Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AAaa sonunda kendime arkadaş buldum(diceksinki bulmaz olaydin)bende polip aldiracam. Yeni mi cikti sende.bana taaa 20 kasima gün verdi
Güldürdün beni canım Allah bebek versin ben 2 ay önce aldırmıştım canım bi tane büyümüş büyümez olasıca dr gebeliği engelleyebilir dedi öyle

Canım @denetim ve NasilYarDiyeyim size birşey sorucam ben haftaya tüp bebeğe başlayacağım herşeyi hallettik şükür haftaya pazar regl günüm ama dünden beri garipliklerim var dün markete gittim biranda basım döndü mideme bulantı girdi ama nasıl bacaklarımın feri gitti yığılacakmış gibi oldum çıktım marketten hava alınca rahatladım eve geldim bi bel ağrısı peydah oldu çok hafif kasık ağrısı bugünde yine ara ara giren kasık ve karın ağrısı ve bel ağrım var birde beyaz kokusuz akıntı bu neyden olur hamilelik belirtisi mi,erken adetmi yoksa üşütme mi bilemedim

Şimdi yumurtluyor olabilir misin? Bu saydiklarindan beyaz akıntı oldu sadece bende. Üşütme olduğunu pek sanmıyorum.

Şimdi yumurtluyor olabilir misin? Bu saydiklarindan beyaz akıntı oldu sadece bende. Üşütme olduğunu pek sanmıyorum.
Yok sanmam geçen Cumartesi gittiğimizde doktorum bana yumurtlamadan 1 gün önceydi muayene etti çok güzel yumurtlama sağ taraftan geliyor demişti acayip bir üşümede var birde sağ kasığıma ara ara böyle bişey saplaniyor gibi oluyor keşke hamile oluyor olsamda tüp bebek falan uğraşmasam Allahım hayırlısını versin

Ben de yalnızım eşim işte şuan, ağrılarımla birlikte tv izliyorum
Ben aşılama olmadım kuzum sadece adetim gecikti 5gün ben de acaba dedim bi umutt
canım ben seni aşılama oldun sanmıştım da ondan kaçıncı gün diye sordum..
hayırlarla sağlıcakla seviniriz inşallah cümlemiz de inşallah amin

İnşallah öyledir canım daha erken bu belirtiler için ama devam ederse suphelen bence. Bı de bakıyorsun o randevu hiç gerceklesmiyormus

ben asilama olali 7 gün oluyo sol kasigimda igne batmasi seklinde agrivar normal mi
benim onceki asilamamdaagrimsadece 3 4 gun surmustu ama busefer 1 hafta surdu

arkadaşlar yumurta akı kıvamında akıntım var az da kahverengi bu yerleşme kanaması mı acaba yaşayan var mı?

Canım ya korkuyom biraz nasıl geçti operasyonun sonrasında çok agri oldumu. Aldırdın tekrar mi cikti ya.
Operasyon çok basit canım hiç korkma ağrı falanda olmuyor sonrasında sadece biraz kan geliyor o kadar.... malesef polip kendini çok çabuk yenileyen bisey vücut üretiyor.... tekrarlar genellikle ama sen takılma şimdi buna

Kızlar merhaba. Gecen hafta sehir dışına cımtiğim icin sayfada yazılanalrı okudum ama dönüş yapamadım. Gecen hafta cuma günü regl oldum. Pazrtsi bitti ve salı günü hem maydonz süt buharına hemde incir kürüne başladım. Buharı 3 gü yaptım. Incire devam. Haftyada özelde bi dr vardi daha önce gittiğim ona gitmeyi düşünuyorum.
Daha önce incirj klomen ile birlikte kullanmişım ve 5 yumurtam vardı. 2 si buyuktü fakat döllenemeden adet olarak atıldı. Inşaallah şimdi de faydasını görürüm..

ınsallah canım daha once varmı asılama falan sende hıc canım

canım ben seni aşılama oldun sanmıştım da ondan kaçıncı gün diye sordum..
hayırlarla sağlıcakla seviniriz inşallah cümlemiz de inşallah amin
Amin kuzum inşallah bakalım
Ben daha bebek için evliliğimin oturmadıgını düşünüyorum ama adetim 5gün gecikince heyecanlandım
Ama 5.gün geldi malesef stresten oldu (bu ay çok tartısmalarımız oldu)
Eşimle güzelcene konustuk bak hormonlarım bile alt üst oldu dedim adetim hiç gecikmezdi..bida birbirmize sakin saygılı olalım artık stresten uzak duralım dedim bakalım bir haftadır hiç tartısmadıkk ama eşim aşılama diye başımın etini yiyo ben şuan istemesem de zorluyor beni belki ısrarına dayanamayıp doktora giderim yarın kuzum..çünkü eşim diyor ki bebek olursa herşey düzelir daha çok üzerine düşerim diyor

Canim gunaydin oncelikle sunu soylemek istiyorum ekonomik ozgurlugunu kazan biliyorum atanamadin bende atanamadim ama bir yerden baslamak lazim az da olsa elin para tutsun. Sonrasi icin ben su mantiktayim bu cocugu esine degilde kendine yapuyirsun senin cocugun . Esin daha cok ilgilenirim falan diyor ya hepsi yalan dolan. O Yuzden kuxum iyi dusun iyi karar ver .rRabbim hic birimizin kollarini boş birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…