Amin canım inşaallah. Çalişmalar devam ediyor bakalım. Hem folik asit kullanıyorum hemde ceviz tuketiyorum her gün. Tabi ki süt icmeyide ihmal etmiyorum..hadi bakalım güzel sonuçlar alırız
Kuzum ben yapım gereği yaparım zaten hani mesela tatlı dil güler yüze önem veririm evde ondan da bekliyorum ama o iyiyken çok iyi de genel yapısı itibariyle soğuk bana evde başbaşa bile yeteri samimi gelmiyo ne biliyim mesela tvye dalıyo gidiyo ben bişey soruyorum cvp geç geliyo veya eskisi kadar aramıyo msj vsİlk seneler eşimle bende öyleydik hep kavga tartışma evden kovmalar birbirimizi boşan o zaman demeler 2.ci, seneden sonra biraz rahatladık süprizi tek taraftan bekleme sen bir süpriz yap ona güzel bir masa sıcak bir ortam senden de bekliyorum arada de ama kızarak değil ....
Canim sabah aksam yeterli mi yoksa oglende yapalim miDüzenli yap mutlaka faydası vardır canım. Hayırli haberlerini bekliyorum ☺☺
Masallah Degerleriniz daha guzel devam etsin insallahTÜNAYDINkızlaaar bugün kan tahlilimi yineledim 2 katın üstünde çıktı şükür rabbime sizlerden ne haber
Cok sevındım tatlımTÜNAYDINkızlaaar bugün kan tahlilimi yineledim 2 katın üstünde çıktı şükür rabbime sizlerden ne haber
Aminn inşallahSağol canımm senin de bebiş hayırlı olsunAllah analı babalı büyütsün darısı bize inşallah:)
Hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarım seninle moralini iyi tutMerhaba kızlar doktordan yenı geldım haftaya persembe tedavım başlıyo doktor yasımızdan dolayı eşimle ıkımızın en fazla yüzde kirk dokuz sans veriyo ama üc defa deneme sansimiz varmis esim burda deneyelim dedi Bilmiyorum nereye giderseniz gidin size bu yas araligi icinde en fazla yüzde kirkdokuz sans verirler dediSchonerDuft kafam karisti yaaaaa
Allah razi olsun canim seninki ikiz olmasin bi sok daha yasatmasin allahim sana hadi hayirlisi ben cok tedirginim Bilmiyorum allahim yardim etsin Bilmiyorum icim bi tuhaf korkuyorum bu asilama gibi deil allahimdan tek dilegim burda okadar yanlizim ki Isallah bi evlatla ödüllendirir bu emeklerim bosa gitmez hayirlisiyla isallahHakkında hayırlısı olsun inşallah dualarım seninle moralini iyi tut
Canm ben kahvaltimi yaptiktan sonra 5-6 tane incir yaklasık 3-4 bardak suda 15 dk kaynatiyorum. Hafif ilinmaya basladiğinda iciyordum. Sabah aksam falan degil yani. Bir kere kaynatip o suyu yavaş yavas ictim.Canim sabah aksam yeterli mi yoksa oglende yapalim mi
Bol bol dua et canım. Rabbim tez vakitte kucaklarımizı doldurur insaallahAllah razi olsun canim seninki ikiz olmasin bi sok daha yasatmasin allahim sana hadi hayirlisi ben cok tedirginim Bilmiyorum allahim yardim etsin Bilmiyorum icim bi tuhaf korkuyorum bu asilama gibi deil allahimdan tek dilegim burda okadar yanlizim ki Isallah bi evlatla ödüllendirir bu emeklerim bosa gitmez hayirlisiyla isallah
Yumurta da ye günde 1 tane semiz otu omega3 kaynağı arada ondan da yeAmin canım inşaallah. Çalişmalar devam ediyor bakalım. Hem folik asit kullanıyorum hemde ceviz tuketiyorum her gün. Tabi ki süt icmeyide ihmal etmiyorum..
