Bende Normal beslenıyorm ama Kabak cekırdegı felan tuketıyorum cok faydalı dıyorlar her şey nasıp tabıBen normal besleniyorum ya hiç dikkat etmedim
Sen söyle bu süreç biraz dinlenmem lazım diye yada işim var de geçBızde kımse Bılmıyorum eşim ben Ama doktora gıttıkızı bılıyorlar
Bende başlarım yarın progestan fitil kullanıyor musun?Bende Normal beslenıyorm ama Kabak cekırdegı felan tuketıyorum cok faydalı dıyorlar her şey nasıp tabı
Dogru canım Hıcbısey Kendınden kıymetlı degılSen söyle bu süreç biraz dinlenmem lazım diye yada işim var de geç
Evet canım kullanıyorum Sabah akşam Bıde Estrofem Kullanıyorum Her gun aynı saatte Alıyorum. Progestanıda Genelde Hep aynı saatte kullanıyorum Eczacı SöyledıBende başlarım yarın progestan fitil kullanıyor musun?
Evet düzenli kullanmak lazım bebek oluşursa tutmasında büyük etkisi varmışEvet canım kullanıyorum Sabah akşam Bıde Estrofem Kullanıyorum Her gun aynı saatte Alıyorum. Progestanıda Genelde Hep aynı saatte kullanıyorum Eczacı Söyledı
Tabi canım dikkat et ev aynı 1 hafta eşim tutarsa makine tutarDogru canım Hıcbısey Kendınden kıymetlı degıl
Sen Estrofem kullanıyomusun canım ? Bide folik asit olarak ne kullanıyosnEvet düzenli kullanmak lazım bebek oluşursa tutmasında büyük etkisi varmış
Ben robotu calstırıyorum Eşim ev konusunda yardımcı olmaz tutarsan kadın tut dedıTabi canım dikkat et ev aynı 1 hafta eşim tutarsa makine tutar
Estrofem kulanmıyorum. Sadece fitil kullanıyorum folik asit de folidece bir marka var onu kullanıyorum onu önerdilerSen Estrofem kullanıyomusun canım ? Bide folik asit olarak ne kullanıyosn
Ben taşıncam için kadın tutamamBen robotu calstırıyorum Eşim ev konusunda yardımcı olmaz tutarsan kadın tut dedı
InsaAllah bebıslı Ayrılırsın o evındenBen taşıncam için kadın tutamamaü
Anladım cabım tabı her doktor farklı Bende Solgar kullanıyormEstrofem kulanmıyorum. Sadece fitil kullanıyorum folik asit de folidece bir marka var onu kullanıyorum onu önerdiler
Ben onu kullandım memnun kalmadım yaAnladım cabım tabı her doktor farklı Bende Solgar kullanıyorm
Neden canım ?Ben onu kullandım memnun kalmadım ya
Bende ilk zamanlar uykusuzluk yaptı cildimde kuruluk çok yaptı canımNeden canım ?
Anladım canım Tutarsa yazarsın burayaBende ilk zamanlar uykusuzluk yaptı cildimde kuruluk çok yaptı canım
Hepiniz için hayırlısı olsun inşallah bende 3.kez aşılama deniyorumAnladım canım Tutarsa yazarsın buraya
TabiAnladım canım Tutarsa yazarsın buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?