- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
Insan nazlanmak istiyor tabi canım haklısın ama ben hiç duyurmak istemedim malesef duyuldu çünkü beni.strese sokuyorlar transfer ne zaman diye diye anlatıyorum tekrar soruyorlar isyan ediyordum artıkAyyyy ben igneden korkmam Isallah dedigin gibidir icimi rahatlattin bide öksüz gibiyim ya ondan heralde koca kadinim cocuk gibi mizmizlaniyom iste biri olsun da nazlaniyim istiyorum heralde simarik simarik kiz cocugu gibi Tövbe yarabbim
Amin kuzum hepimizin muradını versinHaklisin saol canim ya iyki varsin caniminici kardes oldun bana uzaktanda olsa motive ediyosun allahim gönlünün muradi neyse versin dualarimdasin
Kuzum ayni senin gibi yapıyorum. Sabah aksam ac karnına iciyorumCanm ben kahvaltimi yaptiktan sonra 5-6 tane incir yaklasık 3-4 bardak suda 15 dk kaynatiyorum. Hafif ilinmaya basladiğinda iciyordum. Sabah aksam falan degil yani. Bir kere kaynatip o suyu yavaş yavas ictim.
Her gün yumrta yiyorum canim. Peyniri e yogurdu da cok tüketirim normalde..Yumurta da ye günde 1 tane semiz otu omega3 kaynağı arada ondan da ye
Zamana bıraktık sonra kendimize sonra birbirimize söz verdik ayrılık lafı yok kovmalar yok zaman ile toparladık.. ve o çalışıyor nasıl sürekli msj atsın göze batıyor işyerinde..
Canım her dr rahim filmi cekmeyi istemiyor hemen. Ben devlt hastnsine gidiyorum 1 bucuk yildir ama adam rahim filmi cekilmeme gerek var mi diyorum hayr diyor. Ama ortada birsey yok (bebek anlaminda) bnde ozele gittim ordaki eğer bu ay da tutmazsa hemen rahim filmi cektir dedi. Ozeldeki cok pahali geldi bana ama devlet hastnsinde cekilen yer bulursam orda cektirmeyi dusünuyorumCekmiyo adam gayet rahat ben eminim diyo bisey olmadigna ne bilim canim bindik bi alemete gidiyok kiyamete cok gec olur beklemek istemiyom diyo 40 tan sonrasi cok zor oluyo diyo kafam cok karisik zaten yanlizim keske annem olsaydi yanimda bana bakardi destek olurdu
Canim basladıktan yaklasık 1 hafta sonra mutlaka kontrole git bi baktır. Ama ncir ictiğini soyleme. Ben dün gittiğimde incir ictiğimi soylemedjm. Gelişen guzel bi yumurtam vardı. Yarın çatlatma ignesi vurulucam hattaKuzum ayni senin gibi yapıyorum. Sabah aksam ac karnına iciyorum
Cuma kontrolum var canim bakalim birkac gun bile olsa insallah fayda ederCanim basladıktan yaklasık 1 hafta sonra mutlaka kontrole git bi baktır. Ama ncir ictiğini soyleme. Ben dün gittiğimde incir ictiğimi soylemedjm. Gelişen guzel bi yumurtam vardı. Yarın çatlatma ignesi vurulucam hatta
Canim burda özel diye bisey yok keske olsa bakalim belki olur Allah izin verirse güvenmek zorundayim canimCanım her dr rahim filmi cekmeyi istemiyor hemen. Ben devlt hastnsine gidiyorum 1 bucuk yildir ama adam rahim filmi cekilmeme gerek var mi diyorum hayr diyor. Ama ortada birsey yok (bebek anlaminda) bnde ozele gittim ordaki eğer bu ay da tutmazsa hemen rahim filmi cektir dedi. Ozeldeki cok pahali geldi bana ama devlet hastnsinde cekilen yer bulursam orda cektirmeyi dusünuyorum
Kuzum insallah yeni adımın hayirli bir sekilde sonuclanir..Canim burda özel diye bisey yok keske olsa bakalim belki olur Allah izin verirse güvenmek zorundayim canim
Allahim yar ve yardimcimiz olsun güvenip bi umut demekten baska care yok hadi isallah allahim bizede mucizelerinden nasip eder Isallah Aynen bende ne kadar istesemde gerek yok diyo doktorCanim burda özel diye bisey yok keske olsa bakalim belki olur Allah izin verirse güvenmek zorundayim canim
Amin hepimiz icin Isallah canim benim sende yebi bi umutla yola ciktin hadi bakalim belki bu sefer allahim ol der bizde bebislerimize kavusuruzKuzum insallah yeni adımın hayirli bir sekilde sonuclanir..
