Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Kız Hurihuri2013 ye bacım ye valla ben gün aşırı balık yesem bıkmam et pek gelmez aklıma tavuktan midem bulanıyor artık yiye yiye bıktım süt nadir içerim yumurta cok severim hatta sarısını koyarım ekmeğin arasına karabiber tuz döker yerim peynirde yerim ama sadece pazar kalhvaltı yaparız malum çalışıyoruz işte de simit çay puaca kola ve cay delisiyimmm napcez

Yok kuzum kizmak deģl elbette. Sadece dengeli ve sağlıkli beslenmen icn yazdm aslnda. Insaallah umut ediyorum canim yemen konusunda

Kız bende alısmıstım haxır haxır calısurken sımdı dengeyı kurmakta zorlanıyom yıcem valla artık care yok tatlım

sabah yediklerinden uzak dur evde tost yap işyerinde ye yanına süt iç yada evden içecek götür kendine termos ile hoş gibi şeyler olabilir yumurtanın beyazı kalsiyum kaynğı

Bu tüp işlemleri sırasında kabız olmamak lazımmış sanırım ne yesek acaba bunun için SchonerDuft
bol su iç kabız olsan bile ıkınma transferden sonra önemli kabızlık tutmayı engelliyor mesela ben süt içtim yada kefir kabız olmamı engelliyor katı tüketmezsin tedaviye başladıktan sonra mesela hamur işi gibi

Günde ıkı tane kayısı kurusu yıyom ben oda işe yarıyo dıye bılıyorum ben canımıniçi ama dedıklerınıde uygulucam allahın izniyle

Ayy ne güzel saglıklı besleniyosun canımm ama canın hiç tatlı istemiyor mu tatlı krizlerin gelmiyor mu pasta vs canın çekmiyor mu

Günde ıkı tane kayısı kurusu yıyom ben oda işe yarıyo dıye bılıyorum ben canımıniçi ama dedıklerınıde uygulucam allahın izniyle
kayısıyı günde 3 tne yiyorum ara ara ama bünyem çok alışmasın diye ara veriyorum kahve ile gzel oluyor

Ayy ne güzel saglıklı besleniyosun canımm ama canın hiç tatlı istemiyor mu tatlı krizlerin gelmiyor mu pasta vs canın çekmiyor mu
istemez mi benim en büyük zaafım tatlı şeyler çok zararlı bize aslında ama elimden geldiğince az yiyorum evde pasta olmaz bizde bitter çikolata çok yiyorum krizlerde

Yok yok kızın tokat gıbı olsunda yıyım tatlım bende cok kızıyom kendıme
Canımm evet bazen birilerinin kızması çok işe yarıyor çnkü takip edicem seni bnde. Ne yedin ne yemedin söylersin. Herks yardmci oluyor zaten burda birbirine .

Adetim çok düzensiz geldi bu ay gecikti sonra bi geldi bi bitti bida geldi derken ben doktora gidene kadar araya haftasonu girdi haftasonu calısmıyor doktorum
Pazrtsi mutlaka git canm dr. Ihmal etme. Aşilama yaptırdin mi hic ?

Canımm evet bazen birilerinin kızması çok işe yarıyor çnkü takip edicem seni bnde. Ne yedin ne yemedin söylersin. Herks yardmci oluyor zaten burda birbirine .
SchonerDuft de takipte hadı bakalım kızlar bı izaya sokun benı valla sizi almannn cikolatasıyla beslıcem paket paket yollucam canlarım sıze :)

İnşallah büyur canim
Hangi ilaci kullaniyorsun canim ? Ve günde kac tane ?? Üzme kendni yumurtan gelisicek mutlka
Canim gonal f kullaniyorum. Suan 112.5 dozunda kullanacam gunde 1 defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…