Anladım canım Allah büyüktür bu ay Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Peki dinleniyor musun yemek bulaşık çamaşır ev işi yapıyor musun bugun nasıldıYani iğne vurundum ama 7 ay içinde hiç hap falan vermediler hep kendim denedim olmadi
Ilk erkek 24 hafta 5 gün gebelik zehirlenmesi eklampsi kaybettim 6 ay sonra kızıma gebe kaldım 35 hafta kan sulandırıcı kullandım asprin hastanede yata yata 2 kg doğdu yavrum yani olanlar da çok zor oldu şimdi olunca direkt riskli gebeliğe geçecem yine genetik testi iğneler ama 1 tane olunca da diyor neden benim kardeşim yok o da çok garip birseyAmin kuzum ilk çocuğun kız mı erkek mi 7 yaşında mı
Vallahi herşeyimi yapıyorum çocuk var yemek ister eşimde yardımcı olmaya calisiyorda o ise gidiyor ne yapılacaksa yapıyorum yatmıyorum fazlaAnladım canım Allah büyüktür bu ay Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Peki dinleniyor musun yemek bulaşık çamaşır ev işi yapıyor musun bugun nasıldı
Demi evet o da kardeş istiyor ben doktora gitmeden önce ilk çocuğum olsun hemen 2 nci yapcam diyordum aşılama günü canım çok yandı belki 2 nci aşılamayı bile gelecek ay denemem.Ilk erkek 24 hafta 5 gün gebelik zehirlenmesi eklampsi kaybettim 6 ay sonra kızıma gebe kaldım 35 hafta kan sulandırıcı kullandım asprin hastanede yata yata 2 kg doğdu yavrum yani olanlar da çok zor oldu şimdi olunca direkt riskli gebeliğe geçecem yine genetik testi iğneler ama 1 tane olunca da diyor neden benim kardeşim yok o da çok garip birsey
Doğru çocuk olunca yatmak neredeVallahi herşeyimi yapıyorum çocuk var yemek ister eşimde yardımcı olmaya calisiyorda o ise gidiyor ne yapılacaksa yapıyorum yatmıyorum fazla
Kızlar bişey sorucam daha önce doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi 1 sene sonunda olmasza gel dedi cuma inşallah tekrar gidicem sorum şu ilaç tedavisine mi başlar aklımda bir sürü soru varAynen canım ya bende arada buraya girip önceki aşılama olanların yazılarını okuyorum benim de karın ağrım geçti bugun biraz batmalar oldu arada bugun ayağa kalktım biraz yat yat ne zormuş bende heyecanla bekliyorum zaman geçmiyor sanki
Canım eşine test yapıldı mı?Kızlar bişey sorucam daha önce doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi 1 sene sonunda olmasza gel dedi cuma inşallah tekrar gidicem sorum şu ilaç tedavisine mi başlar aklımda bir sürü soru var
Bende 19 ay önce hadi çocuk 1 tane daha yapalım diye kalkışmıştım bu ise hahaha al bana çocuk komik ama hep kolay sanıyoruz öyle değil bazenDemi evet o da kardeş istiyor ben doktora gitmeden önce ilk çocuğum olsun hemen 2 nci yapcam diyordum aşılama günü canım çok yandı belki 2 nci aşılamayı bile gelecek ay denemem.
Evet sizin zor geçiyormuş hamilelik inşallah bu farklı olur güzel geçer
Canım başta hsg falan spermiyogram testler yapılıyor 3 ay kadar sürdü benim duruma gore dr karar veriyor ne yapacaginaKızlar bişey sorucam daha önce doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi 1 sene sonunda olmasza gel dedi cuma inşallah tekrar gidicem sorum şu ilaç tedavisine mi başlar aklımda bir sürü soru var
Pazartesi yapılacak inşallah eğer onda da sorun yoksa inşallah yokturCanım eşine test yapıldı mı?
Valla çocuk meselesi yıpratıyor insanı bende evlenelim 2 yıl oldu hiç hamile kalamadım üzülüyorum birde akrabalar falan soruyor yok mu daha diyeBende 19 ay önce hadi çocuk 1 tane daha yapalım diye kalkışmıştım bu ise hahaha al bana çocuk komik ama hep kolay sanıyoruz öyle değil bazen
Kuzum günde 3 duphaston iciyoz hormonlar tavana vurdu inş tutar bakalım bende 2. Aşılama düşünmüyorum bu da aklımda kalmasın acaba dememek için yaptırdım oluruna bırakacağım şu 19 ay çok yıprandım tahammulsuzlestim kafamdan atmaya çalışacağım oldu mi olmadı mi larıKabak çekirdeği yemek iyiymiş kese oluşmasına yardımcı mış burda okumuştum
İnşallah yoktur erkek inferlitesi çok zor oluyorPazartesi yapılacak inşallah eğer onda da sorun yoksa inşallah yoktur
Anladım bakalım cuma gidicem bi tekrar 1 aydır randevu bekliyorum ve artık özele gitmeye karar verdimCanım başta hsg falan spermiyogram testler yapılıyor 3 ay kadar sürdü benim duruma gore dr karar veriyor ne yapacagina
Umarım hamile kalırsın da hiç gerek kalmaz kafandan atmaya kendine yine dikkat etKuzum günde 3 duphaston iciyoz hormonlar tavana vurdu inş tutar bakalım bende 2. Aşılama düşünmüyorum bu da aklımda kalmasın acaba dememek için yaptırdım oluruna bırakacağım şu 19 ay çok yıprandım tahammulsuzlestim kafamdan atmaya çalışacağım oldu mi olmadı mi ları
Çok korkuyorum öyle bişey se diye ama Allahım yardım etsin inşallah değildirİnşallah yoktur erkek inferlitesi çok zor oluyor
Bak ilkini zorla bi şekilde sun sora 2. Düşünmüyoruz mu bu çocuk siz ölünce nolacak bağırmak istiyorum bazen dr sebepsiz kisirsin dedi size gore kolay diye inan ağlayasın geliyorValla çocuk meselesi yıpratıyor insanı bende evlenelim 2 yıl oldu hiç hamile kalamadım üzülüyorum birde akrabalar falan soruyor yok mu daha diye
Bende özele gittim doktorunuzdan memnun kalırsanız gidin en azından aynı günde sonuç çıkıyor doktora gösteriyorsun zaman kaybın olmuyorAnladım bakalım cuma gidicem bi tekrar 1 aydır randevu bekliyorum ve artık özele gitmeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?