Hakımız da hayırlısıHepiniz için hayırlısı olsun inşallah bende 3.kez aşılama deniyorum
Fitil kullandıktan sonra ilk zamanlar yarısı geliyordu şimdi pek gelmiyor fitil kalıntısı sizde nasıl durum progestanAnladım canım Tutarsa yazarsın buraya
Bazen geliyor bazen gelmiyor şu önceki aşılamalarda sizin kaçıncı aşılmaFitil kullandıktan sonra ilk zamanlar yarısı geliyordu şimdi pek gelmiyor fitil kalıntısı sizde nasıl durum progestan
1 inşallah son olurBazen geliyor bazen gelmiyor şu önceki aşılamalarda sizin kaçıncı aşılma
Amin1 inşallah son olur
Ağrılarınız var mı ??
Canım ben sabah akşam kullanıyorum. Genelde aynı saatlerde. Fitilden sonra yarım saat Kalkmıyorum Bazen Gelıyor Bazen gelmıyor Fitil kalıntısı. Gelmemesı daha ıyı degılmı sizce Emilsin Bebişin tutulmasını kolaylastırsınFitil kullandıktan sonra ilk zamanlar yarısı geliyordu şimdi pek gelmiyor fitil kalıntısı sizde nasıl durum progestan
Canım benım cok agrım oluyo ani hareket yapamıyorum bugunde göguslerde agrı basladı psıkolojıkmı blmıyorm. 4. Gunum Bıttı yarın 5. Gunumdeyım. Sende durumalar nasıl ?Ağrılarınız var mı ??
Bende ağrı batmalar bittiCanım benım cok agrım oluyo ani hareket yapamıyorum bugunde göguslerde agrı basladı psıkolojıkmı blmıyorm. 4. Gunum Bıttı yarın 5. Gunumdeyım. Sende durumalar nasıl ?
Bende ağrı batmalar bitti
Belim ağrıyor çok yürüyünceCanım benım cok agrım oluyo ani hareket yapamıyorum bugunde göguslerde agrı basladı psıkolojıkmı blmıyorm. 4. Gunum Bıttı yarın 5. Gunumdeyım. Sende durumalar nasıl ?
Şuanki son durumunuz nedir??arkadaslar merhaba aşılama tedavisi oldum 5. gün aşırı bel agrım var bu durumu yaşayan varsa bilgi verebilir misiniz
Canım benım cok agrım oluyo ani hareket yapamıyorum bugunde göguslerde agrı basladı psıkolojıkmı blmıyorm. 4. Gunum Bıttı yarın 5. Gunumdeyım.
Olsun canım hayırla guzel sonuclar alalım ınsaAllahBende ağrı batmalar bitti
İnşallah canımOlsun canım hayırla guzel sonuclar alalım ınsaAllahgebelıkle sonuçlansın Ikımızınde ılk aşılaması
Benim 3.asilama ilk aşılama da aşırı göğüs hassasiyeti vardı kasıklarda batma belde ağrı ama negatif çıktı aynı belirtileri yaşayıp hamile kalanda var hiç belirti olmayıp hamile olanda tamamen nasip bende rabbim hayırlısını versin hepimizeOlsun canım hayırla guzel sonuclar alalım ınsaAllahgebelıkle sonuçlansın Ikımızınde ılk aşılaması
Amın canım, bız elımızden gelenı yapıp rabbıme teslım edıyoruz. Kımsenın kucagını boş bırakmasınBenim 3.asilama ilk aşılama da aşırı göğüs hassasiyeti vardı kasıklarda batma belde ağrı ama negatif çıktı aynı belirtileri yaşayıp hamile kalanda var hiç belirti olmayıp hamile olanda tamamen nasip bende rabbim hayırlısını versin hepimize
Ne zaman Aşılama yaptın kaç gun Oldu senınBenim 3.asilama ilk aşılama da aşırı göğüs hassasiyeti vardı kasıklarda batma belde ağrı ama negatif çıktı aynı belirtileri yaşayıp hamile kalanda var hiç belirti olmayıp hamile olanda tamamen nasip bende rabbim hayırlısını versin hepimize
Şu anda iğne kullanıyorum daha olmadım aşılamaNe zaman Aşılama yaptın kaç gun Oldu senın
Anladım canım, Tez zamanda guzel haberını alırız ınsaAllahŞu anda iğne kullanıyorum daha olmadım aşılama
Anladım canım, Tez zamanda guzel haberını alırız ınsaAllahtum aşılama yapanlar Hamişş olsun
Canım son durumun nedriAnladım canım, Tez zamanda guzel haberını alırız ınsaAllahtum aşılama yapanlar Hamişş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?