- 27 Mart 2020
- 479
- 465
- 53
- 27
Buldum canım zaten gittim ve malesef kistim oluşmuştu ilaç verdi bu ay onu eriticez. 3 bin TL de aşılamaya istediler.Amin canım Iyi bir dr bulman lazım tamam devlet biraz uygun ama ilgi alaka sıfır inşallah bu ay istediğin sonuca ulaşırsın
Zaten aşılama fiyatları o civarda canım özel de iğneleri sigorta karşılamadığı için bende o kadar ödedim inşallah hayırlısı olsunBuldum canım zaten gittim ve malesef kistim oluşmuştu ilaç verdi bu ay onu eriticez. 3 bin TL de aşılamaya istediler.
İnşallah canım senin kaçıncı günün bugün. Test falan yaptın mıZaten aşılama fiyatları o civarda canım özel de iğneleri sigorta karşılamadığı için bende o kadar ödedim inşallah hayırlısı olsun
Aşılamadan sonra 12.ci günüm test yapmadım daha çarşamba günü kan testi verecem açıkçası test yapmaya korkuyorumİnşallah canım senin kaçıncı günün bugün. Test falan yaptın mı
Senin durumunu en iyi ben anlarım.. Bende öyleyim hüsranla karşılaşmak çok zor. Ama inşallah bu kez olucak hiç merak etme Allah büyük..Aşılamadan sonra 12.ci günüm test yapmadım daha çarşamba günü kan testi verecem açıkçası test yapmaya korkuyorum
Ay inşallah canım biraz önce dayanamayıp test yaptım hayali ikinci çizgiyi gördüm yarın tekrarliycam ve çarşamba kan testi vercem inşallah sende müjdeli haber i alırsın bu aySenin durumunu en iyi ben anlarım.. Bende öyleyim hüsranla karşılaşmak çok zor. Ama inşallah bu kez olucak hiç merak etme Allah büyük..
Hayır seçilmiyor spermi direkt rahme bırakıyor sperm kendi gidip bulursa yumurtayı o kadarEvet en iyi yumurta ve en iyi sperm seçiliyor
Kacıncı gununuzAy inşallah canım biraz önce dayanamayıp test yaptım hayali ikinci çizgiyi gördüm yarın tekrarliycam ve çarşamba kan testi vercem inşallah sende müjdeli haber i alırsın bu ay
Belırtınız var mıydı hıssedıyor muydunuzGünaydın evet asilamam tuttu coksukur teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin Allahım
Bende perşembe kan testi vericem insallah bebişlerimiz vardırAy inşallah canım biraz önce dayanamayıp test yaptım hayali ikinci çizgiyi gördüm yarın tekrarliycam ve çarşamba kan testi vercem inşallah sende müjdeli haber i alırsın bu ay
Aşılamadan sonra 13 canimKacıncı gununuz
Ay inşallah canım yaaBende perşembe kan testi vericem insallah bebişlerimiz vardır((
Hiç belirtim yoktu yeni yeni kasik batmalari oluyor mide bulantısı ileBelırtınız var mıydı hıssedıyor muydunuz
Ya inşallah yarın net belli olur çok sevindim şimdiden umarım hayallerimize kavuşuruz canım. İnşallah net görünür yarın inşallahhhAy inşallah canım biraz önce dayanamayıp test yaptım hayali ikinci çizgiyi gördüm yarın tekrarliycam ve çarşamba kan testi vercem inşallah sende müjdeli haber i alırsın bu ay
Inşallah canımYa inşallah yarın net belli olur çok sevindim şimdiden umarım hayallerimize kavuşuruz canım. İnşallah net görünür yarın inşallahhh
hic aşilamasan sonra belirtileriniz varmiydi ❤İlk aşılama da ikizlerim oldu şuan 3 yaşındalar umut olsunbenimle aynı zamanda yaptıran bir arkadaşımın da ikizleri var. Birinin de tek bebeği oldu
Canım ne yaptım sonuç ne?Inşallah canım
Canım kan tahlilin yarın sabah vercem daha yarın aşılamadan sonra tam 15.gun hayırlısı artık bakalımCanım ne yaptım sonuç ne?
Canım kan tahlilin yarın sabah vercem daha yarın aşılamadan sonra tam 15.gun hayırlısı artık bakalım
Kuzum sen yarın test yaparım deyince bende sandım ki idrr yapıcan hayırlısı olsun inşallahCanım kan tahlilin yarın sabah vercem daha yarın aşılamadan sonra tam 15.gun hayırlısı artık bakalım
He idrar testini yaptım ama çok silik cıktı çok hayali iğnenin etkisini yoksa varmı emin olamadım o yüzden en garanti kan testi dedim yarın Git cem işteKuzum sen yarın test yaparım deyince bende sandım ki idrr yapıcan hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?