Aşılama Asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin kuzum ilk çocuğun kız mı erkek mi 7 yaşında mı
Ilk erkek 24 hafta 5 gün gebelik zehirlenmesi eklampsi kaybettim 6 ay sonra kızıma gebe kaldım 35 hafta kan sulandırıcı kullandım asprin hastanede yata yata 2 kg doğdu yavrum yani olanlar da çok zor oldu şimdi olunca direkt riskli gebeliğe geçecem yine genetik testi iğneler ama 1 tane olunca da diyor neden benim kardeşim yok o da çok garip birsey

Anladım canım Allah büyüktür bu ay Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. Peki dinleniyor musun yemek bulaşık çamaşır ev işi yapıyor musun bugun nasıldı
Vallahi herşeyimi yapıyorum çocuk var yemek ister eşimde yardımcı olmaya calisiyorda o ise gidiyor ne yapılacaksa yapıyorum yatmıyorum fazla

Demi evet o da kardeş istiyor ben doktora gitmeden önce ilk çocuğum olsun hemen 2 nci yapcam diyordum aşılama günü canım çok yandı belki 2 nci aşılamayı bile gelecek ay denemem.
Evet sizin zor geçiyormuş hamilelik inşallah bu farklı olur güzel geçer

Vallahi herşeyimi yapıyorum çocuk var yemek ister eşimde yardımcı olmaya calisiyorda o ise gidiyor ne yapılacaksa yapıyorum yatmıyorum fazla
Doğru çocuk olunca yatmak nerede benim eşim izin aldı 2 gün o baktı bana kaldırmıyor beni ama bugun canım çıkacaktı yatmaktan

Kızlar bişey sorucam daha önce doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi 1 sene sonunda olmasza gel dedi cuma inşallah tekrar gidicem sorum şu ilaç tedavisine mi başlar aklımda bir sürü soru var

Bende 19 ay önce hadi çocuk 1 tane daha yapalım diye kalkışmıştım bu ise hahaha al bana çocuk komik ama hep kolay sanıyoruz öyle değil bazen

Kızlar bişey sorucam daha önce doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi 1 sene sonunda olmasza gel dedi cuma inşallah tekrar gidicem sorum şu ilaç tedavisine mi başlar aklımda bir sürü soru var
Canım başta hsg falan spermiyogram testler yapılıyor 3 ay kadar sürdü benim duruma gore dr karar veriyor ne yapacagina

Ben gittim eşime test yaptırdık düşüktü üroloji Dr ilaç yazdı ona bende kadın doğuma gittim önce hormon testi yaptı(kan veriyorsun)sonra hsg çekildim o da temizdi sonra Adetimin 5.günü klomene başladım 1 hafta sonra gittim yumurtam 26mm olmuş o gün çatlatma iğnesi oldum ertesi günde aşılama oldum

Bende 19 ay önce hadi çocuk 1 tane daha yapalım diye kalkışmıştım bu ise hahaha al bana çocuk komik ama hep kolay sanıyoruz öyle değil bazen
Valla çocuk meselesi yıpratıyor insanı bende evlenelim 2 yıl oldu hiç hamile kalamadım üzülüyorum birde akrabalar falan soruyor yok mu daha diye

Kabak çekirdeği yemek iyiymiş kese oluşmasına yardımcı mış burda okumuştum
Kuzum günde 3 duphaston iciyoz hormonlar tavana vurdu inş tutar bakalım bende 2. Aşılama düşünmüyorum bu da aklımda kalmasın acaba dememek için yaptırdım oluruna bırakacağım şu 19 ay çok yıprandım tahammulsuzlestim kafamdan atmaya çalışacağım oldu mi olmadı mi ları

Canım başta hsg falan spermiyogram testler yapılıyor 3 ay kadar sürdü benim duruma gore dr karar veriyor ne yapacagina
Anladım bakalım cuma gidicem bi tekrar 1 aydır randevu bekliyorum ve artık özele gitmeye karar verdim

Umarım hamile kalırsın da hiç gerek kalmaz kafandan atmaya kendine yine dikkat et

Valla çocuk meselesi yıpratıyor insanı bende evlenelim 2 yıl oldu hiç hamile kalamadım üzülüyorum birde akrabalar falan soruyor yok mu daha diye
Bak ilkini zorla bi şekilde sun sora 2. Düşünmüyoruz mu bu çocuk siz ölünce nolacak bağırmak istiyorum bazen dr sebepsiz kisirsin dedi size gore kolay diye inan ağlayasın geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…