- 15 Haziran 2021
- 101
- 39
- 18
- 30
- Konu Sahibi Breezegrll
-
Hadi insaAllah Allahim sanada bir bebis nasip etsinSelam kızlar buraya en son yazdığımın üzerinden 6 ay geçti. 6 ay tedavilere ara verdim ve sonunda aşılama yaptırmaya karar verdim. Samsun OMÜ tıp fakültesi hastanesinde Davut güven isimli doktora gidiyorum çok tavsiye ettiler ve tedaviye başladık ilk önce rahim filmi çekildi tüplerde herhangi bir sıkıntı gözükmüyormuş 3 ay ara vermemizi istediler ama ben beklemek istemedim 1 ay sonra yani bu gün gittim adetimin 3. gününde ve aşılama yaptırmak istediğimi söyledim doktorum menopur 75 adında iğne verdi ve iğneler bitince yani haftaya Perşembe günü gelmemi istedi ben çok heyecanlıyım ve sizinle de paylaşmak istedim benim için dua edin lütfen gelişmeleri yine yazıp haber vericem sizlere
Amin canım inşallah sende hayırlı haberler alırsınHadi insaAllah Allahim sanada bir bebis nasip etsinBenimde ilk asilamamim 3. Gunu olucak, zaman gecmiyor
Evet oyle oluyo insanAmin canım inşallah sende hayırlı haberler alırsınben şuan bile sabırsızım iğneler bitse de gitsem diye
Aşılama kolay oldu mu peki, kaç mm de catlatma ignesi oldunuz? Benimde bugun 18mm’di catlatma ignesi oldum, yarın ins aşılamaEvet oyle oluyo insanben femara ilac kullandim, 3 yumurtam gelismisti. Ucude catlamis dun doktorum kontrole cagirmisti 3 sansimiz varmis yanii :)) insallah ucunden biri bari tutsaa
Evet cok kolay oldu asilama hic hissetmedim bile doktor bana sorular sorarken oyaladiAşılama kolay oldu mu peki, kaç mm de catlatma ignesi oldunuz? Benimde bugun 18mm’di catlatma ignesi oldum, yarın ins aşılama
Bende meraklanıyorum ilk aşılaman mı? Heveslenmekte istemiyorum insan dusunmeden de edemiyo cok garip hislerEvet cok kolay oldu asilama hic hissetmedim bile doktor bana sorular sorarken oyaladiislem bitti gecmis olsun dedi, 1 saat yattim odada Benim 3 tane yumurtam vardi, biri 22 mm biri 21 mm biride 18 mm, o gunun aksamina catlatma ignesi vuruldum. 35 saat sonrada asilama oldu. Asilamanin ertesi gunu takibimi yapan doktor cagirdi kontrol etmek icin ve 3 yumurtamda catlamis. Suan heycanla bekliyorum yani gun gecmiyor
Evet benimde ilk asilamam, ne hissedecegimi bende bilmiyorum inankiBende meraklanıyorum ilk aşılaman mı? Heveslenmekte istemiyorum insan dusunmeden de edemiyo cok garip hisler
Anlatırım tabi canımSüreci anlatırsınız nasıl geçti neler hissettiniz diye
Ben de Ocak ayının sonuna doğru eğer değerlerim ve yumurtalarim uygunsa düşünüyorum asilama çünkü 8-9 aydır deniyoruz olmadı belki aşılama ile olur diye ümitleniyorum
Bende bugün ilk defa aşılama için doktora gittim. Gonal-F 450 iğne verdiler. 75 ünite yapcam her gün. İlk dozu hemşire yaptı. Haftaya perşembe kontrole gitcem. 2 sene içinde 3 kez düşük yaptım. Aslında İlk düşükte aşılama için doktorum tavsiyede bulundu ama ben maddi olarak ve ruhen hazır değildim. Ki suan çok pişmanım. Cok vakit kaybettim.2 senede çok yiprandım allahim benden daha çok bekleyip yıllarca uğraşan insanlara sabır versin. Benim sağımda miyom çıktı sol tupumde kapalı. Bakalim inşallah olumlu sonuç alırız..Rabbım daha fazla aratmasınSelam kızlar buraya en son yazdığımın üzerinden 6 ay geçti. 6 ay tedavilere ara verdim ve sonunda aşılama yaptırmaya karar verdim. Samsun OMÜ tıp fakültesi hastanesinde Davut güven isimli doktora gidiyorum çok tavsiye ettiler ve tedaviye başladık ilk önce rahim filmi çekildi tüplerde herhangi bir sıkıntı gözükmüyormuş 3 ay ara vermemizi istediler ama ben beklemek istemedim 1 ay sonra yani bu gün gittim adetimin 3. gününde ve aşılama yaptırmak istediğimi söyledim doktorum menopur 75 adında iğne verdi ve iğneler bitince yani haftaya Perşembe günü gelmemi istedi ben çok heyecanlıyım ve sizinle de paylaşmak istedim benim için dua edin lütfen gelişmeleri yine yazıp haber vericem sizlere
Mide bulantısı yapıyor iğneler canım bide bel ve kasık ağrısı bunlar olası yan etkilermiş zaten ama herkeste olacak diye bir şey yok tabi
Amin canım benim Allah isteğen her kadının kucağını boş bırakmasın gerçekten maddi ve manevi insanı çok yıpratan bir süreç ama ben inanıyorum ki bebişlerimizi kucağımıza aldığımız gün hepsini unutucazBende bugün ilk defa aşılama için doktora gittim. Gonal-F 450 iğne verdiler. 75 ünite yapcam her gün. İlk dozu hemşire yaptı. Haftaya perşembe kontrole gitcem. 2 sene içinde 3 kez düşük yaptım. Aslında İlk düşükte aşılama için doktorum tavsiyede bulundu ama ben maddi olarak ve ruhen hazır değildim. Ki suan çok pişmanım. Cok vakit kaybettim.2 senede çok yiprandım allahim benden daha çok bekleyip yıllarca uğraşan insanlara sabır versin. Benim sağımda miyom çıktı sol tupumde kapalı. Bakalim inşallah olumlu sonuç alırız..Rabbım daha fazla aratmasın
Canım meraba.asilama ücreti ne kadar oluyor. Hiç bilgim yokkdaAnlatırım tabi canımşuan için bekliyoruz ve heyecanlı bir süreç bide iğnelerin yan etkileri başladı beni biraz zorluyor ama inşallah sonunda güzel haberler alırız hepimiz
Amin canım inşallah sende hayırlı haberler alırsınben şuan bile sabırsızım iğneler bitse de gitsem diye
Ben fakülte hastanesinde yaptırdığım için sadece muayene ücreti igne ve ilaçların eşimden yaralandigim için bir kısmını ödedim toplam 300 400 lirayı bulduCanım meraba.asilama ücreti ne kadar oluyor. Hiç bilgim yokkda
Ben çatlatma iğnesi olmadım emopur 75 kullanıyorum şuan canimSizde de test böyle oldu mu acaba çatlatma iğnesi 1 hafta önce yapıldı acayip kasık ağrım ve akıntım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?