Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar asilamadan veya tüp bebekten once mutlaka kan değerlerinize demirinize d vitamininize kısacası her şeye baktirin. Hamile kalınca ilk üç ay ilaç kullanmak sıkıntılı eksik bı değeriniz çıkarsa içinize dert olur. Ayrıca d vitamini ciddi derecede eksik olursa kısırlık yapıyormuş. Benim ciddi eksik çıktı şimdi ilaç icsem mi içmesem mi ayilip bayılıyorum. Kızıyorum doktorlara artık defalarca gittim geldim. Asilamadan önce neden hiç degerlerime bakilmadi diye.
Ayrıca folik asit olarak folbiol kullanmayın onun değeri çok yüksek ihtiyacımız olanın 12 kati. Fazlalığı bebekte otizm yapabiliyor. Ben kullandım şimdi değerim çok yüksek içim içimi yiyor

Sakın kötüyü cağırma neyden korkarsak onu yaşıyoruz tatlım iyi düşün ıkı tane saglıklı kuzucukkkkk geliyo işallah at aklından bakim o düşünceleri:)

Tatlım iste yeter sana ilk gelen kişiyle yollarım tatlım ben hamıle kalim ahdım olsun koli yapcam yollucam sana ilk gelen kişiyle bıtter cıkolatanı
Ayy kuzum benim düşünmen yeter canım benimm

kızlar bu arada benden akıntı geliyor bide meme başım ağrıyor acaba adet mi olacam
Transferin kaçıncı günü kuzum

Benimde d vitaminim 15 çıktı sağlık ocağına betaya baktırmak için gittim baktiralim dedik yani.15 berbat bir rakam ..senin değerlerinde ne çıktı

D vitamini 8 çıktı maalesef Dr da hiç düşünmeden ilaç verdi. İlaç da gebelik c grubu. Galiba icmicem ayy bilmiyorum.
@Hurihuri2013 canım hala iki kese var ama biri küçük kaldı. O gelismeyecek muhtemelen tek bebeğiniz olacak dedi dr. Bı umut bekliyorum belki kalp atışı için gittiğimde o da büyümüş olur

Başka dr önerisi de al d vitamini çok önemli

Kizlar bugun bende gittim doktora beklemiyoruz bu ayda deniyoruz asilama femara ve puregon verdi doktorum tum hormon tahlillerim temiz cikti cok sukur simdiye kadar insülin direncine bakan doktorum olmamisti korkuyordum ondan kaynakli mi diye ama cok sukur degilmis pcos oldugum icin yumurtam beklenenden daha once catliyor olabilirmiş her neyse sali gunu kontrolum var bakalim neler olcak her olumsuzda oturup kendimi harabetsem de yine baslayinca heyecan sardi beni dualarinizda beni de unutmayin

Tatlım yıcek ekmegi suyu varsa allahım korur onu lütfen hemen yıkılma bunu demek hiç içimden gelmiyo ama bı tanesı ıyıyse allahım onu bağışlasın sana hanı dıyolar ya kötünün iyisi dıye allahım sana bağıslasın bebıslerını bol bol dua edıcem sana güçlü ol bebeğin herseyı hıssedıyo çünkü onun sana sımsıkı sarılması için morali yüksek tutucax olurmu ne gelirse allahtan canımıniçi

Hayırlısı olsun canım işallah yüzün güler bızıde müjdenle sevındırırsın ben hepinize dua ediyorum allahım dualarımızı duysun kabul etsin işallah

Insaallah güzel haberlr alirsin dr cıktiğın zaman canım. Bizlere de haber ver mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…