Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben en son kan idrar verdim d vitaminimde sıkıntı yokmus ama hafif kansızlık cıktı doktor ilaç verdi onu kullanıyorum..kansızlıkta bi sıkıntı olur mu? Sen hamilesin hamileyken ilaç içiliyor mu?

Canım ben en son kan idrar verdim d vitaminimde sıkıntı yokmus ama hafif kansızlık cıktı doktor ilaç verdi onu kullanıyorum..kansızlıkta bi sıkıntı olur mu? Sen hamilesin hamileyken ilaç içiliyor mu?
Kan ilacı çok problem değil zaten hafif bişey çıktıysa hamile kalana kadar düzeltirsin onu. D vitamini problem biraz. Mümkün olduğunca hamilelikte ilaç içme. Doktorlara göre hava hoş çoğu kisinin bebeğinde problem çıkmıyor diyorlar hemen veriyorlar ilacı hamileyken. Ya ben o çoğu kişiden biri değilsem nolcak ? Onlara hiç bişey tabii. İlacın gebelik grubu b bile olsa ilk üç ay içmemek lazım bence.

serum verseler kuzum .. sen bol bol güneşe çık bulduğunda üşütme ama dikkat et süt yumurta ve ciğer yiyebiliyorsan ye şuan senin için çok önemli

Gunaydinnn herkeseee bugun wifi bulan ben sizlerleyim :-* girip yazdiklarinizi okudun orada fakat yazamadm kapatirim hemen diye nasilsiniz

ama şuan adet olacakmşm gibi karnımda baskı var ve afederseniz utanarak sölüyorum ama büyük wc gelioyo gibi oluyor
Yumurtlamanın üstüne kaç gün geçti canım ? Belki iğnenin etkisi gecmemis olabilir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…