ben amaliyatımı oldum bile canım hiç bir ağrım hissiyatım olmadı bile aşılamada hamile kalmıştım tutanamadı düştü rahim bozukluğu yüzündenKonuyu okurken yazdıklarınızı gördüm bana da aynı şey demişlerdi ameliyat demişlerdi bende emin olamadım başka bir dr a gitti ben öle bişe göremiyorum ameliyata gerek yok demişti bence tek dr a bağımlı kalma
Zaten yasın küçük bencede dene ama bırden fazla deneme işallahhhh olur ılkınde ve hamile haberini alırım canımBen denemek istiyorum asilamayi tup bebek raporum cikana kadar bezmialem muserref banu hanima randevu aldim sizlerden ona giden var mi memnun musunuz ben birde devlette denemek istedim malum rapor cikmayinca maddi olarak cok zorlaniyorz
Yok benim asilamam tutmadi kendim alip karistirip yaptim bu ay doktora gitmedmcanım bu hazır karışımmı satılıyor senmi karıştırıyosun ilaçlarda birliktemi aldın
1 kez asilama yumurta fazla gelistigi icin iptal edildi yapilmadi 2.yapildi ama tutmadi bu son artik bakalim nolcak ya 3 ya hic :)Zaten yasın küçük bencede dene ama bırden fazla deneme işallahhhh olur ılkınde ve hamile haberini alırım canım
allah razi olsun ablam benimmm insallahhhhh dusunmen yeter olsundaaaaSeni balböceği seniiiiiiiii hadı işallah bu ay bı müjde gelsinde teyzesı ona güzel güzel ciciler örsün alsın ankaraya gelince mıncık mıncık sevım bebışini
Canım yaaaaaaaa bende üç defa denedım ya kendımı anımsadım işallah işallah bu sefer olur inan umut et allahım nasıp etsın1 kez asilama yumurta fazla gelistigi icin iptal edildi yapilmadi 2.yapildi ama tutmadi bu son artik bakalim nolcak ya 3 ya hic :)
Gecenlerd sonucu negatif gorunce baya yikilmistim ama toparladim yeniden kalktim bakalim hakkimda hayirlisi diyorum her seferinde olmazsa yine ara vercem temmuzda raporun cikar oyle denerim tup bebegi de artık napalim kaderimiz boyle yazilmisCanım yaaaaaaaa bende üç defa denedım ya kendımı anımsadım işallah işallah bu sefer olur inan umut et allahım nasıp etsın
Yıkılmak yok azcık aglıcax üzülcez ama pes etmek yok olurmu bak ben kac yasındayım ama pes etmıyom etmemde menepoz ben geldım dıyene kadarGecenlerd sonucu negatif gorunce baya yikilmistim ama toparladim yeniden kalktim bakalim hakkimda hayirlisi diyorum her seferinde olmazsa yine ara vercem temmuzda raporun cikar oyle denerim tup bebegi de artık napalim kaderimiz boyle yazilmis
Allahım gerek kalmadan nasıp eder ınsallah canımSağol canımm
Doktorum gelecek ay adet oldugunda gel aşılama yapalım dedi
Belki bu ay kendiliğinden hamile kalırsın dedi çünkü engelin yok dedi bilmiyorum nasıl olcak
yaa çok mutlu oldum hadi inşallah kendiliğinden gelir bebiş ... aşılamaya başlayacak mısın hemenEvet kizlar ben bu bal corek otu ve tarcinin muciz3sine gercekden inandimm . Simdi doktordan ciktim ve yumurtlamisim ve bu kez sag ve solda yumurtam olusmus doktorum cok sasirdi asilama yaptigimda bile rahmin bu kadar guzel degildi dedi bakalim sonuc ne olacaj
Bırı 12 bırı 14mıs canımYumurta sayini veya büyükluğunü söyledi mi canım. Bende gittim de bugün ama klomen icmedim 2 aydir
oldu mu aşılama kuzum ...kızlar doktor bana ikiz yada üçüz olma ihtimali çok yüksek dedi aşı yaparken
Hoşgeldın hadı bakalım az kalmış hayırlı haberler alırıx işallahhhh sendende:)Kızlar merhaba yazılarınızı epey okudum allah hepimizin gönlünden geçeni biliyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah
Bende zeynep kamilde ilk aşılamamı oldum bu cuma tahlil vericem
Hoşgeldın hadı bakalım az kalmış hayırlı haberler alırıx işallahhhh sendende:)
Ya ben bırazönce internette izledım bı kadın hamıleyken tekrar hamıle kalmış allahım ne mucizeler verıyo yarabbım bızıde unutmaoldu mu aşılama kuzum ...
inşallah ikiz olur üçüz biraz riskli yoksa ne güzel olurdu üçüz minik minik ayaklar
Canim incir kürü yapiyorum.ama unutuyorumbal tarçın çörek otu yapsana incirde kuru incir etkisi olur inşallah
Merhaba canım ne durumdasın ıkı üç gündür konusamadıkCanim incir kürü yapiyorum.ama unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?