- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 28
- 36
7 yıl önce oldu 2 çocuğum da 19 ayın da 7 ay i hsg ultrasin eşimin tahlilleri benim tahlillerim geçtiAynen inşallah sonuda güzel olur inan 72 sayfalık topigi okudum bir umut işte
Canım ben fakülteye gidiyorum benim bir çocuğum var birde 24 haftalık sonlandırılan gebeliğin kızım 7 yaşında 19 aydır 2.çocuk olmadı hasta olduğum için fakülte bakıyor olursa da direkt devrederler diye oraya gittim ama sana yemin ederim kendi hemşireye yazdırmaya hiç birşey demiyorlar duyduklarim sadece inan. Ben de burada sordum çünkü doktor duphaston verdi kullan adet olursanda olmazsan da gel dedi ama ben aşılamadan sonraki 2 günü değerlendirdim bir umut eşimde problem yok bende de sınırda pcos sebepsiz infertilite dediler
Anladım canım ne güzel bir tane evladın varmış inşallah bu ayda 2 ncisine hamile kalırsın bana da doktor progestan ve estrofem verdi ilaç olarak benim eşimin değerleri düşük o yüzden 2 yıldır olmadı nasip olursa 1 nci bebeğim olacakAynen inşallah sonuda güzel olur inan 72 sayfalık topigi okudum bir umut işte
Canım ben fakülteye gidiyorum benim bir çocuğum var birde 24 haftalık sonlandırılan gebeliğin kızım 7 yaşında 19 aydır 2.çocuk olmadı hasta olduğum için fakülte bakıyor olursa da direkt devrederler diye oraya gittim ama sana yemin ederim kendi hemşireye yazdırmaya hiç birşey demiyorlar duyduklarim sadece inan. Ben de burada sordum çünkü doktor duphaston verdi kullan adet olursanda olmazsan da gel dedi ama ben aşılamadan sonraki 2 günü değerlendirdim bir umut eşimde problem yok bende de sınırda pcos sebepsiz infertilite dediler
7 yıl önce oldu 2 çocuğum da 19 ayın da 7 ay i hsg ultAynen inşallah sonuda güzel olur inan 72 sayfalık topigi okudum bir umut işte
Eskisehirdeyim ben sana söyle diyim bayanlar konuşuyordu Esin de sorun olanlarda tutma ihtimali daha çok yükseliyor diye kaliteli spermler alınıyor çünkü inş cnm önce sana sonra bana rabbim kucağını boş bırakmasınAnladım canım ne güzel bir tane evladın varmış inşallah bu ayda 2 ncisine hamile kalırsın bana da doktor progestan ve estrofem verdi ilaç olarak benim eşimin değerleri düşük o yüzden 2 yıldır olmadı nasip olursa 1 nci bebeğim olacak
Bende düşün o iğneleri 12 gün vurdum 2 yumurta ancak gelişti allah isterse olur rabbim zamanımızı ayarlamıştır ama işte bir kere niyetine girilince tek dilegin o oluyor sankiAnladım canım ne güzel bir tane evladın varmış inşallah bu ayda 2 ncisine hamile kalırsın bana da doktor progestan ve estrofem verdi ilaç olarak benim eşimin değerleri düşük o yüzden 2 yıldır olmadı nasip olursa 1 nci bebeğim olacak
Amin inşallah7 yıl önce oldu 2 çocuğum da 19 ayın da 7 ay i hsg ult
Eskisehirdeyim ben sana söyle diyim bayanlar konuşuyordu Esin de sorun olanlarda tutma ihtimali daha çok yükseliyor diye kaliteli spermler alınıyor çünkü inş cnm önce sana sonra bana rabbim kucağını boş bırakmasın
Canım fostimon 75 12 gün sonra ovitrelle catlatma iğnesi ve ben direkt aşılama oldumAmin inşallahRabbim ikimize de bu ay nasip etsin ikimizde güzel haber alalım burda paylaşalım peki size doktor ilaç olarak ne veemişti
