Günaydın canım ben nasıl beslenırım balık asla yemem sebze severım tavuk haftada üç gün muhakkak etcıyım ben cay kahve pek içmem hamur işi cok severım ama az yerım meyveyle aram yok cerez olsa olur olmasa aramam asıtlı ıceceklerle aram hıc kalmadı böbregim den dolayı süt ve süt ürünlerinden nefret ederım nadıren peynır yada yogurt tüketırım
ye sen faydalı bir şey yemiyon ki tavuk yemiyoruz biz çünkü hormon yüklüyorlar civcivlere birden tavuk oluyorlar .. et süt yumurta yoğurt ceviz badem bunlar tüketilmeli meyve özellikle yenmesi lazım c vitamini önemli bir ggıda portakal mandaline tüketmek gerekli
Yok kuzum kizmak deģl elbette. Sadece dengeli ve sağlıkli beslenmen icn yazdm aslnda. Insaallah umut ediyorum canim yemen konusundaCanım benim ben altı yasımdan berı süt tüketmıyorum sütlü ürünler yedıgımde rahatsız oluyorum balıktan tıksıntı duyuyorum bunu bılerek yapmıyorum meyve tüketmiyorum aklıma gelmiyo ben cok saglıksız beslendığmi bılıyorum yırmı sene cok yoğun calısıp dısarda yemeye o kadar alışmısımkı yenı yenı ne kadar saglıksız beslendıgmı anladım bunu ıyı bısey olduğu içinde sölemedım ama 39 yasındayım 1.70 boyundayım hıc 50 kilo olduğmu bılmem tedavıye basladıgımdan berı 52 kılo oldum ama bu kadar istıyosam ve ugrasıyosam herseyı yapıcam dengeli beslenıcem süt içicem balık yıcem meyve tüketıcem yanlıs oldugnu bılıyorum kızma sekerım
Yok yok kızın tokat gıbı olsunda yıyım tatlım bende cok kızıyom kendımeYok kuzum kizmak deģl elbette. Sadece dengeli ve sağlıkli beslenmen icn yazdm aslnda. Insaallah umut ediyorum canim yemen konusunda
Kız bende alısmıstım haxır haxır calısurken sımdı dengeyı kurmakta zorlanıyom yıcem valla artık care yok tatlımKızHurihuri2013 ye bacım ye valla ben gün aşırı balık yesem bıkmam et pek gelmez aklıma tavuktan midem bulanıyor artık yiye yiye bıktım süt nadir içerim yumurta cok severim hatta sarısını koyarım ekmeğin arasına karabiber tuz döker yerim peynirde yerim ama sadece pazar kalhvaltı yaparız malum çalışıyoruz işte de simit çay puaca kola ve cay delisiyimmm napcez
sabah yediklerinden uzak dur evde tost yap işyerinde ye yanına süt iç yada evden içecek götür kendine termos ile hoş gibi şeyler olabilir yumurtanın beyazı kalsiyum kaynğıKızHurihuri2013 ye bacım ye valla ben gün aşırı balık yesem bıkmam et pek gelmez aklıma tavuktan midem bulanıyor artık yiye yiye bıktım süt nadir içerim yumurta cok severim hatta sarısını koyarım ekmeğin arasına karabiber tuz döker yerim peynirde yerim ama sadece pazar kalhvaltı yaparız malum çalışıyoruz işte de simit çay puaca kola ve cay delisiyimmm napcez
Bu tüp işlemleri sırasında kabız olmamak lazımmış sanırım ne yesek acaba bunun içinsabah yediklerinden uzak dur evde tost yap işyerinde ye yanına süt iç yada evden içecek götür kendine termos ile hoş gibi şeyler olabilir yumurtanın beyazı kalsiyum kaynğı
bol su iç kabız olsan bile ıkınma transferden sonra önemli kabızlık tutmayı engelliyor mesela ben süt içtim yada kefir kabız olmamı engelliyor katı tüketmezsin tedaviye başladıktan sonra mesela hamur işi gibiBu tüp işlemleri sırasında kabız olmamak lazımmış sanırım ne yesek acaba bunun içinSchonerDuft
Günde ıkı tane kayısı kurusu yıyom ben oda işe yarıyo dıye bılıyorum ben canımıniçi ama dedıklerınıde uygulucam allahın izniylebol su iç kabız olsan bile ıkınma transferden sonra önemli kabızlık tutmayı engelliyor mesela ben süt içtim yada kefir kabız olmamı engelliyor katı tüketmezsin tedaviye başladıktan sonra mesela hamur işi gibi
Adetim çok düzensiz geldi bu ay gecikti sonra bi geldi bi bitti bida geldi derken ben doktora gidene kadar araya haftasonu girdi haftasonu calısmıyor doktorumNeden diğer aya erteledi doktorunuz?
