Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dayanamıyorum yatakta dönemiyorum o derece

Seni balböceği seniiiiiiiii hadı işallah bu ay bı müjde gelsinde teyzesı ona güzel güzel ciciler örsün alsın ankaraya gelince mıncık mıncık sevım bebışini

allah ağzından duysun kuzum .. valla 1 aşılama daha yaptırırım sonrası allaha emanet ne derse o olur .... ya senin ikizlerin olur ikisi oğlan bıcır bıcır dolanırlar ayaklarına

canım bu hazır karışımmı satılıyor senmi karıştırıyosun ilaçlarda birliktemi aldın

parol içtim ama banamısın demedi ağrılar ne zaman gecer acaba
İşallah bebısın sana tutunurda bu ağrıları öyle unutursun benım adet olmadan gecmedı ama azalıcak sıcak tut kendını cok yorma cok ilac içme ımkanın varsa yürüyüş yap kasların acılsın tabı cok olmucak sekilde sıcak havlu yap beline koy ön tarafa koyma yumurtaları haslama yapma ınan gecıcek ama azcık sabır tatlım

yaşın kaç canım

olumlu haberleri alimde ben ağrılara razıyım canım

Ben denemek istiyorum asilamayi tup bebek raporum cikana kadar bezmialem muserref banu hanima randevu aldim sizlerden ona giden var mi memnun musunuz ben birde devlette denemek istedim malum rapor cikmayinca maddi olarak cok zorlaniyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…