- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
Evet cnm bende yaptım 12.gunde negatifti..Sabah test yapmıştım idrar testi ama negatif sonuçlandı ümidimi yitirmişti çok ağladım bugün amaSeevKaad seninde idrar testin negatif çıkmıştı bnce tekrar bna ümit oldun olumlu sonuçlar duydukça bizde ümit oluyo
İnşallh canm bnm ya dualarımız senle lütfen sende bize dua et hamilesin duan kabul olur inşallhEvet cnm bende yaptım 12.gunde negatifti..
üzüldüm hatta kullandigim tum ilaclari bıraktım..ama bugün resmen şoka ugradim çünkü hic beklemiyodum..2 gun sonra tekrar kan vericem insallah yükselir ve saglikli bi gebelik olur
Ayy insallah benimde kanda cikarEvet cnm bende yaptım 12.gunde negatifti..
üzüldüm hatta kullandigim tum ilaclari bıraktım..ama bugün resmen şoka ugradim çünkü hic beklemiyodum..2 gun sonra tekrar kan vericem insallah yükselir ve saglikli bi gebelik olur
Bende araştırma hastanesinde yaptırdım..Kızlar asılama yaptıranlar nelere dıkkat ettı unv hastanesınde asılama yaptıran danvarsa neler ıstendı sartlar ne bılenler yazabılırmı ılk asılaması tutan varmı bende 11.gunum buay son denuyorum duger ay asılamaya gıdecegım olmazsa
coksevindim darisi basimizaSaol cnm benim allah razi olsun
Canm sen nezman yaptırıyorsun dahaAyy insallah benimde kanda cikargozun aydin canim benim 12.gun positif cikti 3 gun sonra negatif cikti kafayi yiyorum
Doktorumla konustum dedi cumartesi yani yarin sabah evde test yap. Sonuc ne olursa olsun pazartesi kan ver dedi. Dedim 12.gun positif cikti sonra negatif cikti. Ignenin etkisi gecmistir dedi normalde ama cok gorduk idrarda negatif cikip kanda pozitif olan dedim insallah benimde oyledirCanm sen nezman yaptırıyorsun daha
Ay hadi inşallh canm ya bnde idrar testim negatif çıktı ama topladım kendimi inşallh olumlu sonuçlar görürüz tabi hayrlısı ay bnde pazartesi kan vercem canm inşallh güzel sonuçlar alırız kızzDoktorumla konustum dedi cumartesi yani yarin sabah evde test yap. Sonuc ne olursa olsun pazartesi kan ver dedi. Dedim 12.gun positif cikti sonra negatif cikti. Ignenin etkisi gecmistir dedi normalde ama cok gorduk idrarda negatif cikip kanda pozitif olan dedim insallah benimde oyledir
Insallah cnm insallah Rabbim nasip etsin herkese..bu surec cok zor yaşayan bilir gerçekten..coksevindim darisi basimiza
Insallah canim allah sesimizi duysunAy hadi inşallh canm ya bnde idrar testim negatif çıktı ama topladım kendimi inşallh olumlu sonuçlar görürüz tabi hayrlısı ay bnde pazartesi kan vercem canm inşallh güzel sonuçlar alırız kızz
Cnm ben asilama yatırmadım henüz de olmazsa düşünüyorum birkacaya surec nasil zormuInsallah cnm insallah Rabbim nasip etsin herkese..bu surec cok zor yaşayan bilir gerçekten..
İnşallah çok teşekkürler.Hayırlı olsun inşallah
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar aşılamam tutmuş..
Cok şaşkınım inanamıyorum hala
Sadece kasik ve bel agrim oldu..
Sabah kac kere wcye gittim adet oldum sanarak..
Insallah sizlerinde aşılamadı tutar..
Canım gönülden diliyorum rabbimden..
yerlesme kanamasi olamazmiBenim tutmadı kızlarinşallh sizinkiler hayrlısıyla olur. Rabbim isteyen herkese versin elden bişi gelmıo sağlık olsun
yerlesme kanamasi olamazmi
Yok cnm sanmıom yayerlesme kanamasi olamazmi
anlıyorum uzuluyorum bende rabbim enkisa zamanda veriir insalahYok cnm sanmıom yazaten stresliyim üstüne lekem de geldi tam allak bullak oldum
İnşllh cnmanlıyorum uzuluyorum bende rabbim enkisa zamanda veriir insalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?