Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar saat 16.00 da aşılamam yapılacak bana dua edermisiniz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Amin

Ayyyy güzelim benim allahim o cocuklara analik yapiyosun diye belkide bi mucize verdi ve asilamann hemen tuttu umarim hep böle olursun dünyada dayanamadigim tek sey cocuklardir allahim hic bir cocugu anasiz birakmasin güzel yürekli kardesim:)

Evet
evet canım ben de ona inanıyorum amin inşallah canım öpüyorum seni

Kuzum hiç sıkma canını kıyamam sana bosver kocan olacak öküzü mölesin mölesin dursun duyma be tatlım ye iç gül eğlen aç tv yi bak keyfine sadece kendine ve inşallah tutarsa bebişine odaklan

Kuzum SchonerDuft biz Hurihuri2013 ile lpg ye geçiyoruz az yakmak için sen ne durumdasın nasılsın denemelere devam mı yoksa işlem yaptıracakmısın??
bat bekliyorum bende pazartesi olcam 6 kasımda bakalım belki kafama eserse regli olunca doktora giderim durum ne diye korunmadım bu ay güzelde değerlendirdik bakalım

yaaa niye böyle yapıyor kv mi etkiliyor onu anlamıyorum ki ... bugün adet günün mü aşılama ne zaman oldu kaçıncı günün ... bebeğini düşün ağlama etkiler tedavini evden çık dışarı böyle yaptığında sende

Ayyyy kızlar içim bi rahat bi rahat ki anlatamam güle oynaya gecti resmen zaman aşılama tarihi yaklaşınca içimi korku kaplıyordu hep bişey olsa da gerek kalmasa diyordum ve hep aksilik oluyor erteleniyordu ama bu tüp bebek olayından sonra içim kıpır kıpır felaket heyecanlıyım Hurihuri2013 birde bu tüp bebek ilaçları herkese göre farklı mı acaba bana sadece göbekten günde 1 tane iğne 10. gün çatlatma iğnesi galiba kalçadan 12. gün yumurta toplama 17.günde transfer dendi bu iğneler ağrı sızı şişlik yapar mı SchonerDuft nelere dikkat etmeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…