Benim de öyle oldu. Mikroçip başka bir şeydir belki ya. Benim de normal ve hızlandırılmış.E benimde öyle oldu dün ama mikroçipli demediler hiç iki saat hareketlilero seçtiler iki saat sonra küçük şırınga ya çekip verdiler ama doktorum hiç mikroçipli diye bahsetmedi
Canım benim yaşımdan dolayı ikinci klomen denememde aşılama oldum. Eşimde ve bende sorun yok görünüyor. İhtimali arttırmak ve zaman kaybetmemek için aşılamayı tercih ettik. Bekleyecek zamanım yoktu. Doktor her türlü olur sizin çocuğunuz diyor bize.Kızlar aşılamadan önce ilaç ve çatlatma iğnesi denediniz mi? Benim 3. İlaç denemem aşılama düşünüyorum eşinizde veya sizde bir problemden dolayı mı yaptırdınız aşılamayı
Bize sormadılar direk bu şekilde yapıldı hastane genelinde bu sekildeymis ama başka anlatmadilarbize sordular ikitane var aşılama biri normal diğeri mikroçip ile yapilan biz mikroçip ile yaptık rabbim yardım etsin hepimize
Bizde hiç sorun yoktu bı senedir olmuyordu iki ay letu kullandım bu ay klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama denedikKızlar aşılamadan önce ilaç ve çatlatma iğnesi denediniz mi? Benim 3. İlaç denemem aşılama düşünüyorum eşinizde veya sizde bir problemden dolayı mı yaptırdınız aşılamayı
Ne kadar ücret ödedin kuzumE benimde öyle oldu dün ama mikroçipli demediler hiç iki saat hareketlilero seçtiler iki saat sonra küçük şırınga ya çekip verdiler ama doktorum hiç mikroçipli diye bahsetmedi
merhaba sizde durum nasıl
çatlama iğnesi yapıldı mı sizeMerhaba ben beklemedeyim test yapıyorum dün basladım dün ve bugün koyulugu takip etmek adına Eki Görüntüle 3246840
rabbim hepimizin kucağını doldursun cok aminBize sormadılar direk bu şekilde yapıldı hastane genelinde bu sekildeymis ama başka anlatmadilar
Peki sonucunuz nedir suanCanım benim yaşımdan dolayı ikinci klomen denememde aşılama oldum. Eşimde ve bende sorun yok görünüyor. İhtimali arttırmak ve zaman kaybetmemek için aşılamayı tercih ettik. Bekleyecek zamanım yoktu. Doktor her türlü olur sizin çocuğunuz diyor bize.
Sonucunuz belli oldumu peki ? Birde letu ve klomenden aynı verimi ni aldınız ben 2 ay Letu kullandım 12. Gün 1 tane yumurtam büyüdü ama klomende 3-4 taneydiBiz
Bizde hiç sorun yoktu bı senedir olmuyordu iki ay letu kullandım bu ay klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama denedik
Letuda almadjm zaten letuda 3 yumurtam gelişti klomende 4 ama letu rahim duvarjnda incelmeye neden olmuş benm daha dün yapıldı asilamam en erken 13 gün sonra belli olurSonucunuz belli oldumu peki ? Birde letu ve klomenden aynı verimi ni aldınız ben 2 ay Letu kullandım 12. Gün 1 tane yumurtam büyüdü ama klomende 3-4 taneydi
Herkesin inşallahrabbim hepimizin kucağını doldursun cok amin
Ben üniversite hastanesinde yaptırdim salı kontrol e gittigimde 300 sadece muayne ücreti verdim 480 iğneye 200 de katatere verdim onun dışında ayrı ücret vermedim asilama günüNe kadar ücret ödedin kuzum
Kaçıncı gündüMerhaba ben beklemedeyim test yapıyorum dün basladım dün ve bugün koyulugu takip etmek adına Eki Görüntüle 3246840
Bende Çarşamba gününden sonra yapmayj düşünüyorum takibiMerhaba ben beklemedeyim test yapıyorum dün basladım dün ve bugün koyulugu takip etmek adına Eki Görüntüle 3246840
Canım ikinci aşılamamı oldum bekliyorum.Peki sonucunuz nedir suan
Kaçıncı gündü
İlki 6. Gün diğeri 7. Gün sabah 8. Gün oluyor o vakit yapıcamKaçıncı gündü
Anladım hayırlı olsun, inşallah pozitif olurLetuda almadjm zaten letuda 3 yumurtam gelişti klomende 4 ama letu rahim duvarjnda incelmeye neden olmuş benm daha dün yapıldı asilamam en erken 13 gün sonra belli olur
Aminn aminnn inşallahAnladım hayırlı olsun, inşallah pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?