Evet ya bende klomen kullandım tek yumurtam gelişti 26mm olmuş doktor çok iyi dedi bana iğneyi vur durdu 24 saat sonra aşılama yaptı ve yapılırken canım çok yandı ve kan geldiBende düşün o iğneleri 12 gün vurdum 2 yumurta ancak gelişti allah isterse olur rabbim zamanımızı ayarlamıştır ama işte bir kere niyetine girilince tek dilegin o oluyor sanki
Sen ne kullandin amin cnm inşallah rabbimAmin inşallahRabbim ikimize de bu ay nasip etsin ikimizde güzel haber alalım burda paylaşalım peki size doktor ilaç olarak ne veemişti
Benimde hatta hsg de bu kadar canım acımamıştı birde metal birşey kullanıyorlar vidalı falan o katater i rahat sokabilmek için o canımı çok acıttı ama kanamam olmadiEvet ya bende klomen kullandım tek yumurtam gelişti 26mm olmuş doktor çok iyi dedi bana iğneyi vur durdu 24 saat sonra aşılama yaptı ve yapılırken canım çok yandı ve kan geldi
Canım ben klomen büyüdü şimdi de progestan ve estrofem kullanıyorumSen ne kullandin amin cnm inşallah rabbim
Benim o gün biraz kan geldi ve düne kadar karnım çok ağrıdıBenimde hatta hsg de bu kadar canım acımamıştı birde metal birşey kullanıyorlar vidalı falan o katater i rahat sokabilmek için o canımı çok acıttı ama kanamam olmadi
Ben dün iyiydim bgn belim ve göğüsler arada 1 gün inşallah beraber hayırlı haberler alalim cnm burdan takipteyim birşey olursa da yazislaimCanım ben klomen büyüdü şimdi de progestan ve estrofem kullanıyorum
Benim o gün biraz kan geldi ve düne kadar karnım çok ağrıdı
Aynen canım yazışalım burdan inşallah senin ilk aşılama mıBen dün iyiydim bgn belim ve göğüsler arada 1 gün inşallah beraber hayırlı haberler alalim cnm burdan takipteyim birşey olursa da yazislaim
Evet cnm ilk olmuyor diye gidişim ve hiç ilaç kullanmadan aşılamaAynen canım yazışalım burdan inşallah senin ilk aşılama mı
Sınırda pcos cıktı yumurtlama oluyor ama çatlamıyor muhtemelen tahliller iyi adet görüyorum düzenli ama işte rabbim vermiyorEvet cnm ilk olmuyor diye gidişim ve hiç ilaç kullanmadan aşılama
İlaç kullanmadan aşılama mı oldunEvet cnm ilk olmuyor diye gidişim ve hiç ilaç kullanmadan aşılama
Rabbim büyüktür inşallah nasip eder bu aySınırda pcos cıktı yumurtlama oluyor ama çatlamıyor muhtemelen tahliller iyi adet görüyorum düzenli ama işte rabbim vermiyor
Inş şu sayfada çare arayan herkese arasında da bana nasip etsin rabbimRabbim büyüktür inşallah nasip eder bu ay
Amin kuzum ilk çocuğun kız mı erkek mi 7 yaşında mıInş şu sayfada çare arayan herkese arasında da bana nasip etsin rabbim
Yani iğne vurundum ama 7 ay içinde hiç hap falan vermediler hep kendim denedim olmadiİlaç kullanmadan aşılama mı oldun
Ne kadardır çocuk istiyosunuz aşılamayı devlet hastanesinde mi oldunuz ücret ne kadar dıIyi gunler sorum oucakdi asilama oldum 13 kasimda asilamadan sonra neye dikkat etmemiz gerek?hangi besinleri tuketmeliyiz bilgisi olanlar deneyimlerinden tavsiyeler vere bilirmi lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?