Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kuzum ben yapım gereği yaparım zaten hani mesela tatlı dil güler yüze önem veririm evde ondan da bekliyorum ama o iyiyken çok iyi de genel yapısı itibariyle soğuk bana evde başbaşa bile yeteri samimi gelmiyo ne biliyim mesela tvye dalıyo gidiyo ben bişey soruyorum cvp geç geliyo veya eskisi kadar aramıyo msj vs
Şimdi o soğuk olunca(ona göre sorun yok) benim de içimden gelmiyo bazı şeyler..yoksa benim içim kıpır kıpır
Siz nasıl düzelttiniz peki canım?

Hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarım seninle moralini iyi tut

Hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarım seninle moralini iyi tut
Allah razi olsun canim seninki ikiz olmasin bi sok daha yasatmasin allahim sana hadi hayirlisi ben cok tedirginim Bilmiyorum allahim yardim etsin Bilmiyorum icim bi tuhaf korkuyorum bu asilama gibi deil allahimdan tek dilegim burda okadar yanlizim ki Isallah bi evlatla ödüllendirir bu emeklerim bosa gitmez hayirlisiyla isallah

Canim sabah aksam yeterli mi yoksa oglende yapalim mi
Canm ben kahvaltimi yaptiktan sonra 5-6 tane incir yaklasık 3-4 bardak suda 15 dk kaynatiyorum. Hafif ilinmaya basladiğinda iciyordum. Sabah aksam falan degil yani. Bir kere kaynatip o suyu yavaş yavas ictim.

Bol bol dua et canım. Rabbim tez vakitte kucaklarımizı doldurur insaallah

Amin canım inşaallah. Çalişmalar devam ediyor bakalım. Hem folik asit kullanıyorum hemde ceviz tuketiyorum her gün. Tabi ki süt icmeyide ihmal etmiyorum..
Yumurta da ye günde 1 tane semiz otu omega3 kaynağı arada ondan da ye

Zamana bıraktık sonra kendimize sonra birbirimize söz verdik ayrılık lafı yok kovmalar yok zaman ile toparladık.. ve o çalışıyor nasıl sürekli msj atsın göze batıyor işyerinde..

Cekmiyoz diyo canim ne ettim ne dedim gerek yok diyo bunuda denicem canim oldu oldu olmadi yazin türkiyede herseyi ysptircam allahim Isallah emegmi bos cikarmaz
Nasıl çekmiyorlar yaa ters bisi varsa ne olcak neyse kafaniza yatmıyorsa 1 kere yaptırın sonra tr de yatırırsınız

Tüp bebek de neler yapmam lazim ne olcak ne bitcek bana anlatmalisin yine stres sardi beni canim ya
Canım neyi merak ediyorsun sor yardımcı olayım sana ...
Aşılama gibi igneler var büyükler çatlamasın diye baskılayıcı iğne kullanacaksın farklı olarak iğne sayısı değişebilir... birde uzun kısa protokol oluyo kısa da adetli iken iğnelere başlıyorsun uzun da ise 21.ci gün de başlıyorsun adet olursan adet olduğunda arayıp randevu alıyorsun olmazsan da belli günde çağırıyorlar ek iğne veriyorlar günde 2 tane olabilir iğne ...

Arkadaslar crinone jel kullaniyordum negatif sonuc alinca kullanmayi biraktim doktorum da biraktiktan sonra 10 gune kadar adet olursun demisti ancak bugun siddetli bel ve karin agrisi cekiyorum adeti beklerken pihtilar geliyor galiba jel hic erimemis gibi icerde birikmiş kanamayla iri tortu halinde geliyor bu normal mi ilk defa yasiyorum endişe ettim bilgisi olan varsa yazsin lütfen

Yumurta toplama islemi korkutuyo beni cok agrilimi hic hayatimda narkoz almadim o ürkütüyo beni sonrasinda cok kanama oluyomu agri sanci canim

Nasıl çekmiyorlar yaa ters bisi varsa ne olcak neyse kafaniza yatmıyorsa 1 kere yaptırın sonra tr de yatırırsınız
Cekmiyo adam gayet rahat ben eminim diyo bisey olmadigna ne bilim canim bindik bi alemete gidiyok kiyamete cok gec olur beklemek istemiyom diyo 40 tan sonrasi cok zor oluyo diyo kafam cok karisik zaten yanlizim keske annem olsaydi yanimda bana bakardi destek olurdu

Yumurta toplama islemi korkutuyo beni cok agrilimi hic hayatimda narkoz almadim o ürkütüyo beni sonrasinda cok kanama oluyomu agri sanci canim
Oyy kuzum narkozda bisi yok ben serum iğnesinden korkuyordum ayılıp bayılıyordum hastane ayağa kalkıyordu istisnasız 3 toplamada oldu korkudan gittim ağrı sızı çatlama iğne ağrısı oluyor ya onun gibi belki bir tık üstü olabilir belki oda..kanamaya gelince yok bebeğim öyle kanama olmuyor ilk çıktığında olursa az olur sonrasında leke gibi olur

Kuzum sanki yanlız olmak daha iyi bu süreçte bildiklerinde sadece heyecan panik oluyorlar sende strese giriyorsun onların panik heyecanına

Ayyyy ben igneden korkmam Isallah dedigin gibidir icimi rahatlattin bide öksüz gibiyim ya ondan heralde koca kadinim cocuk gibi mizmizlaniyom iste biri olsun da nazlaniyim istiyorum heralde simarik simarik kiz cocugu gibi Tövbe yarabbim

Kuzum sanki yanlız olmak daha iyi bu süreçte bildiklerinde sadece heyecan panik oluyorlar sende strese giriyorsun onların panik heyecanına
Haklisin saol canim ya iyki varsin caniminici kardes oldun bana uzaktanda olsa motive ediyosun allahim gönlünün muradi neyse versin dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…