- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
araştırıldı da ne bilim transfer edilmesi gereken embriyoyu transfer bile etmediler ordan soğudum yoksa iletişimleri ilgileri iyide çok olumsuz şey yaşadım sana iyi gelsin önemli olan ohalbuki araştırma hastanesi bilmem ben doktorumdan çok memnunum aşılamamı bile itina ile yapıyor
1 gün oldu bir daha olmadı üşüttüm sanırım kasıklarımda ağrıyor etkisi olabilir diyorumSchonerDuft sen nasıl oldun akıntın kesıldımı benım adetım dün bıttı bugün yıne pembe kan kıvamında akıntım var ilk defa oluyo anlayamadım ne olduğnu canımıniçi
ama sperm kalitesi açısından eşime aşılamaya kadar3 gün perhiz veriyolar canımCanım hergününü değerlendır aşılama ya kadar
AAaa sonunda kendime arkadaş buldum(diceksinki bulmaz olaydin)bende polip aldiracam. Yeni mi cikti sende.bana taaa 20 kasima gün verdiKızlar dr a gittim bugün polip alınacak salı günü
Hadi gözün aydin bir rahatlarsin simdiBen adet oluyorum galiba
İyiyim şükür gecmiş olsun canım dıkkat et kendıne
ediyorum canım dikkat bakalım pazar gününü bekliyorum
hadi ya bugün kaçıncı gün canımBen adet oluyorum galiba
Doğru ya aşılamayla şiddetli gecimsizlik yasadımya tarıhe gömdüm hatırlamak istemiyorum resmenama sperm kalitesi açısından eşime aşılamaya kadar3 gün perhiz veriyolar canım
ben hemen gelirim :) peynirli mi?Kızlar hadı pogacalırım oldu bana çaya gelin
Evet canım ahhh keske hepinizi ağırlardım valla ben yedırmeyı cok severım mısafırıdeben hemen gelirim :) peynirli mi?
ay ben de canım benim şuan tek başıma çay içiyorum kuru çay :)Evet canım ahhh keske hepinizi ağırlardım valla ben yedırmeyı cok severım mısafırıde
Bugün 5.günümdü canım ve bugün geldi kırmızılarhadi ya bugün kaçıncı gün canım
Ben de yalnızım eşim işte şuan, ağrılarımla birlikte tv izliyorumay ben de canım benim şuan tek başıma çay içiyorum kuru çay :)
bir dost ne iyi gelirdi ama burada yazışmak da senelerdir bana en iyi gelen sohbet
Hemsire unuttu pazartesi anlatavakYaptırmanız gereken tahlıler evraklar falan var canım basvurunca zaten bolume sıze anlatırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?