Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ara ara kasıklarımda ağrılar oluyor acaba yumurtam falan mı büyüyor ? Böyle birşey yaşayn var mi aranızda ??
Ay bılmıorumkı canım bende ılk klomen kulanımdayım bugun bıtı yarın kontrol var bakalımmyumosler ne durumda kasıklarımda agrı var ama ıcımden ses bı fayda etmedı dıyor adetım 5gunu basladım 5tane ıctım gunde bır olarak

bende de tedavilerde oluyordu özellkle son günlerde ve çatlama iğnesi vurulduğumda kendini üşütme dikkat et ayağına çorap giy atlet giy yoksa daha kötü oluyor mide
Ben buay hıcbısey kullanmadım ama yumurtalarımın geliştıgını hıssedıyorum cok uyarıldıkları için hala tepkı verıyolar heralde canım ya yada nurtopu gıbı kıstlerım var bılemedım yanı

bence yumurtalar gelişiyor ... randevu ne zaman senin ?

KIZLAAR BEN HAMİLEYİM
gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Devlet hastanesinde yaptırdım testi 69.59 doktoruma gönderdim pozitif dedi. Ve 2 Gün sonra testi tekrarlıyacağım
Allahım daim etsin inşallah bu süreci ben şoktayım gün gün belirtilerimi not tutmuştum sizinle paylaşıcam Rabbim hepinizin yüzüne gülsün İnşallah tez zamanda

canım hergün namaz kılıp dua ediyorum senin gerçek ismini bilmesemde her duamda sen de varsın hakkında hayırlısı olsun..
Allah razı olsun canımıniçi ınan cok sevındım bak allahım sana ilk mükafatını verdi işallahhhh bundan sonra yüzün hep güler yasadıgın her kötü gün yerıne mutlu huzurlu günler yasarsın bebısınle ayyyyyy cok sevındım ya:)

sağol canım ben sevinemiyorum çünkü inanamıyorum hala şoktayım Rabbim en kısa zamanda seninde haberini almayı nasip etsin bizlere ve diğer arkadaşlarımızın <3

sağol canım ben sevinemiyorum çünkü inanamıyorum hala şoktayım Rabbim en kısa zamanda seninde haberini almayı nasip etsin bizlere ve diğer arkadaşlarımızın <3
Kızzzz nıye ınanmıyon valla beni görsen cok mutlu oldum çünkü burdan aldığım her mutlu haber bana umut oluyo:) ayyyyy saol gülüm allah razı olsun allahım duysun sesını

Kızzzz nıye ınanmıyon valla beni görsen cok mutlu oldum çünkü burdan aldığım her mutlu haber bana umut oluyo:) ayyyyy saol gülüm allah razı olsun allahım duysun sesını
ayyy sağol canım 2 gün sonra tekrarlıycam ya tahlili inşallah daha da yükselmiş olur Allah razı olsun senden de...
haberi alınca öyle ağladım öyle titredim ki anlatamam ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DİYE DİYE .....

İzmirlisin deme canımıniçi

KIZLAAR BEN HAMİLEYİM

tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş. çok sevindim çok güzel bir haber.
maşallah maşallah. Ne olur dikkat et kendine mümkün olduğu kadar dinlenmeye çalış ağır kaldırmaa, yukarılara dolaplara uzanma süpürge yapma hoplama zıplama
bir sürecik dikkat et lütfen.

Canım çok sağol ne kadar düşüncelisin evet cumartesi temizlik yaptım deli gibi temizlik hastasıyım ben nasıl olacak bu işler çorap bile ütülerim evde kocaman Allah yardım etsin bana sabır inşallah durucam bebeğim benimle kalsın..İnşallah darısı sizlerin başına

kızlar nasılsınız ben çok iyi ddeğilim bugün aşılama için hastaneye gittim.3 yumurtam büyümüştü 6yumurta oluşmuş aşılama yaptı doktor ikiz yada üçüz olabilir dedi ilişki yasak dedi dördüz beşiz olmasın diye.büyüyen yumuşlardanmıdır bilmiyorum kasıklarım çatlıcak gibi ağrıyor nefesim kesiliyor bıçak saplanıyor sanki kötü bişi yoktur inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…