Şuan ki durumumuz nedir ??arkadaslar merhaba aşılama tedavisi oldum 5. gün aşırı bel agrım var bu durumu yaşayan varsa bilgi verebilir misiniz
Aynıyım canım gögus agrım bazen oluyo bazen olmuyo, kasıklarımda ara ara agrıyo Bazen agrımıyo. İdrar kokusu var ama progestandanmı bılmıyorum.Canım son durumun nedri
Bende etki biti şuan ara batma varAynıyım canım gögus agrım bazen oluyo bazen olmuyo, kasıklarımda ara ara agrıyo Bazen agrımıyo. İdrar kokusu var ama progestandanmı bılmıyorum.
Sende durumlar nedır
Evet ya böyle oluncada ınsan yokmuki Aceba dıyor. İstemsiz sekildeBende etki biti şuan ara batma var
Kaç gun oldu canım senınBende etki biti şuan ara batma var
Çarşambayı beklicemEvet ya böyle oluncada ınsan yokmuki Aceba dıyor. İstemsiz sekilde
Çatlatma iğnesi olan 15. Gün aşılama olalı 13. GünKaç gun oldu canım senın
Test yaptınmı canım hıcÇatlatma iğnesi olan 15. Gün aşılama olalı 13. Gün
Ay ben olsam duramazdım hemen gıderdım saglık ocagına kan vermeye cuma gunu 12. Gunumde verıcem ben Cıkar herhaldeÇatlatma iğnesi olan 15. Gün aşılama olalı 13. Gün
Test yapmadım ama kahverengi leke geldiAy ben olsam duramazdım hemen gıderdım saglık ocagına kan vermeye cuma gunu 12. Gunumde verıcem ben Cıkar herhalde
İnşaAllah bebiş belirtsiidr. Yenı markete gıttım bende Basamak cıkarken Kasıgıma agrı bı gırdı pişman oldum gıttıgımeTest yapmadım ama kahverengi leke geldi
Evet çıkıyorum test yaptım tek çizgi inşallah bebektir ya moralim çok bozulduİnşaAllah bebiş belirtsiidr. Yenı markete gıttım bende Basamak cıkarken Kasıgıma agrı bı gırdı pişman oldum gıttıgımelavaboya cok cıkıyomusun canım
Silik bi çizgi varmıydı canım.Evet çıkıyorum test yaptım tek çizgi inşallah bebektir ya moralim çok bozuldu
Morelını bozma en son ne zaman Yemek su ıctın Sabah ılk ıdrarla bıdaha yapEvet çıkıyorum test yaptım tek çizgi inşallah bebektir ya moralim çok bozuldu
Silik çizgi yoktu iğnen 14 günü inşallah yerleşme kanamasıdır yaMorelını bozma en son ne zaman Yemek su ıctın Sabah ılk ıdrarla bıdaha yap
İnşaAllah canım adetıne kaç gun vardı. İnşaAllah vardır Rabbımden ümit kesılmez belkı kanda cıkar ıdrara daha gecmemıstırSilik çizgi yoktu iğnen 14 günü inşallah yerleşme kanamasıdır ya
Lekelenme oldu yaİnşaAllah canım adetıne kaç gun vardı. İnşaAllah vardır Rabbımden ümit kesılmez belkı kanda cıkar ıdrara daha gecmemıstır
1 hafta var iğnenin 14. Günü bugün inşallah yerleşme kanamsıdır yoksa çok üzülecm yaİnşaAllah canım adetıne kaç gun vardı. İnşaAllah vardır Rabbımden ümit kesılmez belkı kanda cıkar ıdrara daha gecmemıstır
Canım ne olursa olsun üzülme bu sonucta %25 lik bi şans. Emın Ol nasıp her şey bız elımızden gelenı yapıyoruz. Bendede mesela tum belırtıler var Ama Psıkolojkte olabılır işte inan ben 2.5 senedır beklıyorum etrafımda Herkes Cocuk Dusunmedıgımı sanıyor Dogur ıste bıtane dıyorlar ama ne cektıgımızı Rabbım göruyor1 hafta var iğnenin 14. Günü bugün inşallah yerleşme kanamsıdır yoksa çok üzülecm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?