Bende cuma gunu aşılama oldum fakülteye gidiyorum hiç ne yat ne kalk bisey de demediler hatta ilişki bile demediler 14. Gün olmazsa yada olursa gel dediler bende muallâktayım cnm aynı gün yapılmış işlem umarım ikimizinde dilekleri gerçek olur bugün sadece goguslerim şişti ama duphaston kullanıyorum ondan sanırım gebelik testi dün e kadar pozitifti ilaç etkisi için yapmıştım şuan negatif e dondu 11 gün kaldı umarım herşey yolunda giderIyi gunler sorum oucakdi asilama oldum 13 kasimda asilamadan sonra neye dikkat etmemiz gerek?hangi besinleri tuketmeliyiz bilgisi olanlar deneyimlerinden tavsiyeler vere bilirmi lutfen.
Doktor bana dikkat et dedi fazla yorma kendini dedi herkesin vucut yapisi ayni degil her halde bilemiyorum yinede bu kadar sey yasiyoruz 14 gun bari kendimize dikkat edelim bende agrilar falanda oluyo oyle siddetli agrindeyil ama kramp gibiBende cuma gunu aşılama oldum fakülteye gidiyorum hiç ne yat ne kalk bisey de demediler hatta ilişki bile demediler 14. Gün olmazsa yada olursa gel dediler bende muallâktayım cnm aynı gün yapılmış işlem umarım ikimizinde dilekleri gerçek olur bugün sadece goguslerim şişti ama duphaston kullanıyorum ondan sanırım gebelik testi dün e kadar pozitifti ilaç etkisi için yapmıştım şuan negatif e dondu 11 gün kaldı umarım herşey yolunda gider
Doktor bana dikkat et dedi fazla yorma kendini dedi herkesin vucut yapisi ayni degil her halde bilemiyorum yinede bu kadar sey yasiyoruz 14 gun bari kendimize dikkat edelim bende agrilar falanda oluyo oyle siddetli agrindeyil ama kramp gibi
Test yaptin negatifmi cikdi bende yapsammi acaba korkuyorumdaBende cuma gunu aşılama oldum fakülteye gidiyorum hiç ne yat ne kalk bisey de demediler hatta ilişki bile demediler 14. Gün olmazsa yada olursa gel dediler bende muallâktayım cnm aynı gün yapılmış işlem umarım ikimizinde dilekleri gerçek olur bugün sadece goguslerim şişti ama duphaston kullanıyorum ondan sanırım gebelik testi dün e kadar pozitifti ilaç etkisi için yapmıştım şuan negatif e dondu 11 gün kaldı umarım herşey yolunda gider
Daha benim 3. Gün cnm hep pozitif çıkıyor ya ben ilaç etkisini de takip ediyorum bugün 2. Çizgi gitti yani artık pozitifte olsa ilerleyen günlerde ilaçla alakalı değil ovulasyon da gebelik te göstermesi gereken cizfideler şuan 11 gün sonra inş adet olmazsam test yapacagimTest yaptin negatifmi cikdi bende yapsammi acaba korkuyorumda
Benimde göğüs şişliği dışında hiç bir şikayetçi kalmadı sadece yatağa yatarken hani tüm gün iş yaparsinda belin ağrır ya öyle oluyor umarım emeklerimizin karşılığını verir rabbimBende cumartesi oldum kızlar bugun ağrılarım kalmadı arada batma oluyor yatıyorum hep beklemek ne zormuş
İnşallah canımBenimde göğüs şişliği dışında hiç bir şikayetçi kalmadı sadece yatağa yatarken hani tüm gün iş yaparsinda belin ağrır ya öyle oluyor umarım emeklerimizin karşılığını verir rabbim
Gebelikte ovulasyonda cnm 2sinlede bakıyorum ilk 2 gün ikiside koyuydu bugün gebelik silikten de açık ovulasyon da yumurta çatlayınca olan renk kadar açık cıktı bakalim9.güne kadar bekleyeceğim artık hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah canımtestle takip ediyorum demişsin ya ovulasyon testiyle mi yoksa normal testle mi takip ediyorsun
İnşallah canım sen cuma mı olmuştun aşılamayıGebelikte ovulasyonda cnm 2sinlede bakıyorum ilk 2 gün ikiside koyuydu bugün gebelik silikten de açık ovulasyon da yumurta çatlayınca olan renk kadar açık cıktı bakalim9.güne kadar bekleyeceğim artık hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba ben de aşılama oldum 2 gün kaldı test yapmamaIyi gunler sorum oucakdi asilama oldum 13 kasimda asilamadan sonra neye dikkat etmemiz gerek?hangi besinleri tuketmeliyiz bilgisi olanlar deneyimlerinden tavsiyeler vere bilirmi lutfen.
