Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben amaliyatımı oldum bile canım hiç bir ağrım hissiyatım olmadı bile aşılamada hamile kalmıştım tutanamadı düştü rahim bozukluğu yüzünden

Kızlar bende dr gittjm bugün. Bu ay incir kürü denedim yine. Ve faydasını gördm. 18 mm büyükluğünde yumurtam vardi. Dr kendisi catlar dedi igne vermedi. Bu günleri iyi değerlendir dedi. Denicem bakalim. Eğer olmzsa rahim filmi cektir adet bittikten sonra dedi. Nasip bakalım

Ben denemek istiyorum asilamayi tup bebek raporum cikana kadar bezmialem muserref banu hanima randevu aldim sizlerden ona giden var mi memnun musunuz ben birde devlette denemek istedim malum rapor cikmayinca maddi olarak cok zorlaniyorz
Zaten yasın küçük bencede dene ama bırden fazla deneme işallahhhh olur ılkınde ve hamile haberini alırım canım

Kızlarrrrr en yaslınız benmıyım komplekse gırdım yahuuuuuu yaşlııııı anne olcam heralde

Canım yaaaaaaaa bende üç defa denedım ya kendımı anımsadım işallah işallah bu sefer olur inan umut et allahım nasıp etsın
Gecenlerd sonucu negatif gorunce baya yikilmistim ama toparladim yeniden kalktim bakalim hakkimda hayirlisi diyorum her seferinde olmazsa yine ara vercem temmuzda raporun cikar oyle denerim tup bebegi de artık napalim kaderimiz boyle yazilmis

Gecenlerd sonucu negatif gorunce baya yikilmistim ama toparladim yeniden kalktim bakalim hakkimda hayirlisi diyorum her seferinde olmazsa yine ara vercem temmuzda raporun cikar oyle denerim tup bebegi de artık napalim kaderimiz boyle yazilmis
Yıkılmak yok azcık aglıcax üzülcez ama pes etmek yok olurmu bak ben kac yasındayım ama pes etmıyom etmemde menepoz ben geldım dıyene kadarallahım kımseyı dert verıp dermansız bırakmaz

yaa çok mutlu oldum hadi inşallah kendiliğinden gelir bebiş ... aşılamaya başlayacak mısın hemen

Kızlar merhaba yazılarınızı epey okudum allah hepimizin gönlünden geçeni biliyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah

Bende zeynep kamilde ilk aşılamamı oldum bu cuma tahlil vericem
Hoşgeldın hadı bakalım az kalmış hayırlı haberler alırıx işallahhhh sendende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…