Ayy ne güzel saglıklı besleniyosun canımm ama canın hiç tatlı istemiyor mu tatlı krizlerin gelmiyor mu pasta vs canın çekmiyor mubol su iç kabız olsan bile ıkınma transferden sonra önemli kabızlık tutmayı engelliyor mesela ben süt içtim yada kefir kabız olmamı engelliyor katı tüketmezsin tedaviye başladıktan sonra mesela hamur işi gibi
kayısıyı günde 3 tne yiyorum ara ara ama bünyem çok alışmasın diye ara veriyorum kahve ile gzel oluyorGünde ıkı tane kayısı kurusu yıyom ben oda işe yarıyo dıye bılıyorum ben canımıniçi ama dedıklerınıde uygulucam allahın izniyle
istemez mi benim en büyük zaafım tatlı şeyler çok zararlı bize aslında ama elimden geldiğince az yiyorum evde pasta olmaz bizde bitter çikolata çok yiyorum krizlerdeAyy ne güzel saglıklı besleniyosun canımm ama canın hiç tatlı istemiyor mu tatlı krizlerin gelmiyor mu pasta vs canın çekmiyor mu
Canımm evet bazen birilerinin kızması çok işe yarıyor çnküYok yok kızın tokat gıbı olsunda yıyım tatlım bende cok kızıyom kendıme
Pazrtsi mutlaka git canm dr. Ihmal etme. Aşilama yaptırdin mi hic ?Adetim çok düzensiz geldi bu ay gecikti sonra bi geldi bi bitti bida geldi derken ben doktora gidene kadar araya haftasonu girdi haftasonu calısmıyor doktorum
Canımm evet bazen birilerinin kızması çok işe yarıyor çnkütakip edicem seni bnde. Ne yedin ne yemedin söylersin. Herks yardmci oluyor zaten burda birbirine .
SchonerDuft de takipte hadı bakalım kızlar bı izaya sokun benı valla sizi almannn cikolatasıyla beslıcem paket paket yollucam canlarım sıze :)
SchonerDuft de takipte hadı bakalım kızlar bı izaya sokun benı valla sizi almannn cikolatasıyla beslıcem paket paket yollucam canlarım sıze :)
yok diyemediğin tek şey çikolata
Tatlım iste yeter sana ilk gelen kişiyle yollarım tatlım ben hamıle kalim ahdım olsun koli yapcam yollucam sana ilk gelen kişiyle bıtter cıkolatanıyok diyemediğin tek şey çikolata
Bir ande ye demiyorum ama az az da olsa baslamalısin bence. Herşy senin ve olacak bebeğn için :)SchonerDuft de takipte hadı bakalım kızlar bı izaya sokun benı valla sizi almannn cikolatasıyla beslıcem paket paket yollucam canlarım sıze :)
İnşallah büyur canimarada bende de oluyor onlar normal kuzum yumurtlamışsın demekki bu ay günün geçerse de test yap
çok yeme ama prolaktini yükseltiyor günde 1 tane ye .. adet olunca soğan suyu yapabilirsin ama herşeyi yapmak yerine dengeli beslen günlük nasıl besleniyorsun
helal olsun kuzum sizinle konuşunca yorgunluğum gidiyor benim kız neşe huzur geliyor bana
ya ilaç dozu arttırılmış yazmışsın sıkıntı yapma illaki büyüyecek o yumoşlar olurmu
Canim gonal f kullaniyorum. Suan 112.5 dozunda kullanacam gunde 1 defaHangi ilaci kullaniyorsun canim ? Ve günde kac tane ?? Üzme kendni yumurtan gelisicek mutlka
Haklisin canim ama maalesef insan genede uzuluyoruCanım benim dur daha yolun basındasın olcak üzülme sımdıden moral bozarsan kendını cok yorarsın sabırlı olmalısın tatlım allahım yardım edıcek işallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?