vermiş gıbıyım ama asılama istemıyorum bakalım doktorlar ne karar vercek onlar aşılama dıyo esimde ama ben tüp dıyorum ben aşılamaya olan o heyecanımı ınancımı yıtırdım işallahhhh senınki basarılı olur canım allah kımsenın emeğnı bos cıkarmasın

ınsallah canım daha once varmı asılama falan sende hıc canım
Aşılama yok 3 kere klomen tedavisi gördüm canım. Kist oluştuğu için gecen ay ve bu ay birsy kullanmadim erimesini bekliyor doktorum. Yarn gidicem bakalim son durumu ögrenicem bende..

Kızlar ara ara kasıklarımda ağrılar oluyor acaba yumurtam falan mı büyüyor ? Böyle birşey yaşayn var mi aranızda ??

Midem kasiklarim belim fena ignelerden mi diye düşündüm
bende de tedavilerde oluyordu özellkle son günlerde ve çatlama iğnesi vurulduğumda kendini üşütme dikkat et ayağına çorap giy atlet giy yoksa daha kötü oluyor mide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…