Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tebrik ederim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım darısı bizlere

Fazla yumurtan geliştiği içindir. Bence bu iyi Şansın yüksek bu ay senden olumlu haberler alacaz insallah

Cok hos :) ipaclardan dolayi asiri uyarilmaktan o kasik batmalari aklina kotu birsey getirme lutfen

Üzülme canım benim üçüncüde ılk üçgün aynı agrıları cektım cok fazla yumurta geliştiği için bu agrılar normalde her ay tek yumurtamız gelişiyo büyüyo ve catlıyo ama bırden fazla yumurta geliştıgi için bu agrılar işallahhhh istedıgın gıbı olur üzülme lütfen ıyı düşün iyi olsun:) benımde son asılama da dört yumurtaydı o yüzden cok agrı cektım ondan bılıyorum

Amin canim bende iğnelere basladim .. insallah bende ilk asilamada tuttururum.
Hangi iğneden kullanıyorsunuz ben gonal f yi kullanıyorum ilk 75 ti etki etmeyince 150ye çıkardı doktor.sizin doz ne kadar .? Ne zaman başladınız

Hangi iğneden kullanıyorsunuz ben gonal f yi kullanıyorum ilk 75 ti etki etmeyince 150ye çıkardı doktor.sizin doz ne kadar .? Ne zaman başladınız
Merhaba canim sende yenu başlamissin destek olalaim bilgilendirelim birbirimizi bende polikistik over var. 3 . Seviyedyim. Şuan bezmialem üniversitesinde tedaviye basladim doktorum müşerref banu yılmaz...persembe günü gonal f 450 flk kullanmaya basladim. Suan 50 lik kullaniyorum. Anladigim kadariyla yavas yavas artacak yumurtaliklarimin durumuna gore2. Yarin kontrolum var insallah hersey guzel olur.

Fazla yumurtan geliştiği içindir. Bence bu iyi Şansın yüksek bu ay senden olumlu haberler alacaz insallah
ama ilişki yapma dedi doktorum acaba başka yumurtalarım sonradan çatlarsa spermle buluşursa döllenme olurmu sperm 72 saat yaşar ya o manada

acaba sıcak su torbası koysam zararı olurmu çok kötü ağrım yattığım yerde kımıldayamıyorum
Aşılaman olmadı dimi daha. Bence koyabilirsin. Ama emin değilim ben olsam koyardim.veya kurutma makinası tutabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…