Zamana bıraktık sonra kendimize sonra birbirimize söz verdik ayrılık lafı yok kovmalar yok zaman ile toparladık.. ve o çalışıyor nasıl sürekli msj atsın göze batıyor işyerinde..Kuzum ben yapım gereği yaparım zaten hani mesela tatlı dil güler yüze önem veririm evde ondan da bekliyorum ama o iyiyken çok iyi de genel yapısı itibariyle soğuk bana evde başbaşa bile yeteri samimi gelmiyo ne biliyim mesela tvye dalıyo gidiyo ben bişey soruyorum cvp geç geliyo veya eskisi kadar aramıyo msj vs
Şimdi o soğuk olunca(ona göre sorun yok) benim de içimden gelmiyo bazı şeyler..yoksa benim içim kıpır kıpır
Siz nasıl düzelttiniz peki canım?
Nasıl çekmiyorlar yaa ters bisi varsa ne olcak neyse kafaniza yatmıyorsa 1 kere yaptırın sonra tr de yatırırsınızCekmiyoz diyo canim ne ettim ne dedim gerek yok diyo bunuda denicem canim oldu oldu olmadi yazin türkiyede herseyi ysptircam allahim Isallah emegmi bos cikarmaz
Canım neyi merak ediyorsun sor yardımcı olayım sana ...Tüp bebek de neler yapmam lazim ne olcak ne bitcek bana anlatmalisin yine stres sardi beni canim ya
Yumurta toplama islemi korkutuyo beni cok agrilimi hic hayatimda narkoz almadim o ürkütüyo beni sonrasinda cok kanama oluyomu agri sanci canimCanım neyi merak ediyorsun sor yardımcı olayım sana ...
Aşılama gibi igneler var büyükler çatlamasın diye baskılayıcı iğne kullanacaksın farklı olarak iğne sayısı değişebilir... birde uzun kısa protokol oluyo kısa da adetli iken iğnelere başlıyorsun uzun da ise 21.ci gün de başlıyorsun adet olursan adet olduğunda arayıp randevu alıyorsun olmazsan da belli günde çağırıyorlar ek iğne veriyorlar günde 2 tane olabilir iğne ...
Cekmiyo adam gayet rahat ben eminim diyo bisey olmadigna ne bilim canim bindik bi alemete gidiyok kiyamete cok gec olur beklemek istemiyom diyo 40 tan sonrasi cok zor oluyo diyo kafam cok karisik zaten yanlizim keske annem olsaydi yanimda bana bakardi destek olurduNasıl çekmiyorlar yaa ters bisi varsa ne olcak neyse kafaniza yatmıyorsa 1 kere yaptırın sonra tr de yatırırsınız
Oyy kuzum narkozda bisi yok ben serum iğnesinden korkuyordum ayılıp bayılıyordum hastane ayağa kalkıyordu istisnasız 3 toplamada oldu korkudan gittimYumurta toplama islemi korkutuyo beni cok agrilimi hic hayatimda narkoz almadim o ürkütüyo beni sonrasinda cok kanama oluyomu agri sanci canim
Kuzum sanki yanlız olmak daha iyi bu süreçte bildiklerinde sadece heyecan panik oluyorlar sende strese giriyorsun onların panik heyecanınaCekmiyo adam gayet rahat ben eminim diyo bisey olmadigna ne bilim canim bindik bi alemete gidiyok kiyamete cok gec olur beklemek istemiyom diyo 40 tan sonrasi cok zor oluyo diyo kafam cok karisik zaten yanlizim keske annem olsaydi yanimda bana bakardi destek olurdu
Ayyyy ben igneden korkmam Isallah dedigin gibidir icimi rahatlattin bide öksüz gibiyim ya ondan heralde koca kadinim cocuk gibi mizmizlaniyom iste biri olsun da nazlaniyim istiyorum heralde simarik simarik kiz cocugu gibi Tövbe yarabbimOyy kuzum narkozda bisi yok ben serum iğnesinden korkuyordum ayılıp bayılıyordum hastane ayağa kalkıyordu istisnasız 3 toplamada oldu korkudan gittimağrı sızı çatlama iğne ağrısı oluyor ya onun gibi belki bir tık üstü olabilir belki oda..kanamaya gelince yok bebeğim öyle kanama olmuyor ilk çıktığında olursa az olur sonrasında leke gibi olur
Haklisin saol canim ya iyki varsin caniminici kardes oldun bana uzaktanda olsa motive ediyosun allahim gönlünün muradi neyse versin dualarimdasinKuzum sanki yanlız olmak daha iyi bu süreçte bildiklerinde sadece heyecan panik oluyorlar sende strese giriyorsun onların panik heyecanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?