Canim bende tum tahlilerimi evraklarimi alip gittim doktor iyi yapmissin dedi yanliz hormon testinj yeniledi birde sprem testimiz oldugu halde yenisini istedi. Nedenini sordugumuzda hastane asilama oncesi dosyada kendi sprem testini istiyor dedi.(bu arada sprem testi ücreti 50 tl) bunun disinda hicbir ücret odemedik ..asilama icin su evraklari istediler ben bu hafta cuma teslim edecem evraklarimiBenim bütün tedavi gecmisimdeki yaptirdigim tahliller ve islemleri evde kendim dosyaladim ve not aldim onlarla gitsem benden hepsini yinelememi isterler mi disarda yapilan testleri kabul ederler mi yani
Asilama da evlilik yili onemli degil buyuk ihtimal cikacak gibi
Hm hadi inşallah gerek kalmaz asılama ya kendinden olurvalla abla dediki eger adet olursan antibiyotik kullancaksin orati uyusturcam agzini accam baktim acilmayacak gibi gerisini dusunuruz dedi hani rahim agzim yapisikdi ya
Ne kadar surede çıkıyor raporAsilama da evlilik yili onemli degil buyuk ihtimal cikacak gibi
Bilmiyorum canim cumayaogrenecem sen asilama mi tup bebek miNe kadar surede çıkıyor rapor
Doktorumla görüştükten sonra karar vericem cnm sen hizmet dokumumu e devletten mi aldin sgk dan miBilmiyorum canim cumayaogrenecem sen asilama mi tup bebek mi
E devlettrn canimDoktorumla görüştükten sonra karar vericem cnm sen hizmet dokumumu e devletten mi aldin sgk dan mi
Aldim cekmecemde duruyor denemedim hic nasil icilecek bilmiyorumdakuzum benim biraz rahata bırakmak gerekiyor aslında ...
hayıt tohumu çayı denedin mi hiç ben aşılama zamanı içiyordum ara ara adet olayım bende içicem adetli iken içmeye başlasana olursa olur olmazsa yapoacak birşey kalmıyor malesef
Canım sıkma canını allahımın var bı bıldığı bak üç defa asılama elim bomboş sabır dıcez mecbur allahım hepimizin dıleklerını duaların kabul etsinAldim cekmecemde duruyor denemedim hic nasil icilecek bilmiyorumda
Nufus kayit ornegi de dimi e devletten cumaa kadar onları da hazirlayim da islemler cabuk ilerlesnE devlettrn canim
Ben sabah 10 da 1 fincan yapıyordum bitki çayları gibi içiyordumAldim cekmecemde duruyor denemedim hic nasil icilecek bilmiyorumda
Adet günümü bekliyorum canım yorumları okuyorum ama çok katılamıyorum bir ay izin baslatıcam işyerinde de evraklarımı falan toparlamaya çalışıyorum işi gücü yoluna koyayım diyorumRuhudeli sen ne durumdasın yoksun deli kız
1 tane istenilen boyutta yumurtam vardi. Igne vurmadi. Kendisi catlicak degerlendir sen duzenli olarak dedi canımAyy ınsallah canısıSana ne ded doktor canım
Incir kürü ben yaptım ve faydasıni gördüm. Tavsiye ederim dene benceInsallah hemsireme incir kurunu sordum bana bu konuda bir calismamiz yok ama hastalarımız uygulayip fayda ettiğini cok soylediler insallah fayda olur yapmakta zarar yok dedi
Ay hadı ınsallah canım1 tane istenilen boyutta yumurtam vardi. Igne vurmadi. Kendisi catlicak degerlendir sen duzenli olarak dedi canım
Canim nufus kayit ornegini nufus müdürlüğünden uslak imzali istiyorlarNufus kayit ornegi de dimi e devletten cumaa kadar onları da hazirlayim da islemler cabuk ilerlesn
Sabah basliyorum insallahIncir kürü ben yaptım ve faydasıni gördüm. Tavsiye ederim dene bence
Sağol canımm senin de bebiş hayırlı olsunHAYIRLISI OLSUN CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?