Insallah 2 gun sonra guzel haberlerinizi benimlede paylasin lutfenMerhaba ben de aşılama oldum 2 gün kaldı test yapmamadüne kadar tek çizgiydi benimki de çarşamba günü inşallah çift çizgi görürüm Tavuk balık protein ağırlıklı beslenmenize dikkat edin süt içiyorsanız tam yağlı öneriyorlar İnş güzel haberler alırız
Tabi ki de yazarımInsallah 2 gun sonra guzel haberlerinizi benimlede paylasin lutfen
Evet cnm cuma oldum senİnşallah canım sen cuma mı olmuştun aşılamayı
Bende cumartesi oldum canımEvet cnm cuma oldum sen
Bende bugün başlayan yoğun bir bel ağrısı ve goguslerde şişme var ama öyle kaşık ağrısı falan yok bakalım gün gün takip oluruz umarım rabbim hepimize nasip eder kafaya takmak beklemekten de kötüBende cumartesi oldum canım
Aynen canım ya bende arada buraya girip önceki aşılama olanların yazılarını okuyorum benim de karın ağrım geçti bugun biraz batmalar oldu arada bugun ayağa kalktım biraz yat yat ne zormuş bende heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor sankiBende bugün başlayan yoğun bir bel ağrısı ve goguslerde şişme var ama öyle kaşık ağrısı falan yok bakalım gün gün takip oluruz umarım rabbim hepimize nasip eder kafaya takmak beklemekten de kötü
Aynen inşallah sonuda güzel olur inan 72 sayfalık topigi okudum bir umut işteAynen canım ya bende arada buraya girip önceki aşılama olanların yazılarını okuyorum benim de karın ağrım geçti bugun biraz batmalar oldu arada bugun ayağa kalktım biraz yat yat ne zormuş bende heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor sanki
Sende mi Okudun peki özel olmazsa doktorunuz ilişki önerdi miAynen inşallah sonuda güzel olur inan 72 sayfalık topigi okudum bir umut işte
Aynen inşallah sonuda güzel olur inan 72 sayfalık topigi okudum bir umut işteAynen canım ya bende arada buraya girip önceki aşılama olanların yazılarını okuyorum benim de karın ağrım geçti bugun biraz batmalar oldu arada bugun ayağa kalktım biraz yat yat ne zormuş bende heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor sanki
Canım ben fakülteye gidiyorum benim bir çocuğum var birde 24 haftalık sonlandırılan gebeliğin kızım 7 yaşında 19 aydır 2.çocuk olmadı hasta olduğum için fakülte bakıyor olursa da direkt devrederler diye oraya gittim ama sana yemin ederim kendi hemşireye yazdırmaya hiç birşey demiyorlar duyduklarim sadece inan. Ben de burada sordum çünkü doktor duphaston verdi kullan adet olursanda olmazsan da gel dedi ama ben aşılamadan sonraki 2 günü değerlendirdim bir umut eşimde problem yok bende de sınırda pcos sebepsiz infertilite dedilerSende mi Okudun peki özel olmazsa doktorunuz ilişki önerdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?