aşılama

Üniversite hastaneleri mikroçipli aşılama yapmıyor özeller yapıyor sadece normal aşılama olmussun sende canım hayırlısı olsun
Ama doktor anlattı ayrışma olacak sperm hızlıları ayrılacak yıkama olacak ondan sonra ypcz diye eşim verdi iki saat sonra aldık biz neyse hayırlısı olsun inşallah da önemli değil

Arkadaşlarım ilk aşılamam 4. Gün bugün sağ kasığımda ağrı var gitgide daha fazla artmaya başladı sizde böyle olan varmı içinizde neden olabilir bu

Arkadaşlarım ilk aşılamam 4. Gün bugün sağ kasığımda ağrı var gitgide daha fazla artmaya başladı sizde böyle olan varmı içinizde neden olabilir bu
merhaba bende öyle oluyorum 6 günüm bu gün uyuklama ağrı hepsi var rabbim yardım et hepimize

ya inşallah rabbim nasip etsin aynen valla öyle oluyor
Ne zaman test yapıcaksın sen bana 25 ine kadar adet olmazsan yap dedi bakalım heycanlı bekliyişim 8 aylık evliyim yumurta rezervlerm tembelmiş son kontrolde çok güzel herşey iki tane yumurtan harika parlıyo orda dedi beklemeden aşılama yapalım sağlama alalım kaçırmayalım dedi doktor o yüzden yaptırdım ama ilk yapıştatq tutmayabiliyomuş

benim de ilk rabbim acısın halimize ben kendi adima çok korkuyorum valla bilmiyorum imkânlar kısıtlı Allah'ım yardım etsin bize

İnşallah tutar rabbim hayırlısını versin hepimize

benim de ilk rabbim acısın halimize ben kendi adima çok korkuyorum valla bilmiyorum imkânlar kısıtlı Allah'ım yardım etsin bize
İnşallah allah ne zaman derse o zaman vercek zaten çok kasma sende kendini sadece bende sağ kasık ağrısı var bacağımızı göbeğime doğru çekemiyorum bile inşallah yanlış bişey olmaz sadece ondan korkuyorum bacağıma vurdu iyice

merhaba evet benim de öyle oluyor şüphesiz romatizma ağrısı resmen benim ağrılarım sürekli değil bi iki saat sürüyor Beyaz akıntı başladı 2 gündür rabbim nasip etsin hepimize ne dusunecegimi bilmiyorum ayin 19 da hasta olmam gerekiyor inşallah rabbim hepimize nasip eder

Benm 4. Gün bende hiç bişey yok nedense baş ağrısı var sadece oda duphaston kullanıyorum o yüzden olabilir diye tahmin ediyorum
ferma dışında bana bi şey verilmedi bitane fitil verildi onu da esim kulanma kulanma talimatinda uygun olmadığını söyledi esim izin vermedi kulanmama yanliz aklıma takıldı ilk gunden mi hesaplıyoruz acaba

Benm 4. Gün bende hiç bişey yok nedense baş ağrısı var sadece oda duphaston kullanıyorum o yüzden olabilir diye tahmin ediyorum
Çok heyecanlı ya günler geçmek bilmiyor. Umarım herşey yolunda gider. Benim aşılama dahil tam 8. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…