Aşılama

ya bugün benim biraz kahverengi gibi sarı gibi akıntım oldu ama baya açık renkti sizce normal mi ki ondan da çok korktum bugün 4+1 olduk

Oyle oluyo canım keseyi gördükten sonrada kalp atışını duysaydım oluyo. Bu böyle gidiyo bence annelik böyle bişey sanırım cumartesi görürsünüz inşallah canım beta baya yükselmiş olur o zamana.

İnşallah inşallah canım sizde kalp atışını duyarsınız inşallah

Yaa çok rahatsız ettim de akıntıyı sormuştum üstte bide ona bakarmısııın
Canım normalmiş kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir geçiyormuş bi süre sonra.Çoğu kişide oluyo 2024 mayıs anneleri grubu var oraya katıl sende istersen

Merhaba biraz detaylı yazacağım öncelikle bu tedavinin nasıl olacağı size bağlı yani ilaçla da vücudunuz yumurtayı büyütebilir iğne ile de 1 yıl normal denedikten sonra bebek olmayınca doktor yavaş yavaş kontrollü bir şekilde tedaviye başlıyor ilk başta bende vitaminlerle folik asitlerle denedik olmadı ondan sonra tüplerime bakıldı herhangi bir sorun görülmedi hormon testlerim normal tekrar normal birliktelik oldu çünkü HSG sonrası en ufak tıkanıklık bile olsa açılma oluyormuş diye sonra eşime de bakıldı onda da bir problem olmayınca aşılamaya geçildi her zaman adetimin 2-3 veya 4 günü kontrole gidiyordum ilk başta hap ile klomen başladık yumurtalarım büyümüyordu çünkü onun öncesinde famera verdi sonra klomene devam ettim ama yumurtalarım klomene cevap vermedi tedavi iptal oldu o ay sonraki ay iğnelere başladık gene reglimin 2-3 veya 4 gününden birinde gittim ve famera kullandım 3 gün yavaş yavaş 75 ile başlayıp 150'ye doğru çıktık ilk fostimon iğne kullandım yumurtalar sağda iki solda bir tane olmak üzere 3 yumurta gelişti. 10 Haziran'da aşılama yapıldı düşük ile sonuçlandı 2 ay ara verdim bu ay gene famera kullanıp Mariofert ve monoset isimlerini yanlış hatırlamıyorsam bu iğneleri kullandım direkt 150 ile başladık ve 12 Eylül'de çatlatma iğnelerim vuruldu ilkindeki gibi14 Eylül'de aşılama yapıldı 29'unda test vereceğim sadece aşılamada korkmanız gereken şey iğneler kolay bulunmuyor bu konuda bilginiz olsun ilk aşılamam da 8000 ila 9000 civarı tutmuştu bu ay 12.000 TL civarı tuttu örneğin muayene 500 TL veriyorum tahlillere 350 ondan sonra iğneler bulduğunuz iğneye göre en düşük 500 ile 2000 arası fark değişiyor ondan sonra çatlatma iğnelerine 1.200 TL verdim 2 tane kullandım hastaneye gideceğim gün muayene ücreti tekrar 500 verdim ve aşılama ücreti 4000 TL ödedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…