- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
Tadı güzel içilebilir koyu yaparsan acı oluyor ama bir dikişte içersinTadi nasil
Tedaviye mi başladın yoksa kontröl muydu ? Hadi inşallah olur1 tane istenilen boyutta yumurtam vardi. Igne vurmadi. Kendisi catlicak degerlendir sen duzenli olarak dedi canım
Zaman çok hain hemen akıp gidiyor. Sen nasılsınVay be konu temmuzda açılmışş biz kasıma girdikk zaman ne çabuk geçiyoo
benim yumurtaliklar çok dirençli hiç etki etmiyor bugün iğne ye başlayalı 14 gün oldu 300 vurucam bugün.sen iğneyi nasıl vuruyorsun deri altı olucak dedi benim doktor ama YouTube de hep doksan derece dik olucak yazıyor acaba ondan mı faydası olmuyorCanim benim dua edecez hayirlisi nasip ilsun insallah bende de gelisme yok 50 den 75 e ciktik ama bekleyecez
İyiyim kuzum çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz ama korkularım endişelerim var..daha bir seneyi geçti evleneli ama tükettik bazı şeyleri sanki..Zaman çok hain hemen akıp gidiyor. Sen nasılsın
teline alarm kur canım ben öle yapıyorumCanim incir kürü yapiyorum.ama unutuyorum
İlk seneler eşimle bende öyleydik hep kavga tartışma evden kovmalar birbirimizi boşan o zaman demeler 2.ci, seneden sonra biraz rahatladık süprizi tek taraftan bekleme sen bir süpriz yap ona güzel bir masa sıcak bir ortam senden de bekliyorum arada de ama kızarak değil ....İyiyim kuzum çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz ama korkularım endişelerim var..daha bir seneyi geçti evleneli ama tükettik bazı şeyleri sanki..
Ben heyecan istiyorum eşimde biraz duygusallık romantizm ne biliyim beni şımartsın vs ama eşimin böyle bir yapısı yoknişanlıyken sevgiliyken biraz olsun yapardı bunları, şimdi eşi oldum imza garanti ya nasılsa diyip bi boşvermişlik var gibi ya da kendini aşırı işe güce veriyo gibi ne biliyim
Sanki otuz senelik evli gibiyim..uzun yazdım kusura bakma kuzum
teline alarm kur canım ben öle yapıyorumCanim incir kürü yapiyorum.ama unutuyorum
Canim onla alakasi yok pco.engel oluyor sabret sabrin soni selamet göbekten vuruyorum igneyibenim yumurtaliklar çok dirençli hiç etki etmiyor bugün iğne ye başlayalı 14 gün oldu 300 vurucam bugün.sen iğneyi nasıl vuruyorsun deri altı olucak dedi benim doktor ama YouTube de hep doksan derece dik olucak yazıyor acaba ondan mı faydası olmuyor
Düzenli yap mutlaka faydası vardır canım. Hayırli haberlerini bekliyorum ☺☺Sabah basliyorum insallah
Aslında tedavi sürecindeyim. Fakat 2 aydır ilac kullanmadim. Kist var diye akışina birakmistim. Kontrole gittim dün canımTedaviye mi başladın yoksa kontröl muydu ? Hadi inşallah olur
hadi bakalım güzel sonuçlar alırızAslında tedavi sürecindeyim. Fakat 2 aydır ilac kullanmadim. Kist var diye akışina birakmistim. Kontrole gittim dün canım
bebeğim şans oranın iyi bence sana en kötüsünü söylerler zaten şansın bundan yüksektir... arı sütü bal polen karışımı alabilirsen al kısa yürüşler yap şekerli şeyler tüketimini azalt bol su iç ...Merhaba kızlar doktordan yenı geldım haftaya persembe tedavım başlıyo doktor yasımızdan dolayı eşimle ıkımızın en fazla yüzde kirk dokuz sans veriyo ama üc defa deneme sansimiz varmis esim burda deneyelim dedi Bilmiyorum nereye giderseniz gidin size bu yas araligi icinde en fazla yüzde kirkdokuz sans verirler dediSchonerDuft kafam karisti yaaaaa
Cekmiyoz diyo canim ne ettim ne dedim gerek yok diyo bunuda denicem canim oldu oldu olmadi yazin türkiyede herseyi ysptircam allahim Isallah emegmi bos cikarmazbebeğim şans oranın iyi bence sana en kötüsünü söylerler zaten şansın bundan yüksektir... arı sütü bal polen karışımı alabilirsen al kısa yürüşler yap şekerli şeyler tüketimini azalt bol su iç ...
rahim filmi ne oldu
Tüp bebek de neler yapmam lazim ne olcak ne bitcek bana anlatmalisin yine stres sardi beni canim yaCekmiyoz diyo canim ne ettim ne dedim gerek yok diyo bunuda denicem canim oldu oldu olmadi yazin türkiyede herseyi ysptircam allahim Isallah emegmi bos cikarmaz
Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahTÜNAYDINkızlaaar bugün kan tahlilimi yineledim 2 katın üstünde çıktı şükür rabbime sizlerden ne haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?