aşılama

Gamze me

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
86
41
3
38
merhaba arkadaşlar ben pazartesi günü aşılama yaptım çok zordu çatlatma iğnesi yapılmadı bu gün 4 gün kasık ve bel ağrısı yaşıyorum aşılamadan önce ferma diye bir ilaç kullandım yumurtalık kendiliginden catladi 3 yumurtalık la aşılama yapıldı ilk aşılama bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi çok korkuyorum

Benimde ilk asilamam bugün oldu üç yumurta benmde gelişmişti ama biri gebelik için lazım dedi en büyüğü 19 mm olmuştu ama salı çatlatma iğnesi oldum ben gündüz ağrım çok vardı da şuan ağrım yok

Hanımlar aşılama nasıl oluyor acı hissediyor musunuz

Ben de pazartesi ikinci aşılamamı oldum. İlkin de hiç ağrım yoktu. Bunda ilk iki gün baya ağrım oldu. Şimdi de hafif sızlamalar oluyor ara ara. Ama benimki çatlatma iğnesinden. Seninkini bilemedim canım. Umarım bebiş yerleşiyordur.

inşallah ya rabbim rabbim isteyen herkese şu cuma gecesi hurmetine nasip etsin inşallah

bana yapılmadı doktorum gerek duymadı kendiliğinden çatladı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba bende cumartesi aşılama oldum kasık agrım hala ara ara devam ediyor birde bugun cok huzursuzum ağlayasım var kendimi tutuyorum baska belirtim yok umarım hepimiz pozitif sonuç alırız Sizin normal aşılama mı mikroçip aşılama mı

Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Normal canım benimki. Seninki mikroçip mi? Kaçıncı aşılaman?

Allah kucağına almayı nasip etsin canım. Normal canım benimki. Seninki mikroçip mi? Kaçıncı aşılaman?
Benim ilk aşılama ama ben cok arastırdım çok ısrar ettim mikroçip olsun diye doktoruma hayır boşuna para tuzagı dedi normal aşılama yaptı Allah korusun olmazsa ozaman yaparız dedi

Benim ilk aşılama ama ben cok arastırdım çok ısrar ettim mikroçip olsun diye doktoruma hayır boşuna para tuzagı dedi normal aşılama yaptı Allah korusun olmazsa ozaman yaparız dedi
Anladım canım. Hakkımızda hayırlısı olsun

Benimde normal kızlar mikroçip aşılama nasıl oluyor

Mikroçip sadece hareketli olanlar seçiliyor yıkama işleminden sonra ilaclanıp daha kaliteli hale getirilip öyle aşılama oluyor doktorum böyle anlatmıştı
E benimde öyle oldu dün ama mikroçipli demediler hiç iki saat hareketlilero seçtiler iki saat sonra küçük şırınga ya çekip verdiler ama doktorum hiç mikroçipli diye bahsetmedi

E benimde öyle oldu dün ama mikroçipli demediler hiç iki saat hareketlilero seçtiler iki saat sonra küçük şırınga ya çekip verdiler ama doktorum hiç mikroçipli diye bahsetmedi
bize sordular ikitane var aşılama biri normal diğeri mikroçip ile yapilan biz mikroçip ile yaptık rabbim yardım etsin hepimize

merhaba sizde durum nasıl

Kızlar aşılamadan önce ilaç ve çatlatma iğnesi denediniz mi? Benim 3. İlaç denemem aşılama düşünüyorum eşinizde veya sizde bir problemden dolayı mı yaptırdınız aşılamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…