Amin canim insaallah. Yarin baktiricam bakalim. 1 taneydi kist ama de erir diyordu. Elimle kontrol ediyorum yok gibi daha onceden belli oluyordu çünküİnşallah yok olmustur kıstlerın canım
Evet o manada soylemistir. Buyuzden girme ilişkiye.ama ilişki yapma dedi doktorum acaba başka yumurtalarım sonradan çatlarsa spermle buluşursa döllenme olurmu sperm 72 saat yaşar ya o manada
Ben klomen kullandiğimda gunde 2 tane icmistim canim. Bitince hemen kontrole cagiriyor zaten doktorlar. Inşaallah güzel haberler verirsin. Yarın benm de de randevum varAy bılmıorumkı canım bende ılk klomen kulanımdayım bugun bıtı yarın kontrol var bakalımmyumosler ne durumda kasıklarımda agrı var ama ıcımden ses bı fayda etmedı dıyor adetım 5gunu basladım 5tane ıctım gunde bır olarak
Insallah guzel sonuçlarla donerizBen klomen kullandiğimda gunde 2 tane icmistim canim. Bitince hemen kontrole cagiriyor zaten doktorlar. Inşaallah güzel haberler verirsin. Yarın benm de de randevum var
Hiç ara vereni duymadım. İkinci aşılamayı kist yoksa hemen yapalım diye konuşmuştuk drumla. Sen baktirdin mi klomen biraz kist yapıcı özelliğe sahip. Eğer yoksa yaptirSelam arkadaslar bugün doktor kontrolum vardi geçtiğimiz ay aşılama yaptrmistim ancak negatifle sonuclanmisti doktorum tup bebek icin acele etme yasin genc belki kendiliginden olur 2 ay ara ver tup bebek icin dedi ama benim beklemeye tahammulum kalmadi sizler asilama yaptirirken ara verdiniz mi ben direk tup bebege geçiş yapmayip 1 kez daha asilama denesem nasil olur 2 asilama arasinda da yine ara vermek zorundamiyim ???
Insallah bakalım yarın me olcak bana gunde bitane ıc dedı ama doktorBen klomen kullandiğimda gunde 2 tane icmistim canim. Bitince hemen kontrole cagiriyor zaten doktorlar. Inşaallah güzel haberler verirsin. Yarın benm de de randevum var
Canım ben üç tane pespese oldumSelam arkadaslar bugün doktor kontrolum vardi geçtiğimiz ay aşılama yaptrmistim ancak negatifle sonuclanmisti doktorum tup bebek icin acele etme yasin genc belki kendiliginden olur 2 ay ara ver tup bebek icin dedi ama benim beklemeye tahammulum kalmadi sizler asilama yaptirirken ara verdiniz mi ben direk tup bebege geçiş yapmayip 1 kez daha asilama denesem nasil olur 2 asilama arasinda da yine ara vermek zorundamiyim ???
Sonuc peki?Canım ben üç tane pespese oldum
Hiçbırı tutmadı ama sen baska ben baska canım benimSonuc peki?
Allahım ol der olur benım daha vaktı saatı gelmemişki olmadı canımHiçbırı tutmadı ama sen baska ben baska canım benim
Bende tup mu asi mi kararsizim esim tup icin erken diyo ama asilamaya da bosa para vermeyelim diyo rapor çıkmadığı icin bende o vakte kadar denemeye devam etmek istiyorum bakalim nolcak simdi adetimi bekliyorumHiçbırı tutmadı ama sen baska ben baska canım benim
Yarın duruma göre belki devam ettirir yada catlatma igne vurur istenilen büyüklükte ise. Haber et mutlaka durumunu canımInsallah bakalım yarın me olcak bana gunde bitane ıc dedı ama doktor
Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat etsin hayırlısıyla kucağına alırsın insallah tatlım tebrik ederim çok sevindimKIZLAAR BEN HAMİLEYİM
Haberlesrz canımYarın duruma göre belki devam ettirir yada catlatma igne vurur istenilen büyüklükte ise. Haber et mutlaka durumunu canım
İnşallah dualarım sizlerle sadece ilk iki gün özellikle hiç bir iş yapma tamam ben yemek yaptım ama senin yapacak insanın varsa Onu da yapma yat dinlen hadi hayırlısı bakalımAmin canim bende iğnelere basladim .. insallah bende ilk asilamada tuttururum.
Sağol canım benim Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin inşallahRabbim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat etsin hayırlısıyla kucağına alırsın insallah tatlım tebrik ederim çok sevindim
Canim normalde ankarada yasiyorum suan annemin yaninda istanbuldayım annem sagolsun elimi sürdürmez birseye. Suan geldim kontrole bakalim yumuşlarım ne durumdaİnşallah dualarım sizlerle sadece ilk iki gün özellikle hiç bir iş yapma tamam ben yemek yaptım ama senin yapacak insanın varsa Onu da yapma yat dinlen hadi hayırlısı bakalım
Bakalım haber ver bir de banyo yapma 2 gün tamam canım sonrada kesinlikle sıcak suyla yıkanma muck muckCanim normalde ankarada yasiyorum suan annemin yaninda istanbuldayım annem sagolsun elimi sürdürmez birseye. Suan geldim kontrole bakalim yumuşlarım ne durumda
Tmm kuzum sagolasinBakalım haber ver bir de banyo yapma 2 gün tamam canım sonrada kesinlikle sıcak suyla yıkanma muck muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?