Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın canım ben nasıl beslenırım balık asla yemem sebze severım tavuk haftada üç gün muhakkak etcıyım ben cay kahve pek içmem hamur işi cok severım ama az yerım meyveyle aram yok cerez olsa olur olmasa aramam asıtlı ıceceklerle aram hıc kalmadı böbregim den dolayı süt ve süt ürünlerinden nefret ederım nadıren peynır yada yogurt tüketırım

Maalesef yumurtaliklarda gelisme yada öne çıkan yok ..ilacin dozunu artırdık
Canım benim dur daha yolun basındasın olcak üzülme sımdıden moral bozarsan kendını cok yorarsın sabırlı olmalısın tatlım allahım yardım edıcek işallahhhh

ye sen faydalı bir şey yemiyon ki tavuk yemiyoruz biz çünkü hormon yüklüyorlar civcivlere birden tavuk oluyorlar .. et süt yumurta yoğurt ceviz badem bunlar tüketilmeli meyve özellikle yenmesi lazım c vitamini önemli bir ggıda portakal mandaline tüketmek gerekli

Evet annemde öyle dıyo ama söz verdım bu hafta herseyı düzenlı yıcem sabah kahvaltıda peynır süt bal meyvede yıcem balıkkkkkkta yıcem ıyyyyyyy napıyım yıcem söz kız dengelı beslencem ayyyyy anam gıbı konusmusun cok güldüm anacım geldı gözümün önüne ya canımsın yaaaa

söz verdin bak takipteyim seni hafta bir balık yemen yeterli sütü güzel iç ballı iç mesela peynir yumurta çok önemli bende önemsemiyordum ama önemli yani

cidden mi aslında başta bakılması gerekli bende baş ve kemik ağrısı çok oluyor sebebi demir olabilir
Benım saclar dökülüyo bas agrısı cok yapıyo ve cok üşüyorum ama klinikte takıp edıyo benım doktor serumla vermeye basladılar benım tedavıden bu yana butun degerlerıme haftada ıkı gün bakılıyo kollarım delik desık oluyo bu konuda dokrorum cok hassas

burda yok ben o kadar muayneye gittim kan veripte değerlerime bakmadılar

burda yok ben o kadar muayneye gittim kan veripte değerlerime bakmadılar
Burda güzel olan teksey altı ayda bır cekap yapılıyo ve bastan asagı muayene oluyosun ama tek sınır oldugum rahım fılmı hıc bısekılde cekmiyolar kac doktora gıttım kesınlıkle hayır dıyolar rahımde cok agır bı hastalık tespıt etmedıkce çekmek yasak dıyolar

Kizlarr. Esimin testinde morfoloji %1 di 3 ay once dr gecen hafta asilamanin bile zor olicagini soyledi. 20 mlyn sinirda sperm vardi 15de hareketti. Bugun 2.ci sonucu aldk sperm 31 mlyn olmus morfoloji %6 hareket veya hiz bilmiorm 15 di 35 olmus. Pazar gunu asilamam var sizce tutma snsi varmi

Bu yazinin üstune çok merak ettm canim sen ne yiyorsun ? Bu yazdiklarinin hepsini yemen lazm. Hatta haftada 1 sebze, bakliyat,balık,et yemen lazım mutlka. Ben bir haftadir günde en az 2 tane ceviz yiyorum. (Biri benm icn biri de buyuyen yumurtam icin ) her aksam 1 adet elma ve 1 adet mandalina yeriz esimle mutlaka. Sende düzenli beslen ve haftada en az 1lt süt tüket

Değerler artmış canım. Bu değerlerde tutma şansı var fakat nasip bunlar bilrsin. Beslenmene dikkat et ve aşilamadan sonra kendini yorma hic. Hayrli haberlerini bekliyor olacağız

Değerler artmış canım. Bu değerlerde tutma şansı var fakat nasip bunlar bilrsin. Beslenmene dikkat et ve aşilamadan sonra kendini yorma hic. Hayrli haberlerini bekliyor olacağız

Insallah canim. Cok heycanliyim gercekden. 3 ay once verildi test. Dr hcbisi olmadigini gayet iyi oldugunu soyledi. Memleketten geldk. 3 ay oldu adetmde gidiym dedm. Yeni dr gelmis. Normal yolla olmaz asilama yapalim desem oda cok dusuk dedi. Sok oldummmm. Hani bisi yoktuu. Esim 2.ci testini verdi umutla onu bekledm bugun aldm sukur degerler bu sekilde yukselmis..

Canım benim ben altı yasımdan berı süt tüketmıyorum sütlü ürünler yedıgımde rahatsız oluyorum balıktan tıksıntı duyuyorum bunu bılerek yapmıyorum meyve tüketmiyorum aklıma gelmiyo ben cok saglıksız beslendığmi bılıyorum yırmı sene cok yoğun calısıp dısarda yemeye o kadar alışmısımkı yenı yenı ne kadar saglıksız beslendıgmı anladım bunu ıyı bısey olduğu içinde sölemedım ama 39 yasındayım 1.70 boyundayım hıc 50 kilo olduğmu bılmem tedavıye basladıgımdan berı 52 kılo oldum ama bu kadar istıyosam ve ugrasıyosam herseyı yapıcam dengeli beslenıcem süt içicem balık yıcem meyve tüketıcem yanlıs oldugnu bılıyorum kızma sekerım

ben bazen günde 1 lt süt içiyorum haftayı sayamıyorum bol süt çok öenmli paket ürün olmamalı ama

varır bildikleri canım öyle dicez çok şey ultrasonda görünüyor aslında bakma doktorlar es geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…