ben adetimin 20 günü yumurtlamam oldu geç yumurtlayınca kestiremiyorum canım
Sakın kötüyü cağırma neyden korkarsak onu yaşıyoruz tatlım iyi düşün ıkı tane saglıklı kuzucukkkkk geliyo işallah at aklından bakim o düşünceleri:)Kızlar asilamadan veya tüp bebekten once mutlaka kan değerlerinize demirinize d vitamininize kısacası her şeye baktirin. Hamile kalınca ilk üç ay ilaç kullanmak sıkıntılı eksik bı değeriniz çıkarsa içinize dert olur. Ayrıca d vitamini ciddi derecede eksik olursa kısırlık yapıyormuş. Benim ciddi eksik çıktı şimdi ilaç icsem mi içmesem mi ayilip bayılıyorum. Kızıyorum doktorlara artık defalarca gittim geldim. Asilamadan önce neden hiç degerlerime bakilmadi diye.
Ayrıca folik asit olarak folbiol kullanmayın onun değeri çok yüksek ihtiyacımız olanın 12 kati. Fazlalığı bebekte otizm yapabiliyor. Ben kullandım şimdi değerim çok yüksek içim içimi yiyor
İşallah gebelik belirtileri dır iyi düşünelim iyi olsun tatlım zaten gebelik belirtılerı adetle bıre bırmiş:)kızlar bu arada benden akıntı geliyor bide meme başım ağrıyor acaba adet mi olacam
BAna yok mu küstümmm
Ağlama sana boyum kadar koli yapim canım benim cıkıletadan sekerımBAna yok mu küstümmmbirde Kırkımız karışacak seninle
Ayy kuzum benim düşünmen yeter canım benimmTatlım iste yeter sana ilk gelen kişiyle yollarım tatlım ben hamıle kalim ahdım olsun koli yapcam yollucam sana ilk gelen kişiyle bıtter cıkolatanı
Transferin kaçıncı günü kuzumkızlar bu arada benden akıntı geliyor bide meme başım ağrıyor acaba adet mi olacam
Benimde d vitaminim 15 çıktı sağlık ocağına betaya baktırmak için gittim baktiralim dedik yani.15 berbat bir rakam ..senin değerlerinde ne çıktıKızlar asilamadan veya tüp bebekten once mutlaka kan değerlerinize demirinize d vitamininize kısacası her şeye baktirin. Hamile kalınca ilk üç ay ilaç kullanmak sıkıntılı eksik bı değeriniz çıkarsa içinize dert olur. Ayrıca d vitamini ciddi derecede eksik olursa kısırlık yapıyormuş. Benim ciddi eksik çıktı şimdi ilaç icsem mi içmesem mi ayilip bayılıyorum. Kızıyorum doktorlara artık defalarca gittim geldim. Asilamadan önce neden hiç degerlerime bakilmadi diye.
Ayrıca folik asit olarak folbiol kullanmayın onun değeri çok yüksek ihtiyacımız olanın 12 kati. Fazlalığı bebekte otizm yapabiliyor. Ben kullandım şimdi değerim çok yüksek içim içimi yiyor
D vitamini 8 çıktı maalesefAyy kuzum benim düşünmen yeter canım benimm
Transferin kaçıncı günü kuzum
Benimde d vitaminim 15 çıktı sağlık ocağına betaya baktırmak için gittim baktiralim dedik yani.15 berbat bir rakam ..senin değerlerinde ne çıktı
Anladım canımm benimde geçen ay oyle olmustu. Hayırlısı olsunAdetim çok düzensiz geldi bu ay gecikti sonra bi geldi bi bitti bida geldi derken ben doktora gidene kadar araya haftasonu girdi haftasonu calısmıyor doktorum
Başka dr önerisi de al d vitamini çok önemliD vitamini 8 çıktı maalesefDr da hiç düşünmeden ilaç verdi. İlaç da gebelik c grubu. Galiba icmicem ayy bilmiyorum.
@Hurihuri2013 canım hala iki kese var ama biri küçük kaldı. O gelismeyecek muhtemelen tek bebeğiniz olacak dedi dr. Bı umut bekliyorum belki kalp atışı için gittiğimde o da büyümüş olur
Tatlım yıcek ekmegi suyu varsa allahım korur onu lütfen hemen yıkılma bunu demek hiç içimden gelmiyo ama bı tanesı ıyıyse allahım onu bağışlasın sana hanı dıyolar ya kötünün iyisi dıye allahım sana bağıslasın bebıslerını bol bol dua edıcem sana güçlü ol bebeğin herseyı hıssedıyo çünkü onun sana sımsıkı sarılması için morali yüksek tutucax olurmu ne gelirse allahtan canımıniçiD vitamini 8 çıktı maalesefDr da hiç düşünmeden ilaç verdi. İlaç da gebelik c grubu. Galiba icmicem ayy bilmiyorum.
@Hurihuri2013 canım hala iki kese var ama biri küçük kaldı. O gelismeyecek muhtemelen tek bebeğiniz olacak dedi dr. Bı umut bekliyorum belki kalp atışı için gittiğimde o da büyümüş olur
Hayırlısı olsun canım işallah yüzün güler bızıde müjdenle sevındırırsın ben hepinize dua ediyorum allahım dualarımızı duysun kabul etsin işallahKizlar bugun bende gittim doktora beklemiyoruz bu ayda deniyoruz asilama femara ve puregon verdi doktorum tum hormon tahlillerim temiz cikti cok sukur simdiye kadar insülin direncine bakan doktorum olmamisti korkuyordum ondan kaynakli mi diye ama cok sukur degilmis pcos oldugum icin yumurtam beklenenden daha once catliyor olabilirmiş her neyse sali gunu kontrolum var bakalim neler olcak her olumsuzda oturup kendimi harabetsem de yine baslayinca heyecan sardi beni dualarinizda beni de unutmayin
Yumurtlama gününun üstune 14 koy canim. Eger 14 gün sonra adet olmzsa test yap mutlaka.ben adetimin 20 günü yumurtlamam oldu geç yumurtlayınca kestiremiyorum canım
Insaallah güzel haberlr alirsin dr cıktiğın zaman canım. Bizlere de haber ver mutlaka.Kizlar bugun bende gittim doktora beklemiyoruz bu ayda deniyoruz asilama femara ve puregon verdi doktorum tum hormon tahlillerim temiz cikti cok sukur simdiye kadar insülin direncine bakan doktorum olmamisti korkuyordum ondan kaynakli mi diye ama cok sukur degilmis pcos oldugum icin yumurtam beklenenden daha once catliyor olabilirmiş her neyse sali gunu kontrolum var bakalim neler olcak her olumsuzda oturup kendimi harabetsem de yine baslayinca heyecan sardi beni dualarinizda beni de unutmayin
Geçen salı gittim canımPazrtsi mutlaka git canm dr. Ihmal etme. Aşilama yaptırdin mi hic ?
Sağol canım insan 5gün gecikince bi umut baglıyo işteAnladım canımm benimde geçen ay oyle olmustu. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?