Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Değerim yine yükselmedi 221.1 oldu. Dr sağlıklı ilerlemediği kesinleşti dedi düşecek gözüküyor dedi, düşse rahatlayacağız belkide dedi. Cuma ya da pazartesi tekrar kan ver dedi ben cumayı atlayıp pazartesi yapacağım. Rabbim sonucumu sağlıkla hayırla sonuçlandırsın.

Cok üzüldüm cnm..vardir bundada bi hayir..
Rabbim herşeyin hayırlısını versin..
Hersey bizim imtihanımiz biliyosun..
Uzuluyo insan hemde çok..

Ben kimyasal yaşadığına bile sevinmiştim oluyo benim bebeğim ama tutunamiyo diye..

Gerekli olan bütün tahlillerini yaptır
Atlanan bişey olmasin cnm
Sonra tekrar güç toplayıp devam allahin izniyle

Tabiki şer görünende görünmeyen hayır vardır muhakkak. Hangi tahlilleri yaptırmalıyım bilmiyorum. Benim eşim yurtdışında çalışıyor. 6 ay yok geliyor 3 ay kalıyor.o 3 ayda da çocukçin uğraşıyorum zaten pko var birde.

Normal adetine kaç gün kalması önemli değil önemli olan burda aşılamanın kaçıncı günü gördün kanamayı

Normal adetine kaç gün kalması önemli değil önemli olan burda aşılamanın kaçıncı günü gördün kanamayı
Aşılamanın 11. günü başladı pembe bi kanama oldu kesildi ikinci gün siyaha yakın bi kirmiziyla devam etti 2 gün sürdü. Bu sabah baktığımda çok az yok denecek kadar bi kanama vardi simdi kesildi.

Aşılamanın 11. günü başladı pembe bi kanama oldu kesildi ikinci gün siyaha yakın bi kirmiziyla devam etti 2 gün sürdü. Bu sabah baktığımda çok az yok denecek kadar bi kanama vardi simdi kesildi.
Bugün aşılamanın 13.günü yani bu adet kanaması da olabilir yerleşme kanamasıda. Bence bi kan testi yaptırın. Artık çıkar kanda net olarak

Bugün aşılamanın 13.günü yani bu adet kanaması da olabilir yerleşme kanamasıda. Bence bi kan testi yaptırın. Artık çıkar kanda net olarak
Çok teşekkür ederim yarın kan testi yaptırıp bakayım bi nasip. Hiç ümidim yok ama...

Genetik testleriniz yapıldı mı? Bizimde sebepsizdi eşimin sperm sonuçları normal olunca kimse genetik hasara bakmaya gerek görmedi ama ben yaptırmak istedim.Eşimin yüzde 90 larda DNA hasarı cıktı.Hasarın cok oldugunu bilmeden tüp bebek yapılınca cocuk düşüyor boşa masraf... Sebepsiz olup buraları okuyan varsa cok pahalıda değil yaptırın ona göre önlem alın.

Biz genetige gittik genetik testleri problemli cocugu olanlara yapiyoruz dedi genetik hekimi. Siz nasil yaptirdiniz? Testin adi tam olarak ne?

Biz genetige gittik genetik testleri problemli cocugu olanlara yapiyoruz dedi genetik hekimi. Siz nasil yaptirdiniz? Testin adi tam olarak ne?
Erkek için dna hasar testi yapılıyor.Özel laboratuvarlarda (düzen laboratuar falan) ...Devlette yapmıyorlar sanırım spermi cok düşük olanlara yapıyorlarmış yani devlet buna bakmıyor.Normal sperm tahliline bakıyor.Normal tahliller iyi cıkınca sebepsiz diyorlar. Cihazlar cep telefonları spermde hasar yapıyor aslında erkekte kısırlık kadından daha fazla... Biz 250 tl ye yaptırdık bu testi. Spermde hasar varsa ımsı yada mikro çip tekniğiyle sperm seçilir. Tüp bebek şansıda artar.Bunun dışında antioksidan takviyelerde bazı hasarları düzeltebiliyormuş bakalım bizde faydası olacakmı.. Benim deneyimlerim bunlar Allah herkesin yardımcısı olsun.Çabalarımız karşılıksız kalmasın.

Merhaba cnm..
Allah razi olsun sağlıkla alırız kucagimiza inşallah..
Ağrılarım adetten 2 3 gun once başlamıştı hatta hamile olduğumu hic düşünmedim cunku aynı adet sancıları gibiydi..
Merhaba Hayırlı olsun gebeliğiniz inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Bir şey sormak istiyorum size göğüslerinizde hassasiyet oldu mu hiç olduysa ne zaman başladı acaba

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim.

Yok arkadaşım hiçbir doktor istemedi bende kararsızım yaptırsam mı diye bilemedim Nerede yapılıyor ve ücretleri nedir acaba?

Yok arkadaşım hiçbir doktor istemedi bende kararsızım yaptırsam mı diye bilemedim Nerede yapılıyor ve ücretleri nedir acaba?
Ygen diye bi laboratuvarda yaptırdık 250 tl. Bunun dışında düzen laboratuvar var bu ay onda yaptırıcaz. Takviyeler bakalım hasarı azalttı mı görücez.Biz Kaan Aydos'un yönlendirmesiyle gidiyoruz tabi.. İstersen laboratuvarı arayıp randevu alabilirsin istediğin zaman yapılıyor. Sonuçlarda 20 günde cıkıyor.

Merhaba Hayırlı olsun gebeliğiniz inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Bir şey sormak istiyorum size göğüslerinizde hassasiyet oldu mu hiç olduysa ne zaman başladı acaba
Teşekkür ederim cnm alla razi olsun
Yok olmadı göğsümde hassasiyet..
6.ci haftamda agriyip büyümeye basladilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…