tebrik ederim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım darısı bizlereCanım çok sağol ne kadar düşüncelisin evet cumartesi temizlik yaptım deli gibi temizlik hastasıyım bennasıl olacak bu işler çorap bile ütülerim evde kocaman Allah yardım etsin bana sabır inşallah durucam bebeğim benimle kalsın..İnşallah darısı sizlerin başına
Canım hayırlı olsun çok sevindim.kaçıncı aşilamandi kaç yumurta oluşmuş tu.canım hergün namaz kılıp dua ediyorum senin gerçek ismini bilmesemde her duamda sen de varsın hakkında hayırlısı olsun..
Fazla yumurtan geliştiği içindir. Bence bu iyi Şansın yüksek bu ay senden olumlu haberler alacaz insallahkızlar nasılsınız ben çok iyi ddeğilim bugün aşılama için hastaneye gittim.3 yumurtam büyümüştü 6yumurta oluşmuş aşılama yaptı doktor ikiz yada üçüz olabilir dedi ilişki yasak dedi dördüz beşiz olmasın diye.büyüyen yumuşlardanmıdır bilmiyorum kasıklarım çatlıcak gibi ağrıyor nefesim kesiliyor bıçak saplanıyor sanki kötü bişi yoktur inşalah
Cok hos :) ipaclardan dolayi asiri uyarilmaktan o kasik batmalari aklina kotu birsey getirme lutfenkızlar nasılsınız ben çok iyi ddeğilim bugün aşılama için hastaneye gittim.3 yumurtam büyümüştü 6yumurta oluşmuş aşılama yaptı doktor ikiz yada üçüz olabilir dedi ilişki yasak dedi dördüz beşiz olmasın diye.büyüyen yumuşlardanmıdır bilmiyorum kasıklarım çatlıcak gibi ağrıyor nefesim kesiliyor bıçak saplanıyor sanki kötü bişi yoktur inşalah
Üzülme canım benim üçüncüde ılk üçgün aynı agrıları cektım cok fazla yumurta geliştiği için bu agrılar normalde her ay tek yumurtamız gelişiyo büyüyo ve catlıyo ama bırden fazla yumurta geliştıgi için bu agrılar işallahhhh istedıgın gıbı olur üzülme lütfen ıyı düşün iyi olsun:) benımde son asılama da dört yumurtaydı o yüzden cok agrı cektım ondan bılıyorumkızlar nasılsınız ben çok iyi ddeğilim bugün aşılama için hastaneye gittim.3 yumurtam büyümüştü 6yumurta oluşmuş aşılama yaptı doktor ikiz yada üçüz olabilir dedi ilişki yasak dedi dördüz beşiz olmasın diye.büyüyen yumuşlardanmıdır bilmiyorum kasıklarım çatlıcak gibi ağrıyor nefesim kesiliyor bıçak saplanıyor sanki kötü bişi yoktur inşalah
sağol canım...Canım hayırlı olsun çok sevindim.kaçıncı aşilamandi kaç yumurta oluşmuş tu.
evet canım İzmirliyim ama anne tarafı Muğlalıİzmirlisin deme canımıniçi
Aminnn Canım Rabbim hepinize nasip etsin bu mutluluğutebrik ederim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım darısı bizlere
rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallahKIZLAAR BEN HAMİLEYİM
Kuzum cok üşüyorum yarin kontrolüm varbende de tedavilerde oluyordu özellkle son günlerde ve çatlama iğnesi vurulduğumda kendini üşütme dikkat et ayağına çorap giy atlet giy yoksa daha kötü oluyor mide
Amin canım inşallah Rabbim hepimize nasip etsinrabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
Evet ilk aşılamamda oldu çok şükür Rabbime
Çok sağol Allah sana da isteyen herkese nasip etsin inşallahEvet ilk aşılamamda oldu çok şükür Rabbime
Amin canim bende iğnelere basladim .. insallah bende ilk asilamada tuttururum.Çok sağol Allah sana da isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hangi iğneden kullanıyorsunuz ben gonal f yi kullanıyorum ilk 75 ti etki etmeyince 150ye çıkardı doktor.sizin doz ne kadar .? Ne zaman başladınızAmin canim bende iğnelere basladim .. insallah bende ilk asilamada tuttururum.
Merhaba canim sende yenu başlamissin destek olalaim bilgilendirelim birbirimizi bende polikistik over var. 3 . Seviyedyim. Şuan bezmialem üniversitesinde tedaviye basladim doktorum müşerref banu yılmaz...persembe günü gonal f 450 flk kullanmaya basladim. Suan 50 lik kullaniyorum. Anladigim kadariyla yavas yavas artacak yumurtaliklarimin durumuna gore2. Yarin kontrolum var insallah hersey guzel olur.Hangi iğneden kullanıyorsunuz ben gonal f yi kullanıyorum ilk 75 ti etki etmeyince 150ye çıkardı doktor.sizin doz ne kadar .? Ne zaman başladınız
acaba sıcak su torbası koysam zararı olurmu çok kötü ağrım yattığım yerde kımıldayamıyorumFazla yumurtan geliştiği içindir. Bence bu iyi Şansın yüksek bu ay senden olumlu haberler alacaz insallah
ama ilişki yapma dedi doktorum acaba başka yumurtalarım sonradan çatlarsa spermle buluşursa döllenme olurmu sperm 72 saat yaşar ya o manadaFazla yumurtan geliştiği içindir. Bence bu iyi Şansın yüksek bu ay senden olumlu haberler alacaz insallah
Aşılaman olmadı dimi daha. Bence koyabilirsin. Ama emin değilim ben olsam koyardim.veya kurutma makinası tutabilirsinacaba sıcak su torbası koysam zararı olurmu çok kötü ağrım yattığım yerde kımıldayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?