Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kan tahlili yaptırdım 200.8 çıktı yani pozitif. Ama geç yaptığım için doktoru arayamadim yarın inşallah görüşeceğim kendisiyle. inşallah sağlıklı hayırlı bir gebeliktir

Tebrik ederim canim Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insllh hepimiz icin hayirli olani olucaktir Rabbim hayirli olani basip et dua et bizlere

Tebrik ederim canim Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insllh hepimiz icin hayirli olani olucaktir Rabbim hayirli olani basip et dua et bizlere
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim. Daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım ya içimdeki korkuya engel olamıyorum. Ama kimyasallardaki değerim çok çok düşüktü inşallah bu sağlıklı hayırlı bir gebeliktir. Doktorum ne diyecek bakalım. Dua etmem mi hiç kaderdaşız burdaki herkes. Rabbim hepimizin tez zamanda hayırla sağlıkla kucağına bebeklerini almayı nasip etsin

Amin canim hadi insllh bu sefer hyrlisiyla olmus olsun guzl haberlerlw gel canim korkutma kendini

Kan tahlili yaptırdım 200.8 çıktı yani pozitif. Ama geç yaptığım için doktoru arayamadim yarın inşallah görüşeceğim kendisiyle. inşallah sağlıklı hayırlı bir gebeliktir
Tebrik ederim hayirli olur insallah

Amin canim hadi insllh bu sefer hyrlisiyla olmus olsun guzl haberlerlw gel canim korkutma kendini
Doktorum hayırlı olsun dedi direk cuma akşamı tekrarla testi 10 gün sonrada ultrasona gel dedi. çok şükür arkadaşlar inşallah sevincimiz sağlıkla hayırla devam eder. Rabbim sizlerede isteyen herkesede nasip eder inşallah

Arkadaşlar Bende bugün testi tekrarladım dr um demişti 2 gün sonra tekrarla diye ama yükselme olmamış hiç düşmede yok yükselmede. 2 gün önce 200.8 di bugün 200.4 çıktı anlamadım ben bunu. Çok korkuyorum. Akşam testi yaptığjm için doktoru arayamadım yarın arayacağım artık muhtemelen 2 gün sonra yine tekrarla testi diyecek bitmiyor bekleyiş Sitres arkadaşlar. Dua edelim birbirimize.

Aynı yerde mi kan verdin

Stres yapma cnm hersey guzel olucak diye düşün..yorma kendini dinlen..2 gun sonra tekrarla kan testini..

Üzülme stres yapma canm inşallh yükselir dualarımız seninle

Insallah hayırlısıyla tutmuştur. Durumunuz ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…