Canım ne olursa olsun üzülme bu sonucta %25 lik bi şans. Emın Ol nasıp her şey bız elımızden gelenı yapıyoruz. Bendede mesela tum belırtıler var Ama Psıkolojkte olabılır işte inan ben 2.5 senedır beklıyorum etrafımda Herkes Cocuk Dusunmedıgımı sanıyor Dogur ıste bıtane dıyorlar ama ne cektıgımızı Rabbım göruyorÜzülme InsaAllah yerlesme lekesıdır o. Açık pembe sekılde Bı peçetelık Geldıyse O dur.lavaboya
Lavaboya gitler geliyor aç pembe ve kahverengi galiba adet oldumCanım ne olursa olsun üzülme bu sonucta %25 lik bi şans. Emın Ol nasıp her şey bız elımızden gelenı yapıyoruz. Bendede mesela tum belırtıler var Ama Psıkolojkte olabılır işte inan ben 2.5 senedır beklıyorum etrafımda Herkes Cocuk Dusunmedıgımı sanıyor Dogur ıste bıtane dıyorlar ama ne cektıgımızı Rabbım göruyorÜzülme InsaAllah yerlesme lekesıdır o. Açık pembe sekılde Bı peçetelık Geldıyse O dur..
Merhaba canım ilkkez duydum kist kanaması nedır. Insan ayırt edemıyoki Ne oldugunu valaArkadaslar ben de 1 ay once asilama oldum sonrasi tutmadi regl oldum. Ama bu ay adetime 4 gun kala kahverengi akinti oldu acaba yerlesme kanamasi mi yoksa asilama ignesinden dolayi kist mi oldu asilamadan sonra. Kist kanamasi hemen olur mu Nasil ayirt edicem
Cok gelıyosa regl dir Ama az ise Yerlesme olabılır. En dogru sonuc ıcın Kan ver canım ve kafana takma her şey morelle olurLavaboya gitler geliyor aç pembe ve kahverengi galiba adet oldum
Ben de yeni ogrendim catalamayan yumurta kist yapiyormus sonra kaniyormus. Insallah yerlesme kanamasidirMerhaba canım ilkkez duydum kist kanaması nedır. Insan ayırt edemıyoki Ne oldugunu vala
İnşaAllah canımBen de yeni ogrendim catalamayan yumurta kist yapiyormus sonra kaniyormus. Insallah yerlesme kanamasidir
Bende geçikme olduArkadaslar ben de 1 ay once asilama oldum sonrasi tutmadi regl oldum. Ama bu ay adetime 4 gun kala kahverengi akinti oldu acaba yerlesme kanamasi mi yoksa asilama ignesinden dolayi kist mi oldu asilamadan sonra. Kist kanamasi hemen olur mu Nasil ayirt edicem
En iyisi yarın akşam kan testi vermekCok gelıyosa regl dir Ama az ise Yerlesme olabılır. En dogru sonuc ıcın Kan ver canım ve kafana takma her şey morelle olur
Aşılama yaptıktan sonra adetim bende de gecikti. İlacı bırakınca regl oldum zaten. Ama bu ay bu kahverengi kanama ne anlamadım umarım ilaçlardan dolayı kist olmamıştır. Aşılamadan sonra kist oluyormuş. Her gün yeni bişey öğreniyorum ne karışıkmış bu işler yoruldum.Bende geçikme oldu
İnşaAllah canımBen de yeni ogrendim catalamayan yumurta kist yapiyormus sonra kaniyormus. Insallah yerlesme kanamasidir
ayjen canım en mantıklısı yarın sen kan testı verEn iyisi yarın akşam kan testi vermek
Bence cok googleye bakma canım morelını bozmasın. Gecen aykı adetın Asılamadan dolayı kısa durmustur benım oyle oldu 3. Gun Igneye basladım 4. Gun adetım kesıldı. İnşaAllah bebektır ama Eger Kahverengı akıntı bebek değilse gecen ay dan kalan Adet 2 gun kahverengı akıntı seklınde gelıyor Sonra kana donuyor. Bende genelde oyle oluyorAşılama yaptıktan sonra adetim bende de gecikti. İlacı bırakınca regl oldum zaten. Ama bu ay bu kahverengi kanama ne anlamadım umarım ilaçlardan dolayı kist olmamıştır. Aşılamadan sonra kist oluyormuş. Her gün yeni bişey öğreniyorum ne karışıkmış bu işler yoruldum.
Gebelık varmı pekı canım Kaçıncı gunundesnBende geçikme oldu
Canım benim aşılama oldum tutmadı maalesef ilaç o zaman kullandım erken oldum.bu ay hiç birşey kullanmadım ama 3 gün geçilme olduAşılama yaptıktan sonra adetim bende de gecikti. İlacı bırakınca regl oldum zaten. Ama bu ay bu kahverengi kanama ne anlamadım umarım ilaçlardan dolayı kist olmamıştır. Aşılamadan sonra kist oluyormuş. Her gün yeni bişey öğreniyorum ne karışıkmış bu işler yoruldum.
Canım hiç bilmiyorumGebelık varmı pekı canım Kaçıncı gunundesn
Anladım haber et bıze ıns vardırCanım hiç bilmiyorumtest yapmadım
Hastalandım canım inşallah sizin için güzel haberler olurİnşaAllah canım
ayjen canım en mantıklısı yarın sen kan testı ver
İnşallah ederimAnladım haber et bıze ıns vardır
Canım benım uzülme, rabbımden her şey.. Allah razı olsun Rabbım Tez zamanda guzel haber almayı hepımıze nasıp etsınHastalandım canım inşallah sizin için güzel haberler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?