Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kuzum ne zaman başlıcaksın ona göre konuşalım ..
her tedavi farklı kızlar mesela ben hep göbekten vuruldum koldan yada kalçadan iğne vermediler en son gonal f kullanmıştım merinol de öyle baskılama iğnesi olgarutran kullandım o biraz acıtoyor Hurihuri2013 sormak istedikelriniz tek tek sorun ona göre yardımcı olayım size unuttuğum birşey varsa hatırlamama yardımcı olur

Canim benim adetim 17 sine denk gelcek doktorum haftaya persembe hap kullanmaya baslatcak beni rahimde kist veya herhangi bisey varsa onu temizlicekmis adetim baslayincada ignelere baslancak günde iki tane doktorum en az on yumurta toplamak istiyorum dedi cünkü üc tane embriyo yerlestircekmis ama transfer zamani icin bisey demedi yumurtalarin ve spermlerin dirumuna göre haber vercem dedi size hersey yolunda giderve döllenme gerceklesirse üc veya bes gün sonra transfer etme ihtimali yüksek dedi valla ben dün cok stres yaptim ama bugün yine bi sakinlestim hersey zamaninda ilerlicek biz streste yapsak endisede duysak o yüzden heyecanimi korkumu zamaninda yasicam bu günden stres baslarsa kendime ve psikolojime zarar gelcek tatlim hakkimizda hayirlisi allahim yardim etsin en iyisini o bilir verir

Ben baslamadan ne seni ne kendimi yormak istemiyom ama biseye takilirsam ilk sana sorarim caniminici senin tavsiye ve telkinlerin bana iyi geliyo cünkü

Ben baslamadan ne seni ne kendimi yormak istemiyom ama biseye takilirsam ilk sana sorarim caniminici senin tavsiye ve telkinlerin bana iyi geliyo cünkü
yoo kuzum öyle deme beslenme çok önemli sor ben yorulmam kuzum olur mu öyle şey şimdiden bilki kafanda rahat etsin

Ruhudeli Hurihuri2013 kısa yürüyüşler yapın çay kahve içmeyin hayıt tohumu çayı için bol su çok önemli 2,5 lt her gün için bl tarçın çörek otu karışımı yapın sonra kuru incir tüketin hergün 1 2 tane

Kuzum hiç sıkma canını kıyamam sana bosver kocan olacak öküzü mölesin mölesin dursun duyma be tatlım ye iç gül eğlen aç tv yi bak keyfine sadece kendine ve inşallah tutarsa bebişine odaklan
inşalah etkilenmemiştir bu evrede ertlenirmi bugün adet günüm ama aşılamam pazrtesi 3 gün önce yapıldı geç yumurtladım yani tedavim bu süreçte etkilenirmi

inşalah etkilenmemiştir bu evrede ertlenirmi bugün adet günüm ama aşılamam pazrtesi 3 gün önce yapıldı geç yumurtladım yani tedavim bu süreçte etkilenirmi
Stresten uzak durmaya calış canım. Dinlen hatta. Cık kısa kisa yüruyüsler yap temiz hawada. Inşaallah bebğn tutunmuştr sana

Iğğğ hiçbirini de sevmem ben adet günü bekliyorum kuzum Cumartesi yada pazar olmam lazım muayene ve hava değişikliği etkiliyor bazen 1-2 gün ama nerdeyse 1 haftadır kasık ağrım var adet olucam sanıyorum wc ye gidiyorum beyaz akıntı geliyor ara ara da karnıma sanki yanlardan ve göbek deliğinin solundan bişey batıyor gibi oluyor canım hiçbirsey istemiyor midem bi tuhaf

Canim ben cok yürüyom zaten o dedigin cayi burda asla bulamam ben su icmeyi sevmem ama tedaviden bu yana günde 2 l iciyorum elimden geldigince inciride haftasonu türk marketinden alirim baslarim yemeye cay kahveyle aram yok zaten tavsiyelerini dinlicem saol canim benim

yoo kuzum öyle deme beslenme çok önemli sor ben yorulmam kuzum olur mu öyle şey şimdiden bilki kafanda rahat etsin
Saol canim benim cok yoruluyon zaten bizde seni yormayalim diye dedim sadece ama zaten senden baska sorcak kimse yok tanidigim yani tedavi boyunca vır vır yıcem senı hazır ol simdıden hakkını helal et canım bıze ayırdıgın bı dakıka bıle kul hakkına gırıyo allah razı olsun canımıniçi

şuan aynısı bende de var benim adet tarhim de dündü

arada bende de oluyor onlar normal kuzum yumurtlamışsın demekki bu ay günün geçerse de test yap

çok yeme ama prolaktini yükseltiyor günde 1 tane ye .. adet olunca soğan suyu yapabilirsin ama herşeyi yapmak yerine dengeli beslen günlük nasıl besleniyorsun

helal olsun kuzum sizinle konuşunca yorgunluğum gidiyor benim kız neşe huzur geliyor bana

Kizlar hastanedeyim dua edin bana yumurtalarim gelişmiş olsun
ya ilaç dozu arttırılmış yazmışsın sıkıntı yapma illaki büyüyecek o yumoşlar olurmu

Evet bu ay tavuk gibi yumurtladımzaten doktora muayene olduğumun ertesi günü yumurtlama günümdü hatta doktor da söyledi yumurtlama başlamış bu ay sağ taraftan geliyor demişti

Selam kızlar benim de gelecek adetimde aşılamaya başlancakmış doktorum adet olunca gel dedi yani bu ay yapmadı kasıma kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…