aşılama

İnşaAllah bebiş belirtsiidr. Yenı markete gıttım bende Basamak cıkarken Kasıgıma agrı bı gırdı pişman oldum gıttıgıme lavaboya cok cıkıyomusun canım
Evet çıkıyorum test yaptım tek çizgi inşallah bebektir ya moralim çok bozuldu

1 hafta var iğnenin 14. Günü bugün inşallah yerleşme kanamsıdır yoksa çok üzülecm ya
Canım ne olursa olsun üzülme bu sonucta %25 lik bi şans. Emın Ol nasıp her şey bız elımızden gelenı yapıyoruz. Bendede mesela tum belırtıler var Ama Psıkolojkte olabılır işte inan ben 2.5 senedır beklıyorum etrafımda Herkes Cocuk Dusunmedıgımı sanıyor Dogur ıste bıtane dıyorlar ama ne cektıgımızı Rabbım göruyor Üzülme InsaAllah yerlesme lekesıdır o. Açık pembe sekılde Bı peçetelık Geldıyse O dur..

Arkadaslar ben de 1 ay once asilama oldum sonrasi tutmadi regl oldum. Ama bu ay adetime 4 gun kala kahverengi akinti oldu acaba yerlesme kanamasi mi yoksa asilama ignesinden dolayi kist mi oldu asilamadan sonra. Kist kanamasi hemen olur mu Nasil ayirt edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…