- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
Canım ben en son kan idrar verdim d vitaminimde sıkıntı yokmus ama hafif kansızlık cıktı doktor ilaç verdi onu kullanıyorum..kansızlıkta bi sıkıntı olur mu? Sen hamilesin hamileyken ilaç içiliyor mu?Kızlar asilamadan veya tüp bebekten once mutlaka kan değerlerinize demirinize d vitamininize kısacası her şeye baktirin. Hamile kalınca ilk üç ay ilaç kullanmak sıkıntılı eksik bı değeriniz çıkarsa içinize dert olur. Ayrıca d vitamini ciddi derecede eksik olursa kısırlık yapıyormuş. Benim ciddi eksik çıktı şimdi ilaç icsem mi içmesem mi ayilip bayılıyorum. Kızıyorum doktorlara artık defalarca gittim geldim. Asilamadan önce neden hiç degerlerime bakilmadi diye.
Ayrıca folik asit olarak folbiol kullanmayın onun değeri çok yüksek ihtiyacımız olanın 12 kati. Fazlalığı bebekte otizm yapabiliyor. Ben kullandım şimdi değerim çok yüksek içim içimi yiyor
Günaydın canım iyiyim şükür sengünaydın kızlar nasılsınız
iyiyim işe geldim bende hava kapalı burda içim daraldıGünaydın canım iyiyim şükür sen
Kan ilacı çok problem değil zaten hafif bişey çıktıysa hamile kalana kadar düzeltirsin onu. D vitamini problem biraz. Mümkün olduğunca hamilelikte ilaç içme. Doktorlara göre hava hoş çoğu kisinin bebeğinde problem çıkmıyor diyorlar hemen veriyorlar ilacı hamileyken. Ya ben o çoğu kişiden biri değilsem nolcak ? Onlara hiç bişey tabii. İlacın gebelik grubu b bile olsa ilk üç ay içmemek lazım bence.Canım ben en son kan idrar verdim d vitaminimde sıkıntı yokmus ama hafif kansızlık cıktı doktor ilaç verdi onu kullanıyorum..kansızlıkta bi sıkıntı olur mu? Sen hamilesin hamileyken ilaç içiliyor mu?
ama şuan adet olacakmşm gibi karnımda baskı var ve afederseniz utanarak sölüyorum ama büyük wc gelioyo gibi oluyorYumurtlama gününun üstune 14 koy canim. Eger 14 gün sonra adet olmzsa test yap mutlaka.
serum verseler kuzum .. sen bol bol güneşe çık bulduğunda üşütme ama dikkat et süt yumurta ve ciğer yiyebiliyorsan ye şuan senin için çok önemliKan ilacı çok problem değil zaten hafif bişey çıktıysa hamile kalana kadar düzeltirsin onu. D vitamini problem biraz. Mümkün olduğunca hamilelikte ilaç içme. Doktorlara göre hava hoş çoğu kisinin bebeğinde problem çıkmıyor diyorlar hemen veriyorlar ilacı hamileyken. Ya ben o çoğu kişiden biri değilsem nolcak ? Onlara hiç bişey tabii. İlacın gebelik grubu b bile olsa ilk üç ay içmemek lazım bence.
Rabbim gönlüne göre versin canim. Dualrim hepimiz içinGeçen salı gittim canım
Aşılamayı bu ayın sonu yapacakmıs adet olunca gel yapalım dedi
Günaydn canım. Iyiyz sen nasılsıngünaydın kızlar nasılsınız
Yumurtlamanın üstüne kaç gün geçti canım ? Belki iğnenin etkisi gecmemis olabilir daha.ama şuan adet olacakmşm gibi karnımda baskı var ve afederseniz utanarak sölüyorum ama büyük wc gelioyo gibi oluyor
Şeker kız hoşgeldın iyiyim ben sen nasılsın asılGunaydinnn herkeseee bugun wifi bulan ben sizlerleyim :-* girip yazdiklarinizi okudun orada fakat yazamadm kapatirim hemen diye nasilsiniz
Günaydın sükür iyiyim sen nasılsın tatlımgünaydın kızlar nasılsınız
Iyiyz canimGunaydinnn herkeseee bugun wifi bulan ben sizlerleyim :-* girip yazdiklarinizi okudun orada fakat yazamadm kapatirim hemen diye nasilsiniz
iyiyim kuzum doymak bilmiyorum kasıklarımda ağrı var regli olacam sanırımGünaydın sükür iyiyim sen nasılsın tatlım
Acaba dıyommmmmmmiyiyim kuzum doymak bilmiyorum kasıklarımda ağrı var regli olacam sanırım
iyiyim sukur abla adeti bekliyorum iste bakalim neler olucakkŞeker kız hoşgeldın iyiyim ben sen nasılsın asıl
iyiyim sukur adetim gelsin diye bekliyorumIyiyz canimsen nasılsın ??
hadi insallah baska biseydiriyiyim kuzum doymak bilmiyorum kasıklarımda ağrı var regli olacam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?