Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kizlar doktordan çıktım doktorum yumurtaliklarimin savastiklarini soyledi. Pcodan dolayi biraz sikintili olduguna vurgu yapti.. henuz one cikan yok. Ama sol tarafta 1 tanesi daha belirgin dedi. Ilacin dozunu 75 yapti cuma tekrar kontrolümvar... insallah hepsi birden buyumez.

günaydın.
Canlar benim bugun regl günümdü ve adet oldum. bu ay çok çalışma yaptık her fırsatı değerlendirdik ovilasyon günlerini kaçırmadım. Ama olmadı. ben bırakıyorum artık birdaha takip yapmayacağım birdaha ovilasyonda hesaplamayacağım birdaha çocukda demeyeceğim. ahanda zır zır ağlayasım geldi.
Allah a emanet olun . Hayırlı haberleinizi alırım inş. hepinizin. sık sık girip bakacğaım size öpüyorumm. Anne adaylarını tekrar tebrik ederim.

Kuzum kendini uzme bu kadar elbet hepimiz için belli bir zaman takdir edilmis sabretmek lazım

Insallah cuma daha guzel haberler alırsn canım

kuzum benim biraz rahata bırakmak gerekiyor aslında ...
hayıt tohumu çayı denedin mi hiç ben aşılama zamanı içiyordum ara ara adet olayım bende içicem adetli iken içmeye başlasana olursa olur olmazsa yapoacak birşey kalmıyor malesef

bal tarçın çörek otu yapsana incirde kuru incir etkisi olur inşallah

adet günü sayıyorum topladım bayağı evi de temizleim serdim mis gibi oldu sanki evle beraber bende temizlendim ruhum rahatladı... güzel haberler alırsın inşallah kuzum yazarsın dr ne derse merak ederim seni

adet günü sayıyorum topladım bayağı evi de temizleim serdim mis gibi oldu sanki evle beraber bende temizlendim ruhum rahatladı... güzel haberler alırsın inşallah kuzum yazarsın dr ne derse merak ederim seni
Iyı olmana sevındım 2018 senın yılın allahın ıznıyle hamıle kalıp tatlı bı kız cocugun olcak allahım izin verirse içim öyle dıyo kızın da senın gıbı bilmiş tatlı cadı olcak kendını rahat bırak allahım o yarım rahmım dıyonya onu bebısınle doldurcak ben cok inanıyorum cünkü sen cok güçlüsün canımıniçi ben inanıyorum kı bende 2018 de anne olcam allahım izin verirse ıkı tane oglum olcak içim öyle dıyo

Evet kizlar ben bu bal corek otu ve tarcinin muciz3sine gercekden inandimm . Simdi doktordan ciktim ve yumurtlamisim ve bu kez sag ve solda yumurtam olusmus doktorum cok sasirdi asilama yaptigimda bile rahmin bu kadar guzel degildi dedi bakalim sonuc ne olacaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…