Aşılama Aşılama yaptırıyorummm🤗

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada kızlar bu gün gittim hastaneye yumurtalıklarım çok güzel gelişmiş cuma gününe kadar emopur'a devam etmemi cumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi vurulmamı sonrasında da ilişki dedi doktor pazar günü hiç bir şey yok pazartesi günü içinde aşılamaya çağırdı bakalım

Kızlar Ankara da özeller aşılamaya hep 3500 diyor sizce normal mi ? Sizler kaça yaptırdınız sanırım Ankara olduğu için fiyatlar boyle

Kızlar Ankara da özeller aşılamaya hep 3500 diyor sizce normal mi ? Sizler kaça yaptırdınız sanırım Ankara olduğu için fiyatlar boyle
Benim maksimum 1000 lira tuttu ilaçlar iğneler falan. Bence gereksiz bu kadar vermek güvenilir bir doktor bul yada benim gibi bir fakülte hastanesine git çünkü ben çok memnunum çok ilgililer doktorumda orada çalışanları da.

Başka bir yer 2650 TL dedi, ya şöyle ben önce şehir Hastanesi'ne gittim tövbe ettim bir daha gitmem diye ordan oraya gönderiyor Dr u görmek imkansız.zaman kaybetmekte istemiyorum çünkü eşim göreve gidecek o yüzden özeller tercihim canım :)

Yani zaman kaybetmek istemiyosan en mantıklısı özel hastane tabi ama bide şöyle bir şey var hsg çekildi mi çünkü rahim filminden sonra 3 ay kendi haline bırakıyorlar

Rahim filminde 3 ay ara mı benim doktor sadece 1 hafta ara verdirtmişti aşılama olduktan sonra kesinlikle ağır kaldırmak ani hareket. Gerekirse temizlik bile yapma hep dinlen doğal beslenmeye çalış aşılamadan sonra yarım saat orda yatırır zaten eve gelince de yere yat ayakları biraz dik öyle uzan bana bunları bi ebe söylemişti eşinde e vitamini evicap kullanabilir yumuşak kapsül ama sade olsun sperm harekete sayısına vs iyi geliyormuş bunu da ebe tavsiye etti kendisinin df bi zaman çocuğu olmamış oda ordan biliyo bende 2000 bin ödemiştim ama ben femera hap ile aşılama oldum

Sabah gidicem aşılamaya valla o kadar heyecanlıyım ki bize doktorum 3 ay ara verin dedi ama ben beklemedim 1 ay sonra gittim demekki kişiden kişiye değişiyor. Valla hiç bir şey yapmicam gerekirse kesin olana kadar yatarım yeterki olsun 2 senedir uğraşıyorum bir düşüğüm oldu tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Aynen kesinlikle aşılamadan sonra ilişki de önerir zaten folik asitini de ihmal etme stres yapma içini ferah tut inşallah olur

Breezegrll evet canım rahim filmi Kasım ayında çekildim her şey tamam yani nasıl geçti asilaman anlatsana :)
Bu arada aşılamadan sonra gunlerce yatıp dinlenmek ile günlük tempoya geri dönmenin döllenme tutunma açısından bir farklılık yaratmadığı bilimsel çalışmalarda ortaya çıkarılmış.

Aşılama iyi geçti zaten 2 dk falan sürdü 15 dk uzandım sonrada evimize geldik bakalım asıl heyecanlı süreç başladı 15 gün sonra kan vermemi istedi doktor bide duphaston diye bir ilaç verdi günde 3 kez kullan dedi hamilelik olursa devam et olmazsa bırak dedi dua edin kızlar olsun artık bir bebişim

İlişki için bu günden sonra serbest dedi kuzum. İnsan ister istemez geriliyor çok stresli bi bekleyiş
Aynen çok stresli aşılamayı unut desem de unutmazsın ama sanki günlük hayatında normal bi ilişki yaşıyormuş sun gibi anın tadını çıkarmaya çalış

Aynen çok stresli aşılamayı unut desem de unutmazsın ama sanki günlük hayatında normal bi ilişki yaşıyormuş sun gibi anın tadını çıkarmaya çalış
Kafaya takmamaya çalışıyorum valla ilk tedaviye başladığımda hep bir belirti falan arıyodum kendimde şimdi kendimi olmayabilir diye hazırladım olursa sürpriz gibi olur bakalım ayın 18ine randevu aldım heycanla bekliyoruz

Imarım güzel sonuç alırsın ne kadardır deniyorsun benim artık pekde beklentim yok doktor değiştirdim ayın 20 de randevu sert diyolar ama bakalım

Imarım güzel sonuç alırsın ne kadardır deniyorsun benim artık pekde beklentim yok doktor değiştirdim ayın 20 de randevu sert diyolar ama bakalım
2 senedir deniyorum canım 3 kez klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum olmadı 1 kere oldu o da düştü doktor bundan sonrası sağlığın için zararlı aşılamaya git dedi işte Şubat'ta düşük yapalı 1 sene olacak ara verdim dinlenmek istedim çünkü hem fiziken hemde psikolojik olarak yorulmuştum kendimi toparlayıp tekrar başladım bakalım hayırlısı inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmaz çünkü zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…