- 6 Ocak 2020
- 35
- 30
- 3
- 27
Kan tahlili yaptırdım 200.8 çıktı yani pozitif. Ama geç yaptığım için doktoru arayamadim yarın inşallah görüşeceğim kendisiyle. inşallah sağlıklı hayırlı bir gebeliktir
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim. Daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım ya içimdeki korkuya engel olamıyorum. Ama kimyasallardaki değerim çok çok düşüktü inşallah bu sağlıklı hayırlı bir gebeliktir. Doktorum ne diyecek bakalım. Dua etmem mi hiç kaderdaşız burdaki herkes. Rabbim hepimizin tez zamanda hayırla sağlıkla kucağına bebeklerini almayı nasip etsinTebrik ederim canim Rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insllh hepimiz icin hayirli olani olucaktir Rabbim hayirli olani basip et dua et bizlere
maasallah hayirli olsunKan tahlili yaptırdım 200.8 çıktı yani pozitif. Ama geç yaptığım için doktoru arayamadim yarın inşallah görüşeceğim kendisiyle. inşallah sağlıklı hayırlı bir gebeliktir
Teşekkür ederim Rabbim hepimize bebeklerimizi tez zamanda sağlıkla hayırla versin inşallahmaasallah hayirli olsun
Aşılama.yaptırdın sorun neydiTeşekkür ederim Rabbim hepimize bebeklerimizi tez zamanda sağlıkla hayırla versin inşallah
Polikistik over dışında bir sorun yoktu. Evet 2.aşılamam bu, ilkini geçen ay yaptırmıştım kimyasal gebelik oluşmuştu onda.Aşılama.yaptırdın sorun neydi
Amin canim hadi insllh bu sefer hyrlisiyla olmus olsun guzl haberlerlw gel canim korkutma kendiniAmin inşallah canım çok teşekkür ederim. Daha önce 2 kimyasal gebelik yaşadım ya içimdeki korkuya engel olamıyorum. Ama kimyasallardaki değerim çok çok düşüktü inşallah bu sağlıklı hayırlı bir gebeliktir. Doktorum ne diyecek bakalım. Dua etmem mi hiç kaderdaşız burdaki herkes. Rabbim hepimizin tez zamanda hayırla sağlıkla kucağına bebeklerini almayı nasip etsin
Tebrik ederim hayirli olur insallahKan tahlili yaptırdım 200.8 çıktı yani pozitif. Ama geç yaptığım için doktoru arayamadim yarın inşallah görüşeceğim kendisiyle. inşallah sağlıklı hayırlı bir gebeliktir
Doktorum hayırlı olsun dedi direkAmin canim hadi insllh bu sefer hyrlisiyla olmus olsun guzl haberlerlw gel canim korkutma kendini
Teşekkür ederim Allah razı olsunTebrik ederim hayirli olur insallah
Aynı yerde mi kan verdinArkadaşlar Bende bugün testi tekrarladım dr um demişti 2 gün sonra tekrarla diye ama yükselme olmamış hiçdüşmede yok yükselmede. 2 gün önce 200.8 di bugün 200.4 çıktı anlamadım ben bunu. Çok korkuyorum. Akşam testi yaptığjm için doktoru arayamadım yarın arayacağım artık muhtemelen 2 gün sonra yine tekrarla testi diyecek bitmiyor bekleyiş Sitres arkadaşlar. Dua edelim birbirimize.
Stres yapma cnm hersey guzel olucak diye düşün..yorma kendini dinlen..2 gun sonra tekrarla kan testini..Arkadaşlar Bende bugün testi tekrarladım dr um demişti 2 gün sonra tekrarla diye ama yükselme olmamış hiçdüşmede yok yükselmede. 2 gün önce 200.8 di bugün 200.4 çıktı anlamadım ben bunu. Çok korkuyorum. Akşam testi yaptığjm için doktoru arayamadım yarın arayacağım artık muhtemelen 2 gün sonra yine tekrarla testi diyecek bitmiyor bekleyiş Sitres arkadaşlar. Dua edelim birbirimize.
Üzülme stres yapma canm inşallh yükselir dualarımız seninleArkadaşlar Bende bugün testi tekrarladım dr um demişti 2 gün sonra tekrarla diye ama yükselme olmamış hiçdüşmede yok yükselmede. 2 gün önce 200.8 di bugün 200.4 çıktı anlamadım ben bunu. Çok korkuyorum. Akşam testi yaptığjm için doktoru arayamadım yarın arayacağım artık muhtemelen 2 gün sonra yine tekrarla testi diyecek bitmiyor bekleyiş Sitres arkadaşlar. Dua edelim birbirimize.
Kist şüphesiyle geçenlerde doktorum aşılamayı ertelemişti. Yani benm doktorum yapmamişti. Geçmiş olsun canmKızlar 5 buçuk cm kistim var. Sizce aşılama olur mu? Kisti olup aşılama olan var mı?
Sağolasın canım ilaçsız yapmazlar mı acaba yumurtam kendiliğinden oluşuyor zatenKist şüphesiyle geçenlerde doktorum aşılamayı ertelemişti. Yani benm doktorum yapmamişti. Geçmiş olsun canm
Canım bilmıom o kadarını inan ki doktorunls bir görüş istersenSağolasın canım ilaçsız yapmazlar mı acaba yumurtam kendiliğinden oluşuyor zaten
Yarın bi gitçem bakalım ne diyecekCanım bilmıom o kadarını inan ki doktorunls bir görüş istersen
Insallah hayırlısıyla tutmuştur. Durumunuz ne oldu?Arkadaşlar Bende bugün testi tekrarladım dr um demişti 2 gün sonra tekrarla diye ama yükselme olmamış hiçdüşmede yok yükselmede. 2 gün önce 200.8 di bugün 200.4 çıktı anlamadım ben bunu. Çok korkuyorum. Akşam testi yaptığjm için doktoru arayamadım yarın arayacağım artık muhtemelen 2 gün sonra yine tekrarla testi diyecek bitmiyor bekleyiş Sitres arkadaşlar. Dua edelim birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?