Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar benim durum çok karıştı hiç bir şey anlamıyoruz bu işten. Aşılamanın 13.günü hcg 200.8 çıktı 2 gün sonra tekrarla dedi dr. Bu sefer 200.4 çıktı 2 gün sonra yine tekrarla dedi bu seferde 208.5 çıktı ne düşüyor ne yükseliyor. Enteresan bir durum dedi dr. Rayına oturana kadar takip edecez böyle 2 günde 1 tahlil yaparak dedi. Daha önce böyle bişey ya da buna benzer birşey yaşayan oldu mu?

Aynı yerde mi kan veriyorsunuz

Hayırlısı olur yukselise gecer inşallah cnm
Bayağı enteresan sonuç 3 kezdir

Tamam canım hep aynı yerde vermeye çalış. Kanaman falan yok değil mi yat dinlen stres yapmamaya çalış inşallah bebeğin sağlıcakla seninle olur

Canım internetten araştırdın mı senin gibi olan kişiler varmış. İnşallah senin ki sağlıkla ilerler . Bol bol dua et

Canım internetten araştırdın mı senin gibi olan kişiler varmış. İnşallah senin ki sağlıkla ilerler . Bol bol dua et
Ya internetten çıkmıyorum nerdeyse ama bulamadım benim gibi olanı, ilkten yükselip sonra sabit kalanlar var ama benimki gibi 3 kez üst üste denk gelmedim yada bi benzerine. Bakalım yarın tekrar bir tahlil yapacağız işte. Yarın tam ilk öğrenmemden itibaren 1 hafta geçmiş olacak

Canım merhaba... Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğin. Kasık ve bel ağrıların ne zaman başlamıştı öğrenebilir miyim?

Canım merhaba... Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla gelsin bebeğin. Kasık ve bel ağrıların ne zaman başlamıştı öğrenebilir miyim?
Merhaba cnm..
Allah razi olsun sağlıkla alırız kucagimiza inşallah..
Ağrılarım adetten 2 3 gun once başlamıştı hatta hamile olduğumu hic düşünmedim cunku aynı adet sancıları gibiydi..

Merhaba cnm..
Ağrılarım adetten 2 3 gun once başlamıştı hatta hamile olduğumu hic düşünmedim cunku aynı adet sancıları gibiydi..
Ay inşallah benim de olur özel değilse sorununuz neydi?

Inşallah cnm Insallah herkese dua ediyorum
Sorun sebepsiz olarak gözüküyo
Ama illaki bi nedeni vardi yada zamani vakti gelmemisti
Çok doğru kuzum haklısın
Hayırlı sağlıklı bir evlat olur, kolay doğum olur inşallah, bizlere de dua et

Inşallah cnm Insallah herkese dua ediyorum
Sorun sebepsiz olarak gözüküyo
Ama illaki bi nedeni vardi yada zamani vakti gelmemisti
Yaa banada devamlı sebepsiz deniliyor belirlenemeyen kısırlık bile demek istediler hep diyorum illaki bir şey vardır tutmuyordur. En son artık benim gibiler hamile kalamıyor galiba gerçekten kısırlık kısmına inanmışken yazını gördüm sanırım aşılama doğru mudur? Kaçıncı aşılaman da tuttu acaba bilgi verebilir misin? Umutlandım resmen

Vakit nasip kismet diyorum artık..
Cunku ben 8 sene boyunca git gel yaptim..
Evet 2.ci aşılamam bu gebeligim..
Inan bende hic ama hic umutlu deildim ama tuttu..

Merhaba cnm..
Senin değer artışların nasıl oldu acaba?

Canım ben buldum kimyasal yazmışlar ama inşallah seninki sağlıklıdır. Başka bi site var ya melek gibi bişey orda yazıyordu

Canım özeline bakar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…