İnşallah yok olmustur kıstlerın canımAşılama yok 3 kere klomen tedavisi gördüm canım. Kist oluştuğu için gecen ay ve bu ay birsy kullanmadim erimesini bekliyor doktorum. Yarn gidicem bakalim son durumu ögrenicem bende..
Ay bılmıorumkı canım bende ılk klomen kulanımdayım bugun bıtı yarın kontrol var bakalımmyumosler ne durumda kasıklarımda agrı var ama ıcımden ses bı fayda etmedı dıyor adetım 5gunu basladım 5tane ıctım gunde bır olarakKızlar ara ara kasıklarımda ağrılar oluyor acaba yumurtam falan mı büyüyor ? Böyle birşey yaşayn var mi aranızda ??
Ben buay hıcbısey kullanmadım ama yumurtalarımın geliştıgını hıssedıyorum cok uyarıldıkları için hala tepkı verıyolar heralde canım yabende de tedavilerde oluyordu özellkle son günlerde ve çatlama iğnesi vurulduğumda kendini üşütme dikkat et ayağına çorap giy atlet giy yoksa daha kötü oluyor mide
Aaaaaa cok sevındım canımıniçi ya azönce sordum üstüne yazdın hatırlısı olsun allah tamamına erdırsın bebısını kucagna almayı nasıp etsınKIZLAAR BEN HAMİLEYİM
bence yumurtalar gelişiyor ... randevu ne zaman senin ?Ben buay hıcbısey kullanmadım ama yumurtalarımın geliştıgını hıssedıyorum cok uyarıldıkları için hala tepkı verıyolar heralde canım yayada nurtopu gıbı kıstlerım var bılemedım yanı
gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKIZLAAR BEN HAMİLEYİM
Cok guzel bı haber dahaKIZLAAR BEN HAMİLEYİM
İşallahhhh öyledır canımıniçi carsamba sabah görüşmem ama muayene olucam baksın bı ne durumdayımbence yumurtalar gelişiyor ... randevu ne zaman senin ?
gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım hergün namaz kılıp dua ediyorum senin gerçek ismini bilmesemde her duamda sen de varsın hakkında hayırlısı olsun..İşallahhhh öyledır canımıniçi carsamba sabah görüşmem ama muayene olucam baksın bı ne durumdayım
Allah razı olsun canımıniçi ınan cok sevındım bak allahım sana ilk mükafatını verdi işallahhhh bundan sonra yüzün hep güler yasadıgın her kötü gün yerıne mutlu huzurlu günler yasarsın bebısınle ayyyyyy cok sevındım ya:)canım hergün namaz kılıp dua ediyorum senin gerçek ismini bilmesemde her duamda sen de varsın hakkında hayırlısı olsun..
sağol canım ben sevinemiyorum çünkü inanamıyorum hala şoktayım Rabbim en kısa zamanda seninde haberini almayı nasip etsin bizlere ve diğer arkadaşlarımızın <3Allah razı olsun canımıniçi ınan cok sevındım bak allahım sana ilk mükafatını verdi işallahhhh bundan sonra yüzün hep güler yasadıgın her kötü gün yerıne mutlu huzurlu günler yasarsın bebısınle ayyyyyy cok sevındım ya:)
Kızzzz nıye ınanmıyon valla beni görsen cok mutlu oldum çünkü burdan aldığım her mutlu haber bana umut oluyo:) ayyyyy saol gülüm allah razı olsun allahım duysun sesınısağol canım ben sevinemiyorum çünkü inanamıyorum hala şoktayım Rabbim en kısa zamanda seninde haberini almayı nasip etsin bizlere ve diğer arkadaşlarımızın <3
ayyy sağol canım 2 gün sonra tekrarlıycam ya tahlili inşallah daha da yükselmiş olur Allah razı olsun senden de...Kızzzz nıye ınanmıyon valla beni görsen cok mutlu oldum çünkü burdan aldığım her mutlu haber bana umut oluyo:) ayyyyy saol gülüm allah razı olsun allahım duysun sesını
İzmirlisin deme canımıniçiayyy sağol canım 2 gün sonra tekrarlıycam ya tahlili inşallah daha da yükselmiş olur Allah razı olsun senden de...
haberi alınca öyle ağladım öyle titredim ki anlatamam ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN DİYE DİYE .....
KIZLAAR BEN HAMİLEYİM
Devlet hastanesinde yaptırdım testi 69.59 doktoruma gönderdim pozitif dedi. Ve 2 Gün sonra testi tekrarlıyacağım
Allahım daim etsin inşallah bu süreci ben şoktayım gün gün belirtilerimi not tutmuştum sizinle paylaşıcam Rabbim hepinizin yüzüne gülsün İnşallah tez zamanda
sağol canım ben sevinemiyorum çünkü inanamıyorum hala şoktayım Rabbim en kısa zamanda seninde haberini almayı nasip etsin bizlere ve diğer arkadaşlarımızın <3
Canım çok sağol ne kadar düşüncelisin evet cumartesi temizlik yaptım deli gibi temizlik hastasıyım bentebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş. çok sevindim çok güzel bir haber.
maşallah maşallah. Ne olur dikkat et kendine mümkün olduğu kadar dinlenmeye çalış ağır kaldırmaa, yukarılara dolaplara uzanma süpürge yapma hoplama zıplama
bir sürecik dikkat et lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?