Ayyyy güzelim benim allahim o cocuklara analik yapiyosun diye belkide bi mucize verdi ve asilamann hemen tuttu umarim hep böle olursun dünyada dayanamadigim tek sey cocuklardir allahim hic bir cocugu anasiz birakmasin güzel yürekli kardesim:)Vallahi ben o konuda şanslıyım çok eşimin annesi yan apartmanımda 4 katlı binada tek başına oturuyor geldi benim karşımı seçti bütün gün izliyor ablası üstümde abisi altımda oturuyor tam ortada kaldım yıllardır ama eşim şükür iki yıldır hiç biriyle konuşmuyor hamileliğimden aşılamamdan bile haberleri yok ben annene söyleyim benden duysun diyorum söyleme sana bana ne analık yaptı ki dedi ben de bilemedim sanırım çocukları doldururlar diye istemiyor sonuçta eşimin iki oğlu çok sevindi hele Emirim annecim şimdi benim kardeşimmi olacak diye havalara uçtu 9 yaşında Oğluşum inanın doğurmakla anne olunmuyor annelik kalpten sevgi ile oluyor öpüyorum hepinizi Rabbim hayırlı haberlerinizi almayı nasip etsin takmayın kafanıza hiç bir şey koca bir gül takın gülümseyin hepsine inat
Merhaba canim isallah hersey istedigin gibi olur allahim müjdeyle sonlandirir dualarim seninleMerhaba arkadaşlar saat 16.00 da aşılamam yapılacak bana dua edermisiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Amin
EvetAyyyy güzelim benim allahim o cocuklara analik yapiyosun diye belkide bi mucize verdi ve asilamann hemen tuttu umarim hep böle olursun dünyada dayanamadigim tek sey cocuklardir allahim hic bir cocugu anasiz birakmasin güzel yürekli kardesim:)
evet canım ben de ona inanıyorum amin inşallah canım öpüyorum seniAyyyy güzelim benim allahim o cocuklara analik yapiyosun diye belkide bi mucize verdi ve asilamann hemen tuttu umarim hep böle olursun dünyada dayanamadigim tek sey cocuklardir allahim hic bir cocugu anasiz birakmasin güzel yürekli kardesim:)
Rabbim hayirlisini nasip etsin canim insallah Allah in izniyle guzel haberler alirsin rabbim kucagini bos birakmasinMerhaba arkadaşlar saat 16.00 da aşılamam yapılacak bana dua edermisiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Amin
Kuzum hiç sıkma canını kıyamam sana bosver kocan olacak öküzü mölesin mölesin dursun duyma be tatlım ye iç gül eğlen aç tv yi bak keyfine sadece kendine ve inşallah tutarsa bebişine odaklankızlar ben kendimi kötü hissediyorum akşam eşim benle çok kötü kavga etti.neymiş teline tl yükleyemiyormuş.üstüne müş hiz aradım bağlayıp eline verdim yönelendirdim yardım ettim sekreter kıza bile küfürler teli yere çarpmalar bana da Allah kitap küfürler ses etmedim olay çıkmasın bu son aşılamamdı etkilenmeyim diye sonra annesini aradı naptın gülüm nasılsın kurban olurum sana demeler.sonrada ben de sinirim bozuldu battaniyenin altında sessizce ağladım.yine küfrederek eve gelmedi.2 saat sonra geldi kesin annesine gitti eminim geldi yataga gitti zıbardı ama ben sabaha kadar ağladım.şimdide karnım ve böğürlerim ağrıyor.adet olacam sanırım zaten bugün adet günüm Allahından bulsun başka bişi demiyorum gecen ay aşılamamda da aynısını yapmıştı yazmıştım size hala sinirlerim bozuk şekilde ağlıyorum Allahından bulur inşalah ve Allahda bana göstersin
Rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum hakkında hayırlısını versin mevlamMerhaba arkadaşlar saat 16.00 da aşılamam yapılacak bana dua edermisiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Amin
bat bekliyorum bende pazartesi olcam 6 kasımda bakalım belki kafama eserse regli olunca doktora giderim durum ne diyeKuzumSchonerDuft biz Hurihuri2013 ile lpg ye geçiyoruz az yakmak için sen ne durumdasın nasılsın denemelere devam mı yoksa işlem yaptıracakmısın??
yaaa niye böyle yapıyor kv mi etkiliyor onu anlamıyorum ki ... bugün adet günün mü aşılama ne zaman oldu kaçıncı günün ... bebeğini düşün ağlama etkiler tedavini evden çık dışarı böyle yaptığında sendekızlar ben kendimi kötü hissediyorum akşam eşim benle çok kötü kavga etti.neymiş teline tl yükleyemiyormuş.üstüne müş hiz aradım bağlayıp eline verdim yönelendirdim yardım ettim sekreter kıza bile küfürler teli yere çarpmalar bana da Allah kitap küfürler ses etmedim olay çıkmasın bu son aşılamamdı etkilenmeyim diye sonra annesini aradı naptın gülüm nasılsın kurban olurum sana demeler.sonrada ben de sinirim bozuldu battaniyenin altında sessizce ağladım.yine küfrederek eve gelmedi.2 saat sonra geldi kesin annesine gitti eminim geldi yataga gitti zıbardı ama ben sabaha kadar ağladım.şimdide karnım ve böğürlerim ağrıyor.adet olacam sanırım zaten bugün adet günüm Allahından bulsun başka bişi demiyorum gecen ay aşılamamda da aynısını yapmıştı yazmıştım size hala sinirlerim bozuk şekilde ağlıyorum Allahından bulur inşalah ve Allahda bana göstersin
Banada gelmiyo bende arada bakiyom bi sorun var galiba canimbana niye bildirim gelmiyor ya kimse yazmıyor sanıyorum bende
Valla deli kizzzzz basliyoz haftaya senle beraber gün saycaz galiba hadi hayirlisi canim benimKızHurihuri2013 sende benim gibi tüp taktırıp lpg yle mi calısacan bundan sonra töbeee dalga gecer oldum artık sinirlerim zıpladı
bende iş arasında bakıyorum bilirimlere ancak akşam topiği kontrol ediyorum o zamanda kimse olmuyorBanada gelmiyo bende arada bakiyom bi sorun var galiba canim
Hadi bakalım hayırlısı olsunbat bekliyorum bende pazartesi olcam 6 kasımda bakalım belki kafama eserse regli olunca doktora giderim durum ne diyekorunmadım bu ay güzelde değerlendirdik bakalım
40 ımız karışacak sekerimValla deli kizzzzz basliyoz haftaya senle beraber gün saycaz galiba hadi hayirlisi canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?