Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sabah test yapmıştım idrar testi ama negatif sonuçlandı ümidimi yitirmişti çok ağladım bugün ama SeevKaad seninde idrar testin negatif çıkmıştı bnce tekrar bna ümit oldun olumlu sonuçlar duydukça bizde ümit oluyo

Evet cnm bende yaptım 12.gunde negatifti..
üzüldüm hatta kullandigim tum ilaclari bıraktım..ama bugün resmen şoka ugradim çünkü hic beklemiyodum..2 gun sonra tekrar kan vericem insallah yükselir ve saglikli bi gebelik olur

İnşallh canm bnm ya dualarımız senle lütfen sende bize dua et hamilesin duan kabul olur inşallh

Ayy insallah benimde kanda cikar gozun aydin canim benim 12.gun positif cikti 3 gun sonra negatif cikti kafayi yiyorum

Bende araştırma hastanesinde yaptırdım..
Yaptırman gereken evrakları zaten sana veriyolar bi kâğıtta..onlari hazırlayıp getiriyosun ilgili bölüme..sonra evrakların kurula gidiyo onaylaniyo..onay çıktıktan sonra dosyanı alıp adetliyken gidiyosu ve tedavin basliyo cnm bu kadar

Canm sen nezman yaptırıyorsun daha
Doktorumla konustum dedi cumartesi yani yarin sabah evde test yap. Sonuc ne olursa olsun pazartesi kan ver dedi. Dedim 12.gun positif cikti sonra negatif cikti. Ignenin etkisi gecmistir dedi normalde ama cok gorduk idrarda negatif cikip kanda pozitif olan dedim insallah benimde oyledir

Ay hadi inşallh canm ya bnde idrar testim negatif çıktı ama topladım kendimi inşallh olumlu sonuçlar görürüz tabi hayrlısı ay bnde pazartesi kan vercem canm inşallh güzel sonuçlar alırız kızz

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlarrrrrr aşılamamın 11.günüydü adetim ayın 16 sına olması gererkti az önce kahverengi leke gelmiş biraz adet mı oluyom bu neyin nesi anlamadım valla

Benim tutmadı kızlar inşallh sizinkiler hayrlısıyla olur. Rabbim isteyen herkese versin elden bişi gelmıo sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…