dayanamıyorum yatakta dönemiyorum o dereceÜzülme canım benim üçüncüde ılk üçgün aynı agrıları cektım cok fazla yumurta geliştiği için bu agrılar normalde her ay tek yumurtamız gelişiyo büyüyo ve catlıyo ama bırden fazla yumurta geliştıgi için bu agrılar işallahhhh istedıgın gıbı olur üzülme lütfen ıyı düşün iyi olsun:) benımde son asılama da dört yumurtaydı o yüzden cok agrı cektım ondan bılıyorum
Seni balböceği seniiiiiiiii hadı işallah bu ay bı müjde gelsinde teyzesı ona güzel güzel ciciler örsün alsın ankaraya gelince mıncık mıncık sevım bebışiniEvet kizlar ben bu bal corek otu ve tarcinin muciz3sine gercekden inandimm . Simdi doktordan ciktim ve yumurtlamisim ve bu kez sag ve solda yumurtam olusmus doktorum cok sasirdi asilama yaptigimda bile rahmin bu kadar guzel degildi dedi bakalim sonuc ne olacaj
bende muğlada okudum bacımAminnn Canım Rabbim hepinize nasip etsin bu mutluluğu
allah ağzından duysun kuzum .. valla 1 aşılama daha yaptırırım sonrası allaha emanet ne derse o olur .... ya senin ikizlerin olur ikisi oğlan bıcır bıcır dolanırlar ayaklarınaIyı olmana sevındım 2018 senın yılın allahın ıznıyle hamıle kalıp tatlı bı kız cocugun olcak allahım izin verirse içim öyle dıyo kızın da senın gıbı bilmiş tatlı cadı olcak kendını rahat bırak allahım o yarım rahmım dıyonya onu bebısınle doldurcak ben cok inanıyorum cünkü sen cok güçlüsün canımıniçiben inanıyorum kı bende 2018 de anne olcam allahım izin verirse ıkı tane oglum olcak içim öyle dıyo
canım bu hazır karışımmı satılıyor senmi karıştırıyosun ilaçlarda birliktemi aldınEvet kizlar ben bu bal corek otu ve tarcinin muciz3sine gercekden inandimm . Simdi doktordan ciktim ve yumurtlamisim ve bu kez sag ve solda yumurtam olusmus doktorum cok sasirdi asilama yaptigimda bile rahmin bu kadar guzel degildi dedi bakalim sonuc ne olacaj
Bende aynıydım canım ayaklarımı bükemıyodum hareketlerım bıle kısıtlanmıstı ama iyi deilsem bır doktora görün canımıniçi kıyamam ya bilirim o agrılarıdayanamıyorum yatakta dönemiyorum o derece
parol içtim ama banamısın demedi ağrılar ne zaman gecer acabaBende aynıydım canım ayaklarımı bükemıyodum hareketlerım bıle kısıtlanmıstı ama iyi deilsem bır doktora görün canımıniçi kıyamam ya bilirim o agrıları
aşılama oldum canım dünAşılaman olmadı dimi daha. Bence koyabilirsin. Ama emin değilim ben olsam koyardim.veya kurutma makinası tutabilirsin
İşallah bebısın sana tutunurda bu ağrıları öyle unutursun benım adet olmadan gecmedı ama azalıcak sıcak tut kendını cok yorma cok ilac içme ımkanın varsa yürüyüş yap kasların acılsın tabı cok olmucak sekilde sıcak havlu yap beline koy ön tarafa koyma yumurtaları haslama yapma ınan gecıcek ama azcık sabır tatlımparol içtim ama banamısın demedi ağrılar ne zaman gecer acaba
yaşın kaç canımSelam arkadaslar bugün doktor kontrolum vardi geçtiğimiz ay aşılama yaptrmistim ancak negatifle sonuclanmisti doktorum tup bebek icin acele etme yasin genc belki kendiliginden olur 2 ay ara ver tup bebek icin dedi ama benim beklemeye tahammulum kalmadi sizler asilama yaptirirken ara verdiniz mi ben direk tup bebege geçiş yapmayip 1 kez daha asilama denesem nasil olur 2 asilama arasinda da yine ara vermek zorundamiyim ???
Yumurta sayini veya büyükluğunü söyledi mi canım. Bende gittim de bugün ama klomen icmedim 2 aydirDevam etırmedı dktoe klomenı oersenbe tekrar cagırdı
olumlu haberleri alimde ben ağrılara razıyım canımİşallah bebısın sana tutunurda bu ağrıları öyle unutursun benım adet olmadan gecmedı ama azalıcak sıcak tut kendını cok yorma cok ilac içme ımkanın varsa yürüyüş yap kasların acılsın tabı cok olmucak sekilde sıcak havlu yap beline koy ön tarafa koyma yumurtaları haslama yapma ınan gecıcek ama azcık sabır tatlım
aşıylamı hamile kaldın canımSağol canım benim Rabbim sana da tez zamanda nasip etsin inşallah
25yaşın kaç canım
aynı canım ağrım devam ediyor yatakta sabit yatıyorum hepCanım nasıl oldun
Konuyu okurken yazdıklarınızı gördüm bana da aynı şey demişlerdi ameliyat demişlerdi bende emin olamadım başka bir dr a gitti ben öle bişe göremiyorum ameliyata gerek yok demişti bence tek dr a bağımlı kalmat şekilli rahim canım
ben 32 yaşındayım doktor bana tüp bebeğe geç kalmayalım dedi ailede erken menopoz durumu yoksa korjkun olmasın canım önce aşılama yaptır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?