Benimde ilk asilamam bugün oldu üç yumurta benmde gelişmişti ama biri gebelik için lazım dedi en büyüğü 19 mm olmuştu ama salı çatlatma iğnesi oldum ben gündüz ağrım çok vardı da şuan ağrım yokmerhaba arkadaşlar ben pazartesi günü aşılama yaptım çok zordu çatlatma iğnesi yapılmadı bu gün 4 gün kasık ve bel ağrısı yaşıyorum aşılamadan önce ferma diye bir ilaç kullandım yumurtalık kendiliginden catladi 3 yumurtalık la aşılama yapıldı ilk aşılama bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi çok korkuyorum
Hanımlar aşılama nasıl oluyor acı hissediyor musunuzmerhaba arkadaşlar ben pazartesi günü aşılama yaptım çok zordu çatlatma iğnesi yapılmadı bu gün 4 gün kasık ve bel ağrısı yaşıyorum aşılamadan önce ferma diye bir ilaç kullandım yumurtalık kendiliginden catladi 3 yumurtalık la aşılama yapıldı ilk aşılama bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi çok korkuyorum
Ben de pazartesi ikinci aşılamamı oldum. İlkin de hiç ağrım yoktu. Bunda ilk iki gün baya ağrım oldu. Şimdi de hafif sızlamalar oluyor ara ara. Ama benimki çatlatma iğnesinden. Seninkini bilemedim canım. Umarım bebiş yerleşiyordur.merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü aşılama yaptım çok zordu çatlatma iğnesi yapılmadı bu gün 4 gün kasık ve bel ağrısı yaşıyorum aşılamadan önce ferma diye bir ilaç kullandım yumurtalık kendiliginden catladi 3 yumurtalık la aşılama yapıldı ilk aşılama bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi çok korkuyorum
Canım dayanılmaz bir ağrısı yok. Benim canım tatlıdır. Ben yaptırıyorsam herkes yaptırabilirHanımlar aşılama nasıl oluyor acı hissediyor musunuz
inşallah ya rabbim rabbim isteyen herkese şu cuma gecesi hurmetine nasip etsin inşallahBen de pazartesi ikinci aşılamamı oldum. İlkin de hiç ağrım yoktu. Bunda ilk iki gün baya ağrım oldu. Şimdi de hafif sızlamalar oluyor ara ara. Ama benimki çatlatma iğnesinden. Seninkini bilemedim canım. Umarım bebiş yerleşiyordur.
bana yapılmadı doktorum gerek duymadı kendiliğinden çatladı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBenimde ilk asilamam bugün oldu üç yumurta benmde gelişmişti ama biri gebelik için lazım dedi en büyüğü 19 mm olmuştu ama salı çatlatma iğnesi oldum ben gündüz ağrım çok vardı da şuan ağrım yok
Aminn aminnn inşallahbana yapılmadı doktorum gerek duymadı kendiliğinden çatladı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Normal canım benimki. Seninki mikroçip mi? Kaçıncı aşılaman?Merhaba bende cumartesi aşılama oldum kasık agrım hala ara ara devam ediyor birde bugun cok huzursuzum ağlayasım var kendimi tutuyorum baska belirtim yok umarım hepimiz pozitif sonuç alırızSizin normal aşılama mı mikroçip aşılama mı
Benim ilk aşılama ama ben cok arastırdım çok ısrar ettim mikroçip olsun diye doktoruma hayır boşuna para tuzagı dedi normal aşılama yaptı Allah korusun olmazsa ozaman yaparız dediAllah kucağına almayı nasip etsin canım. Normal canım benimki. Seninki mikroçip mi? Kaçıncı aşılaman?
Anladım canım. Hakkımızda hayırlısı olsunBenim ilk aşılama ama ben cok arastırdım çok ısrar ettim mikroçip olsun diye doktoruma hayır boşuna para tuzagı dedi normal aşılama yaptı Allah korusun olmazsa ozaman yaparız dedi
amin ya rabbim benim ki mikroçip canımMerhaba bende cumartesi aşılama oldum kasık agrım hala ara ara devam ediyor birde bugun cok huzursuzum ağlayasım var kendimi tutuyorum baska belirtim yok umarım hepimiz pozitif sonuç alırızSizin normal aşılama mı mikroçip aşılama mı
amin isteyen herkese inşallah benim mikroçip ile yapıldı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ilk aşılamaAllah kucağına almayı nasip etsin canım. Normal canım benimki. Seninki mikroçip mi? Kaçıncı aşılaman?
Benimde normal kızlar mikroçip aşılama nasıl oluyorMerhaba bende cumartesi aşılama oldum kasık agrım hala ara ara devam ediyor birde bugun cok huzursuzum ağlayasım var kendimi tutuyorum baska belirtim yok umarım hepimiz pozitif sonuç alırızSizin normal aşılama mı mikroçip aşılama mı
Mikroçip sadece hareketli olanlar seçiliyor yıkama işleminden sonra ilaclanıp daha kaliteli hale getirilip öyle aşılama oluyor doktorum böyle anlatmıştıBenimde normal kızlar mikroçip aşılama nasıl oluyor
E benimde öyle oldu dün ama mikroçipli demediler hiç iki saat hareketlilero seçtiler iki saat sonra küçük şırınga ya çekip verdiler ama doktorum hiç mikroçipli diye bahsetmediMikroçip sadece hareketli olanlar seçiliyor yıkama işleminden sonra ilaclanıp daha kaliteli hale getirilip öyle aşılama oluyor doktorum böyle anlatmıştı
bize sordular ikitane var aşılama biri normal diğeri mikroçip ile yapilan biz mikroçip ile yaptık rabbim yardım etsin hepimizeE benimde öyle oldu dün ama mikroçipli demediler hiç iki saat hareketlilero seçtiler iki saat sonra küçük şırınga ya çekip verdiler ama doktorum hiç mikroçipli diye bahsetmedi
merhaba sizde durum nasılMerhaba bende cumartesi aşılama oldum kasık agrım hala ara ara devam ediyor birde bugun cok huzursuzum ağlayasım var kendimi tutuyorum baska belirtim yok umarım hepimiz pozitif sonuç alırızSizin normal aşılama mı mikroçip aşılama mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?