- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
Devam etırmedı dktoe klomenı oersenbe tekrar cagırdıYarın duruma göre belki devam ettirir yada catlatma igne vurur istenilen büyüklükte ise. Haber et mutlaka durumunu canım
Güzel seyler duyman umuduyla ınsallah canımGünaydın kızlar eşimin ısrarıyla doktoruma geldim bakalım ne diyecek aşılama için
acaba sıcak su torbası koysam zararı olurmu çok kötü ağrım yattığım yerde kımıldayamıyorum
Kuzum kendini uzme bu kadar elbet hepimiz için belli bir zaman takdir edilmis sabretmek lazımgünaydın.
Canlar benim bugun regl günümdü ve adet oldum. bu ay çok çalışma yaptık her fırsatı değerlendirdik ovilasyon günlerini kaçırmadım. Ama olmadı. ben bırakıyorum artık birdaha takip yapmayacağım birdaha ovilasyonda hesaplamayacağımbirdaha çocukda demeyeceğim. ahanda zır zır ağlayasım geldi.
Allah a emanet olun . Hayırlı haberleinizi alırım inş. hepinizin. sık sık girip bakacğaım size öpüyorumm. Anne adaylarını tekrar tebrik ederim.
orası öyleKuzum kendini uzme bu kadar elbet hepimiz için belli bir zaman takdir edilmis sabretmek lazım
Insallah cuma daha guzel haberler alırsn canımMerhaba kizlar doktordan çıktım doktorum yumurtaliklarimin savastiklarini soyledi. Pcodan dolayi biraz sikintili olduguna vurgu yapti.. henuz one cikan yok. Ama sol tarafta 1 tanesi daha belirgin dedi. Ilacin dozunu 75 yapti cuma tekrar kontrolümvar... insallah hepsi birden buyumez.
kuzum benim biraz rahata bırakmak gerekiyor aslında ...günaydın.
Canlar benim bugun regl günümdü ve adet oldum. bu ay çok çalışma yaptık her fırsatı değerlendirdik ovilasyon günlerini kaçırmadım. Ama olmadı. ben bırakıyorum artık birdaha takip yapmayacağım birdaha ovilasyonda hesaplamayacağımbirdaha çocukda demeyeceğim. ahanda zır zır ağlayasım geldi.
Allah a emanet olun . Hayırlı haberleinizi alırım inş. hepinizin. sık sık girip bakacğaım size öpüyorumm. Anne adaylarını tekrar tebrik ederim.
bal tarçın çörek otu yapsana incirde kuru incir etkisi olur inşallahMerhaba kizlar doktordan çıktım doktorum yumurtaliklarimin savastiklarini soyledi. Pcodan dolayi biraz sikintili olduguna vurgu yapti.. henuz one cikan yok. Ama sol tarafta 1 tanesi daha belirgin dedi. Ilacin dozunu 75 yapti cuma tekrar kontrolümvar... insallah hepsi birden buyumez.
Sağol canımmGüzel seyler duyman umuduyla ınsallah canım
Merhaba şükür ıyıyım canımıniçi bu ay rahatım hıcbişey düşünmek istemiyorum ama yarın doktora gıdıcem bakalım neler dıcek sen nasılsın canım toparladınmı bıraz kendınıHurihuri2013 kuzum nasılsın
HAYIRLISI OLSUN CANIMGünaydın kızlar eşimin ısrarıyla doktoruma geldim bakalım ne diyecek aşılama için
adet günü sayıyorum topladım bayağı evi de temizleim serdim mis gibi oldu sanki evle beraber bende temizlendim ruhum rahatladı... güzel haberler alırsın inşallah kuzum yazarsın dr ne derse merak ederim seniMerhaba şükür ıyıyım canımıniçi bu ay rahatım hıcbişey düşünmek istemiyorum ama yarın doktora gıdıcem bakalım neler dıcek sen nasılsın canım toparladınmı bıraz kendını
Iyı olmana sevındım 2018 senın yılın allahın ıznıyle hamıle kalıp tatlı bı kız cocugun olcak allahım izin verirse içim öyle dıyo kızın da senın gıbı bilmiş tatlı cadı olcak kendını rahat bırak allahım o yarım rahmım dıyonya onu bebısınle doldurcak ben cok inanıyorum cünkü sen cok güçlüsün canımıniçiadet günü sayıyorum topladım bayağı evi de temizleim serdim mis gibi oldu sanki evle beraber bende temizlendim ruhum rahatladı... güzel haberler alırsın inşallah kuzum yazarsın dr ne derse merak ederim seni
iyim ablacm esim evde doktor randevumuz vardi eve gidiyoruz sen nasilsinAsksevgihuzur nasılsın sekerım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?