Aşılama Asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
7 yıl önce oldu 2 çocuğum da 19 ayın da 7 ay i hsg ultrasin eşimin tahlilleri benim tahlillerim geçti

Anladım canım ne güzel bir tane evladın varmış inşallah bu ayda 2 ncisine hamile kalırsın bana da doktor progestan ve estrofem verdi ilaç olarak benim eşimin değerleri düşük o yüzden 2 yıldır olmadı nasip olursa 1 nci bebeğim olacak

7 yıl önce oldu 2 çocuğum da 19 ayın da 7 ay i hsg ult
Eskisehirdeyim ben sana söyle diyim bayanlar konuşuyordu Esin de sorun olanlarda tutma ihtimali daha çok yükseliyor diye kaliteli spermler alınıyor çünkü inş cnm önce sana sonra bana rabbim kucağını boş bırakmasın

Bende düşün o iğneleri 12 gün vurdum 2 yumurta ancak gelişti allah isterse olur rabbim zamanımızı ayarlamıştır ama işte bir kere niyetine girilince tek dilegin o oluyor sanki

Amin inşallah Rabbim ikimize de bu ay nasip etsin ikimizde güzel haber alalım burda paylaşalım peki size doktor ilaç olarak ne veemişti

Bende düşün o iğneleri 12 gün vurdum 2 yumurta ancak gelişti allah isterse olur rabbim zamanımızı ayarlamıştır ama işte bir kere niyetine girilince tek dilegin o oluyor sanki
Evet ya bende klomen kullandım tek yumurtam gelişti 26mm olmuş doktor çok iyi dedi bana iğneyi vur durdu 24 saat sonra aşılama yaptı ve yapılırken canım çok yandı ve kan geldi

Evet ya bende klomen kullandım tek yumurtam gelişti 26mm olmuş doktor çok iyi dedi bana iğneyi vur durdu 24 saat sonra aşılama yaptı ve yapılırken canım çok yandı ve kan geldi
Benimde hatta hsg de bu kadar canım acımamıştı birde metal birşey kullanıyorlar vidalı falan o katater i rahat sokabilmek için o canımı çok acıttı ama kanamam olmadi

Sen ne kullandin amin cnm inşallah rabbim
Canım ben klomen büyüdü şimdi de progestan ve estrofem kullanıyorum
Benimde hatta hsg de bu kadar canım acımamıştı birde metal birşey kullanıyorlar vidalı falan o katater i rahat sokabilmek için o canımı çok acıttı ama kanamam olmadi
Benim o gün biraz kan geldi ve düne kadar karnım çok ağrıdı

Canım ben klomen büyüdü şimdi de progestan ve estrofem kullanıyorum

Benim o gün biraz kan geldi ve düne kadar karnım çok ağrıdı
Ben dün iyiydim bgn belim ve göğüsler arada 1 gün inşallah beraber hayırlı haberler alalim cnm burdan takipteyim birşey olursa da yazislaim

Iyi gunler sorum oucakdi asilama oldum 13 kasimda asilamadan sonra neye dikkat etmemiz gerek?hangi besinleri tuketmeliyiz bilgisi olanlar deneyimlerinden tavsiyeler vere bilirmi lutfen.
Ne kadardır çocuk istiyosunuz aşılamayı devlet hastanesinde mi oldunuz ücret ne kadar dı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…