Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben sana ne dedim ya işte kızmış gördün mü ümidini kaybetme Allah yeterki ol desin canm lütfen psikoloji etkilio bak hep olumlu düşün atabilirsem bişi atcam bak ona Bi
Ve faceden gördüm kadının tek tüpü açık ve eşinin sperm sayısı olağandan azmış ama hamile kızlar modu düşürmeyelim olumlu düşünelim olumlu sonuçlar olsun hepimizin olmazasada hayırsız deriz alan da Allah veren de. Olumlu enerjiler Gaziantep ten sizlere

O zmn hic umudunu kaybetme senin daha zamanin var şimdiden modunu düsürme bu aşilama doneminde moral da cok onemli gercekten modun hep yüksek olsun insllh pazrtsi gzl haberlerini aliriz bence artik teste yapma kan testi yap ben hic evde test yapmadim o ara cunku hic cesaret edemiyordum test aldim eve geldim oyle koydum kullanmadom hic cesaret edemedim sen umidini kaybetme dua et rabbim çaresizlerin yanindadir hepimiz ayniyiz rabbim insllh en kisa zamanda hepimizin yuzunu gildurur ama sen stres sikinti yapma cnm miral cok onemli

O zmn hic umudunu kaybetme senin daha zamanin var şimdiden modunu düsürme bu aşilama doneminde moral da cok onemli gercekten modun hep yüksek olsun insllh pazrtsi gzl haberlerini aliriz bence artik teste yapma kan testi yap ben hic evde test yapmadim o ara cunku hic cesaret edemiyordum test aldim eve geldim oyle koydum kullanmadom hic cesaret edemedim sen umidini kaybetme dua et rabbim çaresizlerin yanindadir hepimiz ayniyiz rabbim insllh en kisa zamanda hepimizin yuzunu gildurur ama sen stres sikinti yapma cnm miral cok onemli

Arkadaşlar merhaba. Umarım doğru yere yazıyorumdur :) Hamile kalırsam buraya yazıp herkesi bildireceğim demiştim kendime. Yaklaşık 2 yıldır evliyim. Polikistik over nedeniyle hamile kalamıyordum. Yaklaşık 5 doktor değiştirdikten sonra bir prof. dr. ile tedaviye başladım. Son adet tarihim 7 kasımdı. 9 kasımdan itibaren yumurtamın büyümesi için femara isimli ilaç kullandım. Yumurtam 17 mm olduktan sonra doktor 25 Kasımda göbekten ovitrella çatlatma iğnesi vurdu. Herkeste aynı ağrı yapar mı bilmiyorum ama benim karnım çok ağrımıştı. İğne vurulduktan 1 gün sonra yani 26 Kasımda aşılama yapıldı. Aşılama yapılırken idrara sıkışıktım. Aşılamadan yaklaşık 4 gün sonra üşümeye ve hiç göğüs hassasiyeti olmayan ben göğüslerime dokununca acı duymaya başladım. 8 aralıkta dayanamayıp kan testi yaptırdım ve beta hcg 41 çıktı. 2 gün bekledim tekrar kan verdim ve 81 çıktı :) çok şükür şu an 8 haftalık hamileyim. Umudunuzu sakın kaybetmeyin. Benim hamile kalma şansım %15 'ti.

Hayrlı Olsun canmm senin adımçna çok sevindim sağ salim de kucağına alırsın inşallh

Hayrlı Olsun canmm senin adımçna çok sevindim sağ salim de kucağına alırsın inşallh ❤
Amin inşallah. Allah herkese nasip etsin. :)

Hayirlisi artik canim kismette varsa olur

Yarın bir hafta oluyor aşılama olalı ama benim şimdi kanamam oldu anlamadım neden oldu. Adet kanaması desem çok erken değil mi ya daha. Yerleşme desem pembe ya da kahverengi değildi damla kadar da değil bildiğin ıslak bir akıntı hissettim ec ye gittim peçeteye silimdim kan geldi. Yarın doktorumu arayacağım ne olduğunu anlayamadım sadece dünden beri aşırı sancılarım vardı bugün hele hep kıvrandım nerdeyse.

Canım neden öle oldu acaba ya şu an hala gelio mu ve ondan önce hiç başka koyu leke gelmiş miydi aniden kan mı geldi yoksa

Eki Görüntüle 2574316
Arkadaşlar bu değerler nasıl. Doğal yol ile hamile kalmak zor mu? Dr. Aşılama dedi
Sperm sayısı güzelde ileri hızlı sayısı çok düşük ondan demiştir aşılama diye ama Allahım ne olmazları olduruyor, normal yolla hamile kalamazsın kimse diyemez yani bilimsel olarak şansın düşük gözüksede normal için tabiri caizse Rabbim için çocuk oyuncağı

sabaha kadar kanamam birdaha gelmedi. Ama çok zor bir gece geçirdim sancıdan ağlasım sızladım. Dedim göbeğim fırlayacak deliğinden o derece bir sancıydı. Sabah doktoru aradım normal merak etme dedi. O sancılarda normal o kan da normal adet değil o dedi. Sevindim inşallah çektiğimiz bu ağrıların sonucunda hayırlısıyla bebeğimiz gelir bize

İnşllh cnm anlattığına göre normal Bi sancı değilmiş bu derece niye olmuş ya bnmde sancım oluyo ama ara ara tutuyo beni

İnşallah bebeğindir canım. Benim de bu kadar çok ağrım oldu 8,5-7,2 cm kist oluşmuş ilaçlardan. İnşallah seninki bebektedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…