- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
iki rahimli mi kadın mucizelerin dili yokYa ben bırazönce internette izledım bı kadın hamıleyken tekrar hamıle kalmış allahım ne mucizeler verıyo yarabbım bızıde unutma
saati kur kuzum çok işe yarar aslındaCanim incir kürü yapiyorum.ama unutuyorum
Yok yok kadın hamile oldugnu öğrenmiş bır ay gectıkten sonra doktor kontrolünde tekrar hamıle kaldıgnı öğrenmiş dünyada 12 tane örneği varmiş bı tanesıde ıste türkiyede allahım cok büyük mucızesı cokiki rahimli mi kadın mucizelerin dili yok
saati kur kuzum çok işe yarar aslında
yaaa maşallahYok yok kadın hamile oldugnu öğrenmiş bır ay gectıkten sonra doktor kontrolünde tekrar hamıle kaldıgnı öğrenmiş dünyada 12 tane örneği varmiş bı tanesıde ıste türkiyede allahım cok büyük mucızesı cok
Persembeye kadar 14mm olan yumurtan 18mm e ulaşır inşaallah canım. Cünkü gunde 1-2 mm büyür yumurtalar. Hayurli haber verelim insaallah. Bende gittjm dr bugünBırı 12 bırı 14mıs canım
Inşaallah ilkinde tutar canım.Kızlar merhaba yazılarınızı epey okudum allah hepimizin gönlünden geçeni biliyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah
Bende zeynep kamilde ilk aşılamamı oldum bu cuma tahlil vericem
Canim ben müşerref hanima gidiyorum çok tatli bir bayanBen denemek istiyorum asilamayi tup bebek raporum cikana kadar bezmialem muserref banu hanima randevu aldim sizlerden ona giden var mi memnun musunuz ben birde devlette denemek istedim malum rapor cikmayinca maddi olarak cok zorlaniyorz
Kuzum suan evlilik ve annelik yası eskisi gibi degil. Hepimiz ayni veya yakin yaslardayiz eskinin 30 40 yaşlarındakiler yaşli başliydi şimdi hepimz çıtır tâş hatunlarizKızlarrrrr en yaslınız benmıyım komplekse gırdım yahuuuuuuyaşlııııı anne olcam heralde
Canim bugun kontrolum vardi yumurtalarim gelismemiş..cumaya kadar bekleyecezMerhaba canım ne durumdasın ıkı üç gündür konusamadık
Evet ilk aşılamamda kaldım Allah’ın izniyle kucağıma da alırım inşallah yaşım 32 Nilcimaşıylamı hamile kaldın canım
valla abla dediki eger adet olursan antibiyotik kullancaksin orati uyusturcam agzini accam baktim acilmayacak gibi gerisini dusunuruz dedi hani rahim agzim yapisikdi yayaa çok mutlu oldum hadi inşallah kendiliğinden gelir bebiş ... aşılamaya başlayacak mısın hemen
Bana biraz bilgi verirmisin hastanede sistem nasil işliyor ilk kez gidicem o yuzden soruyorum doktor nasil cok kalabalik oluyor mu cumaya randevu aldim ama vaktinde girebilir miyimCanim ben müşerref hanima gidiyorum çok tatli bir bayan
Sıkılma şekerim büyürler sen içini ferah tut cuma işallah güzel haberler alırsınCanim bugun kontrolum vardi yumurtalarim gelismemiş..cumaya kadar bekleyecez
Kızzzzzz güzel anne ne edıyon bebış ne durumda iyimisin şok gectimiiii:)Evet ilk aşılamamda kaldım Allah’ın izniyle kucağıma da alırım inşallah yaşım 32 Nilcim
Bende de pko var.75 le başladık gelişmedi 150 ye çıkardı öylede gelişmedi şimdi 300 e çıkardı.gelismiyor yumurtalarmMerhaba canim sende yenu başlamissin destek olalaim bilgilendirelim birbirimizi bende polikistik over var. 3 . Seviyedyim. Şuan bezmialem üniversitesinde tedaviye basladim doktorum müşerref banu yılmaz...persembe günü gonal f 450 flk kullanmaya basladim. Suan 50 lik kullaniyorum. Anladigim kadariyla yavas yavas artacak yumurtaliklarimin durumuna gore2. Yarin kontrolum var insallah hersey guzel olur.
Ayy ınsallah canısıPersembeye kadar 14mm olan yumurtan 18mm e ulaşır inşaallah canım. Cünkü gunde 1-2 mm büyür yumurtalar. Hayurli haber verelim insaallah. Bende gittjm dr bugün
Mantikli yarin sabaha kurayim hemeniki rahimli mi kadın mucizelerin dili yok
saati kur kuzum çok işe yarar aslında
Canim birkere saati de muayne olamıyorsun. Giriste nezaket birde ismini bilmedigim bur bayan daha var onlar senin bilgilerini alio dosya yapıyorlar. Hemen asilama ve tup bebek ile ilgi li ucret hakkinda bilgi veriyorlar bana cok sacma gelmisti evrak yapan sekreterlerin hemen muayne olmadan tul bebek ve asilaama fiyatini soylemesi .. sinra bayanlar eger asilama yada tup bebek düşünüyorsanız hrmen yapalim dosyanizi dediler..kizlar biraz uyuz oldum galibaBana biraz bilgi verirmisin hastanede sistem nasil işliyor ilk kez gidicem o yuzden soruyorum doktor nasil cok kalabalik oluyor mu cumaya randevu aldim ama vaktinde girebilir miyim
Insallah hemsireme incir kurunu sordum bana bu konuda bir calismamiz yok ama hastalarımız uygulayip fayda ettiğini cok soylediler insallah fayda olur yapmakta zarar yok dediSıkılma şekerim büyürler sen içini ferah tut cuma işallah güzel haberler alırsın
Canim benim dua edecez hayirlisi nasip ilsun insallah bende de gelisme yok 50 den 75 e ciktik ama bekleyecezBende de pko var.75 le başladık gelişmedi 150 ye çıkardı öylede gelişmedi şimdi 300 e çıkardı.gelismiyor yumurtalarmbirde femara diye bir hap verdi cuma günü yine gideceğiz eğer yine gelişme yoksa İzmir'in yolu görünecek.bu arada ben de Muğla dayim
Benim bütün tedavi gecmisimdeki yaptirdigim tahliller ve islemleri evde kendim dosyaladim ve not aldim onlarla gitsem benden hepsini yinelememi isterler mi disarda yapilan testleri kabul ederler mi yaniCanim birkere saati de muayne olamıyorsun. Giriste nezaket birde ismini bilmedigim bur bayan daha var onlar senin bilgilerini alio dosya yapıyorlar. Hemen asilama ve tup bebek ile ilgi li ucret hakkinda bilgi veriyorlar bana cok sacma gelmisti evrak yapan sekreterlerin hemen muayne olmadan tul bebek ve asilaama fiyatini soylemesi .. sinra bayanlar eger asilama yada tup bebek düşünüyorsanız hrmen yapalim dosyanizi dediler..kizlar biraz uyuz oldum galibaneyse bekle bekle ancak sira geliyor beklemekten usaniyoruz cunku banu hani bir yandan asilama bir yandan tup bebek bir yandan muayne yapiyir ama doktor hanim cok tatli sorularina butun acikligi ile cevap veriyor daha sonra tul yada asilamaya karar verirseniz hemsire seni bilgilendiriyor hemsireside cok tatli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?