- Konu Sahibi LeylaSultan93
-
Canım hayırlı olsun, insalah tutar.Merhaba canım ben de pazartesi oldum iskenderundayız bugün 5.günüm. Bana çipli aşılama yapıldı onun fiyatı 15 bindi iğne ilaç kan tahlili de 6-7 bin arası tuttu yani toplamda 21-22 bin arası tuttu
Doktor bi adetin 3. Günü çağırıyor.ilaç yazıyo adetin 5. Günü başla 5 gün ara ver gel diyo.gittiğinde yumurtaların durumuna bakıyo çatlatma iğnesi veriyo ve aşılama gününü söylüyo.toplamda 3. Ama çok kısa sürüyor bu işlemlerCanım hayırlı olsun, insalah tutar.
bende önümüzdeki hafta yaptoracagim.is yerinden izin almak için bir planlama yapmam gerek, uzak ilçede oturuyorum ile gitmem gerekecek, kaçıncı günler kaç defa çağırıyor doktor acaba ?
Neden cipli aşılama tercih ettiniz acaba ?Merhaba canım ben de pazartesi oldum iskenderundayız bugün 5.günüm. Bana çipli aşılama yapıldı onun fiyatı 15 bindi iğne ilaç kan tahlili de 6-7 bin arası tuttu yani toplamda 21-22 bin arası tuttu
Bu arada test yaptınız mı ?Merhaba canım ben de pazartesi oldum iskenderundayız bugün 5.günüm. Bana çipli aşılama yapıldı onun fiyatı 15 bindi iğne ilaç kan tahlili de 6-7 bin arası tuttu yani toplamda 21-22 bin arası tuttu
Evet canım dün kan testi verdim 270 çıktı çok şükürBu arada test yaptınız mı ?
Ya bize aslında doktor önerdi yani doktorun bize anlattığı şekilde anlatayım sana çipli aşılamada bi labirent gibi düşün dedi yani bu labirenti geçen spermler daha sağlıklı ve güçlü oluyo dedi bu şekilde örnek vererek anlattı be normal aşılamaya göre şansı %10-15 daha da arttırıyomuş eşimin sperm değerleri de çok iyiydi çok şükür doktor saha iyi olur sizin için dedi bizde o şekilde karar verdikNeden cipli aşılama tercih ettiniz acaba ?
Beni adetimin ilk günü çağırdı işte 2 hadta falan sürdü iğne kullandım yumurtlalarım çok dirençliymiş bu süreç normal mi yoksa bende mi uzadı bilmiyorum 2 hafya boyunca nerdeyse 2 3 güne bir çağırdı kontrol için ayın son kontrolüm cumartesiydi o gün pazartesi yapalım dedi gece de çatlatma iğnesi vurundum. Evet çok kısa sürüyo ben öyle ağrı acı hiçbişey gissetmedim normal vajinal muayne gibi geçti aşılamadan sonra da 15 dk yatırıyolarDoktor bi adetin 3. Günü çağırıyor.ilaç yazıyo adetin 5. Günü başla 5 gün ara ver gel diyo.gittiğinde yumurtaların durumuna bakıyo çatlatma iğnesi veriyo ve aşılama gününü söylüyo.toplamda 3. Ama çok kısa sürüyor bu işlemleraşılama benim 5 dk bile sürmedi
İnşallah olumlu sonuçlanır güzel haberler alınBeni adetimin ilk günü çağırdı işte 2 hadta falan sürdü iğne kullandım yumurtlalarım çok dirençliymiş bu süreç normal mi yoksa bende mi uzadı bilmiyorum 2 hafya boyunca nerdeyse 2 3 güne bir çağırdı kontrol için ayın son kontrolüm cumartesiydi o gün pazartesi yapalım dedi gece de çatlatma iğnesi vurundum. Evet çok kısa sürüyo ben öyle ağrı acı hiçbişey gissetmedim normal vajinal muayne gibi geçti aşılamadan sonra da 15 dk yatırıyolar
Çok şükür hamileyim canımİnşallah olumlu sonuçlanır güzel haberler alın
Aaa çok sevindimmmm sağlıkla kucağımıza alalım o zaman inşallaahhhÇok şükür hamileyim canım
Amin canım inşallah isteyen herkese nasip olsun bizim ilk aşılamada tuttu çok şükürAaa çok sevindimmmm sağlıkla kucağımıza alalım o zaman inşallaahhh
benimde öyle ilk aşılamada oldu şükür .inşallah herkese nasip olurAmin canım inşallah isteyen herkese nasip olsun bizim ilk aşılamada tuttu çok şükür
Amin inşallah canım allah herkese nasip etsin bizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallahbenimde öyle ilk aşılamada oldu şükür .inşallah herkese nasip olur
Ben 21 ağustosta yaptırdım 6 haftalık oldukAmin inşallah canım allah herkese nasip etsin bizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Sizin ki ne kadar oldu ne zaman aşılama yaptırdınız
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım keseyi ve kalp atışını ne zaman gördünüz ben çok sabırsızlanıyorum daBen 21 ağustosta yaptırdım 6 haftalık olduk
Keseyi 5. Haftada gördüm canım daha kalp atışını duymadık oda 7. Hafta oluyor inşallah duyarım hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım keseyi ve kalp atışını ne zaman gördünüz ben çok sabırsızlanıyorum da
Evet canım yeni sayılır geçen çarşamba öğrendim dün de tekrar kan testi verdik 270 çıkmıştı doktor cumartesi gününe randevu verdi cuma günü 5 haftalık olacak benimde inşallah görürüz biraz korkuyorum biraz sevinçliyim değişik bi duygu keseyi de görsek biraz içimiz rahatlıcakKeseyi 5. Haftada gördüm canım daha kalp atışını duymadık oda 7. Hafta oluyor inşallah duyarım hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım bebeklerimizesen kaçıncı haftadasın yeni mi öğrendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?