- 20 Mayıs 2012
- 592
- 540
- 303
- 41
Aynı yerde mi kan veriyorsunuzArkadaşlar benim durum çok karıştı hiç bir şey anlamıyoruz bu işten. Aşılamanın 13.günü hcg 200.8 çıktı 2 gün sonra tekrarla dedi dr. Bu sefer 200.4 çıktı 2 gün sonra yine tekrarla dedi bu seferde 208.5 çıktı ne düşüyor ne yükseliyor. Enteresan bir durum dedi dr. Rayına oturana kadar takip edecez böyle 2 günde 1 tahlil yaparak dedi. Daha önce böyle bişey ya da buna benzer birşey yaşayan oldu mu?
İlk ikisini evet aynı yerde ve aynı saatte verdim. Üçüncüyü farklı yerde verdim şehir dışındaydım ama çarşamba günü tekrar vereceğim onu yine ilk ikiyi yaptırdığım yerde vereceğimAynı yerde mi kan veriyorsunuz
Hayırlısı olur yukselise gecer inşallah cnmArkadaşlar benim durum çok karıştı hiç bir şey anlamıyoruz bu işten. Aşılamanın 13.günü hcg 200.8 çıktı 2 gün sonra tekrarla dedi dr. Bu sefer 200.4 çıktı 2 gün sonra yine tekrarla dedi bu seferde 208.5 çıktı ne düşüyor ne yükseliyor. Enteresan bir durum dedi dr. Rayına oturana kadar takip edecez böyle 2 günde 1 tahlil yaparak dedi. Daha önce böyle bişey ya da buna benzer birşey yaşayan oldu mu?
Tamam canım hep aynı yerde vermeye çalış. Kanaman falan yok değil mi yat dinlen stres yapmamaya çalış inşallah bebeğin sağlıcakla seninle olurİlk ikisini evet aynı yerde ve aynı saatte verdim. Üçüncüyü farklı yerde verdim şehir dışındaydım ama çarşamba günü tekrar vereceğim onu yine ilk ikiyi yaptırdığım yerde vereceğim
Canım internetten araştırdın mı senin gibi olan kişiler varmış. İnşallah senin ki sağlıkla ilerler . Bol bol dua etİlk ikisini evet aynı yerde ve aynı saatte verdim. Üçüncüyü farklı yerde verdim şehir dışındaydım ama çarşamba günü tekrar vereceğim onu yine ilk ikiyi yaptırdığım yerde vereceğim
İnşallah ya belirsizlik içinde yaşıyorum resmenHayırlısı olur yukselise gecer inşallah cnm
Bayağı enteresan sonuç 3 kezdir
Ya internetten çıkmıyorum nerdeyse ama bulamadım benim gibi olanı, ilkten yükselip sonra sabit kalanlar var ama benimki gibi 3 kez üst üste denk gelmedim yada bi benzerine. Bakalım yarın tekrar bir tahlil yapacağız işte. Yarın tam ilk öğrenmemden itibaren 1 hafta geçmiş olacakCanım internetten araştırdın mı senin gibi olan kişiler varmış. İnşallah senin ki sağlıkla ilerler . Bol bol dua et
Canım merhaba... Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğin. Kasık ve bel ağrıların ne zaman başlamıştı öğrenebilir miyim?Kızlar aşılamam tutmuş..
Cok şaşkınım inanamıyorum hala
Sadece kasik ve bel agrim oldu..
Sabah kac kere wcye gittim adet oldum sanarak..
Insallah sizlerinde aşılamadı tutar..
Canım gönülden diliyorum rabbimden..
Merhaba cnm..Canım merhaba... Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğin. Kasık ve bel ağrıların ne zaman başlamıştı öğrenebilir miyim?
Ay inşallah benim de olurMerhaba cnm..
Allah razi olsun sağlıkla alırız kucagimiza inşallah..
Ağrılarım adetten 2 3 gun once başlamıştı hatta hamile olduğumu hic düşünmedim cunku aynı adet sancıları gibiydi..
Inşallah cnm Insallah herkese dua ediyorumAy inşallah benim de olurözel değilse sorununuz neydi?
Çok doğru kuzum haklısınInşallah cnm Insallah herkese dua ediyorum
Sorun sebepsiz olarak gözüküyo
Ama illaki bi nedeni vardi yada zamani vakti gelmemisti
Yaa banada devamlı sebepsiz deniliyor belirlenemeyen kısırlık bile demek istediler hep diyorum illaki bir şey vardır tutmuyordur. En son artık benim gibiler hamile kalamıyor galiba gerçekten kısırlık kısmına inanmışken yazını gördüm sanırım aşılama doğru mudur? Kaçıncı aşılaman da tuttu acaba bilgi verebilir misin? Umutlandım resmenInşallah cnm Insallah herkese dua ediyorum
Sorun sebepsiz olarak gözüküyo
Ama illaki bi nedeni vardi yada zamani vakti gelmemisti
Inşallah cnm rabbim en kisa zamanda nasip etsiÇok doğru kuzum haklısın
Hayırlı sağlıklı bir evlat olur, kolay doğum olur inşallah, bizlere de dua et
Vakit nasip kismet diyorum artık..Yaa banada devamlı sebepsiz deniliyor belirlenemeyen kısırlık bile demek istediler hep diyorum illaki bir şey vardır tutmuyordur. En son artık benim gibiler hamile kalamıyor galiba gerçekten kısırlık kısmına inanmışken yazını gördüm sanırım aşılama doğru mudur? Kaçıncı aşılaman da tuttu acaba bilgi verebilir misin? Umutlandım resmen
Senin değer artışların nasıl oldu acaba?Merhaba cnm..
Allah razi olsun sağlıkla alırız kucagimiza inşallah..
Ağrılarım adetten 2 3 gun once başlamıştı hatta hamile olduğumu hic düşünmedim cunku aynı adet sancıları gibiydi..
10.01 50.44Senin değer artışların nasıl oldu acaba?
Canım ben buldum kimyasal yazmışlar ama inşallah seninki sağlıklıdır. Başka bi site var ya melek gibi bişey orda yazıyorduYa internetten çıkmıyorum nerdeyse ama bulamadım benim gibi olanı, ilkten yükselip sonra sabit kalanlar var ama benimki gibi 3 kez üst üste denk gelmedim yada bi benzerine. Bakalım yarın tekrar bir tahlil yapacağız işte. Yarın tam ilk öğrenmemden itibaren 1 hafta geçmiş olacak
Canım özeline bakar mısınYa internetten çıkmıyorum nerdeyse ama bulamadım benim gibi olanı, ilkten yükselip sonra sabit kalanlar var ama benimki gibi 3 kez üst üste denk gelmedim yada bi benzerine. Bakalım yarın tekrar bir tahlil yapacağız işte. Yarın tam ilk öğrenmemden itibaren 1 hafta geçmiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?