Ben tam 1 hafta kullandiktan sonra gittm ve fayda etmişti bende. Bgün de çatlatma iğnesini vurdurdum. Akşam da progestan'a başlıcam. Ben ustüme düşeni yapayim da Allahm bilir gerisiniCuma kontrolum var canim bakalim birkac gun bile olsa insallah fayda eder
Anliyorum canım. Hakkında hayirlsi olsun. Içini ferah tut mutlakCanim burda özel diye bisey yok keske olsa bakalim belki olur Allah izin verirse güvenmek zorundayim canim
Günaydın canım ☺günaydın kızlar
Hadi canim insallah yarin bende kontrole gidecem gelisme varsa paxartesi sali asilama olacakBen tam 1 hafta kullandiktan sonra gittm ve fayda etmişti bende. Bgün de çatlatma iğnesini vurdurdum. Akşam da progestan'a başlıcam. Ben ustüme düşeni yapayim da Allahm bilir gerisini
Hakkimizda hayırlsı olsun canım. Inşaallah güzel haberler alıriz ☺ Haber et mutlaka gelismelriHadi canim insallah yarin bende kontrole gidecem gelisme varsa paxartesi sali asilama olacak
Tmm kuzum sende yazmayi unutmaHakkimizda hayırlsı olsun canım. Inşaallah güzel haberler alıriz ☺ Haber et mutlaka gelismelri
Kiyamam canim ya ne diyimki bilmiyorum hepimizde ayni hödük adamlar varkızlar ben kendimi kötü hissediyorum akşam eşim benle çok kötü kavga etti.neymiş teline tl yükleyemiyormuş.üstüne müş hiz aradım bağlayıp eline verdim yönelendirdim yardım ettim sekreter kıza bile küfürler teli yere çarpmalar bana da Allah kitap küfürler ses etmedim olay çıkmasın bu son aşılamamdı etkilenmeyim diye sonra annesini aradı naptın gülüm nasılsın kurban olurum sana demeler.sonrada ben de sinirim bozuldu battaniyenin altında sessizce ağladım.yine küfrederek eve gelmedi.2 saat sonra geldi kesin annesine gitti eminim geldi yataga gitti zıbardı ama ben sabaha kadar ağladım.şimdide karnım ve böğürlerim ağrıyor.adet olacam sanırım zaten bugün adet günüm Allahından bulsun başka bişi demiyorum gecen ay aşılamamda da aynısını yapmıştı yazmıştım size hala sinirlerim bozuk şekilde ağlıyorum Allahından bulur inşalah ve Allahda bana göstersin
Vallahi ben o konuda şanslıyım çok eşimin annesi yan apartmanımda 4 katlı binada tek başına oturuyor geldi benim karşımı seçti bütün gün izliyor ablası üstümde abisi altımda oturuyor tam ortada kaldım yıllardır ama eşim şükür iki yıldır hiç biriyle konuşmuyor hamileliğimden aşılamamdan bile haberleri yok ben annene söyleyim benden duysun diyorum söyleme sana bana ne analık yaptı ki dedi ben de bilemedim sanırım çocukları doldururlar diye istemiyor sonuçta eşimin iki oğlu çok sevindi hele Emirim annecim şimdi benim kardeşimmi olacak diye havalara uçtu 9 yaşında Oğluşum inanın doğurmakla anne olunmuyor annelik kalpten sevgi ile oluyor öpüyorum hepinizi Rabbim hayırlı haberlerinizi almayı nasip etsin takmayın kafanıza hiç bir şey koca bir gül takın gülümseyin hepsine inatKiyamam canim ya ne diyimki bilmiyorum hepimizde ayni hödük adamlar varsimdi kalk kendine sicak biseyler yap kahvaltida etmemisindir kesin hadi bacim topla kendini aglasanda deismicek sen iyi ol önce anasinida onudaaaaaaa neyseeeee bisey demicem hadi topla kendini güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?