aşılama

E benimde öyle oldu dün ama mikroçipli demediler hiç iki saat hareketlilero seçtiler iki saat sonra küçük şırınga ya çekip verdiler ama doktorum hiç mikroçipli diye bahsetmedi
Benim de öyle oldu. Mikroçip başka bir şeydir belki ya. Benim de normal ve hızlandırılmış.

Kızlar aşılamadan önce ilaç ve çatlatma iğnesi denediniz mi? Benim 3. İlaç denemem aşılama düşünüyorum eşinizde veya sizde bir problemden dolayı mı yaptırdınız aşılamayı
Canım benim yaşımdan dolayı ikinci klomen denememde aşılama oldum. Eşimde ve bende sorun yok görünüyor. İhtimali arttırmak ve zaman kaybetmemek için aşılamayı tercih ettik. Bekleyecek zamanım yoktu. Doktor her türlü olur sizin çocuğunuz diyor bize.

Biz
Kızlar aşılamadan önce ilaç ve çatlatma iğnesi denediniz mi? Benim 3. İlaç denemem aşılama düşünüyorum eşinizde veya sizde bir problemden dolayı mı yaptırdınız aşılamayı
Bizde hiç sorun yoktu bı senedir olmuyordu iki ay letu kullandım bu ay klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama denedik

Peki sonucunuz nedir suan

Biz

Bizde hiç sorun yoktu bı senedir olmuyordu iki ay letu kullandım bu ay klomen ve çatlatma iğnesi ile aşılama denedik
Sonucunuz belli oldumu peki ? Birde letu ve klomenden aynı verimi ni aldınız ben 2 ay Letu kullandım 12. Gün 1 tane yumurtam büyüdü ama klomende 3-4 taneydi

Sonucunuz belli oldumu peki ? Birde letu ve klomenden aynı verimi ni aldınız ben 2 ay Letu kullandım 12. Gün 1 tane yumurtam büyüdü ama klomende 3-4 taneydi
Letuda almadjm zaten letuda 3 yumurtam gelişti klomende 4 ama letu rahim duvarjnda incelmeye neden olmuş benm daha dün yapıldı asilamam en erken 13 gün sonra belli olur

Üniversite hastaneleri mikroçipli aşılama yapmıyor özeller yapıyor sadece normal aşılama olmussun sende canım hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…