Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktora gitmeyip stressiz olmanin sevinciyleeee yasiyorummmmm ama tabi bundan sonrasi icin dusunmem gerek neler yapabilecegimi

halbuki araştırma hastanesi bilmem ben doktorumdan çok memnunum aşılamamı bile itina ile yapıyor
araştırıldı da ne bilim transfer edilmesi gereken embriyoyu transfer bile etmediler ordan soğudum yoksa iletişimleri ilgileri iyide çok olumsuz şey yaşadım sana iyi gelsin önemli olan o

Kızlar doktor bana aşılama demişti. Bugün tüp bebek merkezinde baya iyi olan bi doktora randevu aldim. Ona gidicem. O bakalim ne diyecek.

Bundan sonra ki tedavimi orda yaptiricam.

ama sperm kalitesi açısından eşime aşılamaya kadar3 gün perhiz veriyolar canım
Doğru ya aşılamayla şiddetli gecimsizlik yasadımya tarıhe gömdüm hatırlamak istemiyorum resmen işallah senınkı güzel sonuclar verır canım dualarım sızınle

Evet canım ahhh keske hepinizi ağırlardım valla ben yedırmeyı cok severım mısafırıde
ay ben de canım benim şuan tek başıma çay içiyorum kuru çay :)
bir dost ne iyi gelirdi ama burada yazışmak da senelerdir bana en iyi gelen sohbet

ay ben de canım benim şuan tek başıma çay içiyorum kuru çay :)
bir dost ne iyi gelirdi ama burada yazışmak da senelerdir bana en iyi gelen sohbet
Ben de yalnızım eşim işte şuan, ağrılarımla birlikte tv izliyorum
Ben aşılama olmadım kuzum sadece adetim gecikti 5gün ben de acaba dedim bi umutt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…